Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Καθαρισμός και Απολύμανση σε
Πόρτες, Παράθυρα και Κουφώματα
με το καθαριστικό υγρό FACTOR EDIFICE

Περιγραφή του προβλήματος

Στους χώρους δημόσιας χρήσης (γραφεία, δημόσια κτίρια, σχολεία κ.ά.), αλλά και στις ιδιωτικές κατοικίες, υπάρχουν κάποιες επιφάνειες που έρχονται συχνά σε επαφή με τα χέρια, που αφήνουν επάνω τους δαχτυλιές από λίπος και διάφορους ρύπους που μπορεί να μεταφέρουν τα λερωμένα χέρια. Επίσης, υπάρχει και η σκόνη και το καυσαέριο, που επικάθηνται σε πλαστικά, ξύλινα και μεταλλικά κουφώματα, παράθυρα και πόρτες. Τέλος, στην εξωτερική πλευρά των κουφωμάτων και των παραθύρων, που είναι εκτεθειμένη στο εξωτερικό περιβάλλον, το πρόβλημα της ρύπανσης από σκόνες και καυσαέριο είναι ακόμα πιο έντονο, και επιπλέον εκεί υπάρχουν και κατάλοιπα από κουτσουλιές, λασποβροχή, φύλλα δέντρων, γύρη και άλλους ρύπους που κατά κανόνα δεν απαντώνται σε κλειστούς χώρους.

Η λύση που προτείνουμε

Ψεκάζετε τις επιφάνειες με το καθαριστικό FACTOR EDIFICE αραιωμένο σε νερό σε αναλογία από 1:100 1:25, ανάλογα με το είδος και την ποσότητα των ρύπων, ή το εφαρμόζετε με πανί. Στη συνέχεια, καθαρίζετε τις επιφάνειες με ένα νωπό σφουγγάρι. Τέλος, τις στεγνώνετε με ένα στεγνό πανί.

Αποτέλεσμα και παράπλευρα οφέλη

Χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του FACTOR EDIFICE ο καθαρισμός γίνεται τέλειος και διαρκεί σε βάθος χρόνου, χάρη στην προστατευτική δράση του υλικού, που δεν επιτρέπει στη σκόνη και σε άλλους ρύπους να επικάθηνται πάνω στις καθαρισμένες επιφάνειες. Με αυτόν τον τρόπο, επιβραδύνεται και η χημική αλλοίωση των χρωμάτων και το “σκάσιμο” των επιφανειών με την πάροδο του χρόνου. Παράλληλα, οι επιφάνειες απολυμαίνονται, και έτσι αποφεύγεται η μετάδοση μικροβίων και ασθενειών.

Άλλα οφέλη
Μπορείτε να διαβάσετε τη σελίδα Οφέλη και Πλεονεκτήματα που αφορά γενικά όλα τα καθαριστικά προϊόντα του συστήματος FACTOR.

Μοιράσου το στα social media