Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Καθαρισμός και Απολύμανση σε
Βαμμένους Τοίχους με Δύσκολους Ρύπους
με το καθαριστικό υγρό FACTOR EDIFICE

Περιγραφή του προβλήματος

Σε πολλά ιδιωτικά και επαγγελματικά κτίρια συναντάμε στους τοίχους δύσκολους ρύπους. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

  • δαχτυλιές με λάδια και γράσα σε συνεργεία, μηχανουργεία και άλλους επαγγελματικούς χώρους
  • γκράφιτι με σπρέι και μαρκαδόροι σε εξωτερικούς τοίχους
  • ίχνη από παπούτσια σε τοίχους χώρων αναμονής, όπου πολύς κόσμος στέκεται με την πλάτη στον τοίχο και το ένα πέλμα σε επαφή με τον τοίχο
  • ίχνη και επιφανειακές γρατζουνιές από μεταλλικά καιρότσια και άλλα αντικείμενα, κυρίως στις γωνίες δημόσιων και επαγγελματικών χώρων
  • ίχνη αίματος από σκοτωμένα και συνθλιμμένα έντομα (μύγες, κουνούπια κ.ά.) με το χέρι ή με άλλα μέσα (π.χ. μυγοσκοτώστρα)

Η λύση μέχρι τώρα ήταν το βάψιμο, που συνεπάγεται πάντα κόστος και αναστάτωση. Τα συμβατικά καθαριστικά αδυνατούν να καθαρίσουν εντελώς όλους αυτούς τους ρύπους. Συνήθως απλά τους απλώνουν, ασχημαίνοντας ακόμα περισσότερο την επιφάνεια του τοίχου.

Η λύση που προτείνουμε

Ψεκάζουμε με αυτούσιο FACTOR EDIFICE χωρίς αραίωση και περιμένουμε 5 έως 7 λεπτά για να δράσει. Έπειτα ρίχνουμε με πίεση νερό, κατά προτίμηση ζεστό, και ο ρύπος εξαφανίζεται με απίστευτη ευκολία, χωρίς καν να χρειαστεί τρίψιμο. Σε περιπτώσεις πιο αδύναμων ρύπων, όπως μελάνια, ίχνη λάστιχου από παπούτσια ή γρατσουνιές από πλαστικά, ψεκάζουμε το υλικό, το αφήνουμε για 5 λεπτά να δράσει και στη συνέχεια τρίβουμε με την γόμα καθαρισμού. Εάν μείνουν κατάλοιπα επάνω στον τοίχο, καθαρίζουμε με πανάκι από μικροΐνες βρεγμένο με factor .

Αποτέλεσμα και παράπλευρα οφέλη

Χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του FACTOR EDIFICE, οι τοίχοι καθαρίζονται εντελώς ακόμα και από τους πιο δύσκολους ρύπους, χωρίς να αλλοιώνεται καθόλου το χρώμα τους. Γίνονται, δηλαδή, σαν καινούργιοι, σαν φρεσκοβαμμένοι και δεν χρειάζονται ξανά βάψιμο. Έτσι, αποφεύγεται το σημαντικό κόστος και η ταλαιπωρία του μπογιατίσματος. Αυτή είναι μία ιδανική λύση για ανακαινίσεις κτιρίων με χαμηλό κόστος. Παράλληλα, οι τοίχοι απολυμαίνονται σε έναν βαθμό εκτός από τον καθαρισμό που τους γίνεται. Τέλος, μετά τον καθαρισμό μένει ένα αδιόρατο προστατευτικό φιλμ επάνω στους τοίχους, χάρη στο οποίο δυσχεραίνεται η επαναρρύπανσή τους και ευκολύνεται ο καθαρισμός τους.

Άλλα οφέλη

Μπορείτε να διαβάσετε τη σελίδα Οφέλη και Πλεονεκτήματα που αφορά γενικά όλα τα καθαριστικά προϊόντα του συστήματος FACTOR.

Μοιράσου το στα social media