Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Καθαρισμός και Απολύμανση σε
Τζάμια, Υαλοπίνακες, Γυαλιά, Κρύσταλλα, Καθρέπτες
με το καθαριστικό υγρό FACTOR EDIFICE

Περιγραφή του προβλήματος

Τα τζάμια, οι καθρέπτες και τα κρύσταλλα έχουν μικροσκοπικούς πόρους, οι οποίοι συσσωρεύουν αντίστοιχα μικροσκοπικούς ρύπους που δεν καθαρίζονται με τα συμβατικά καθαριστικά. Σε πολλές περιπτώσεις παρατηρούμε με τα χρόνια ότι τα τζάμια δεν μπορούν πλέον να καθαριστούν τέλεια, επειδή έχουν απορροφήσει ρύπους μέσα στους πόρους τους ή έχουν πάθει αλλοίωση στην επιφάνειά τους. Με την πάροδο των ετών οι ρύποι αυτοί προξενούν μόνιμη διάβρωση στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα το τζάμι ή ο καθρέπτης να μην ανακτά την καθαρότητά του, ακόμα και μετά από προσεκτικό καθάρισμα.

Τα τζάμια, τα κρύσταλλα και οι καθρέπτες χρειάζονται συχνό καθαρισμό, για να μη δίνουν την εικόνα του λερωμένου. Ιδιαίτερα σε δημόσιους χώρους, όπως είναι καταστήματα που έχουν γυάλινες πόρτες, οι επιφάνειες αυτές έρχονται καθημερινά σε επαφή με εκατοντάδες δάχτυλα, τα οποία αφήνουν λίπος, νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και διάφορους ρύπους επάνω στο τζάμι. Ο καθαρισμός των τζαμιών και των καθρεπτών σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση ή και ακόμα συχνότερα, για λόγους αισθητικής, και είναι πολλές φορές επίπονος.

Η λύση που προτείνουμε

Ψεκάζουμε τις επιφάνειες με FACTOR EDIFICE αραιωμένο σε αναλογία 1:100 σε νερό. Στη συνέχεια, σκουπίζουμε καλά με δέρμα ή βούρτσα σιλικόνης. Αν πρόκειται για παλιά και δύσκολη βρωμιά και ασπρίλα που δεν αφαιρείται εύκολα, τότε αφήνουμε το υλικό να δράσει για λίγη ώρα και μετά σκουπίζουμε.

Αναλυτικές οδηγίες για καθαρισμό γενικά σε λείες επιφάνειες (ανοξείδωτα, αλουμίνια, νίκελ, τζάμια, κρύσταλλα κ.ά.)

Όταν επάνω στην επιφάνεια δεν έχει δύσκολους ρύπους, χρησιμοποιούμε μόνο το προϊόν FACTOR EDIFICE 105, και μάλιστα πολλές φορές με αραίωση από 1:1 έως και 1:20, για να μην αφήνει θαμπάδα επάνω στις λείες επιφάνειες. Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το FACTOR EDIFICE 150 χωρίς καμία αραίωση. Παράλληλα με τον τέλειο καθαρισμό που επιτυγχάνουμε έτσι, σχηματίζεται και ένα φιλμ που κρατάει μακριά τη σκόνη και τους ρύπους και διευκολύνει κατά πολύ τον εκ νέου καθαρισμό μετά από λίγες μέρες. Γενικά ισχύει ότι στα τζάμια η αραίωση του FACTOR EDIFICE 105 πρέπει να είναι μεγαλύτερη από ό,τι στις άλλες λείες και στιλπνές επιφάνειες. Εάν παρόλα αυτά θαμπώσει η επιφάνεια, μπορείτε με ένα πανί με μικροΐνες βρεγμένο με ζεστό νερό να περάσετε την επιφάνεια που θάμπωσε, ώστε να ξεθαμπώσει και να ανακτήσει την αρχική στιλπνότητά της.

Αποτέλεσμα και παράπλευρα οφέλη

Χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του, το FACTOR EDIFICE καθαρίζει ακόμα και τους πιο βαθείς ρύπους από τα τζάμια και παράλληλα τα προστατεύει από την παλαίωση.

Οφέλη απο την εφαρμογή σε γυαλιά φωτοβολταϊκών πάνελ

Ειδικότερα, στον καθαρισμό των φωτοβολταϊκών το FACTOR EDIFICE προσφέρει σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς όχι μόνο καθαρίζει τέλεια τα τζάμια των πάνελ αλλά αφήνει και ένα προστατευτικό φιλμ που παρεμποδίζει την επικάθιση νέων ρύπων, με αποτέλεσμα να επιμηκύνεται ο χρόνος μέχρι τον επόμενο καθαρισμό. Αυτό σημαίνει εξοικονόμηση χρημάτων από τη δαπάνη του καθαρισμού και, το κυριότερο, αύξηση της απόδοσης των φωτοβολταϊκών. Παράλληλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την επίσης ελληνική τεχνολογία SOLAR-SKIN σε αυτήν την εφαρμογή.

Άλλα οφέλη
Μπορείτε να διαβάσετε τη σελίδα Οφέλη και Πλεονεκτήματα που αφορά γενικά όλα τα καθαριστικά προϊόντα του συστήματος FACTOR.

Μοιράσου το στα social media