Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Πλυντήριο Πιάτων & Σκευών
Πεντακάθαρα Πιάτα, Ποτήρια, Μαχαιροπήρουνα και Σκεύη
με το απορρυπαντικό υγρό FACTOR DISHWASH

Περιγραφή του προβλήματος

Στα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων, ποτηριών και σκευών, ο χρόνος που διαρκεί μία πλύση, ο άψογος καθαρισμός, το γυάλισμα και η πλήρης απόσμηση των πλενόμενων αντικειμένων παίζουν σημαντικό ρόλο για λόγους εντυπώσεων αλλά και υγιεινής των πελατών της επιχείρησης. Επίσης, πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν η εξοικονόμηση απορρυπαντικού, νερού και ενέργειας. Παράλληλα, η καλή συντήρηση του πλυντηρίου, που προϋποθέτει να μένει πάντα καθαρό από επικαθίσεις αλάτων και υπολείμματα τροφών στα τοιχώματα, στον πυθμένα και στις αντιστάσεις, είναι επίσης ένα σημαντικό ζήτημα που απασχολεί τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και των ξενοδοχείων. Τέλος, η διάσπαση του λίπους και άλλων καταλοίπων και η διάνοιξη και η απόσμηση των φρεατίων και του αποχετευτικού δικτύου, καθώς επίσης και η ομαλή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού ή του βόθρου ή της αντλίας λυμάτων, είναι επίσης σημαντικά ζητήματα που τους απασχολούν.

Ένα συμβατικό απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων δεν μπορεί, κατά κανόνα, να προσφέρει όλα τα πιο πάνω οφέλη. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης εξαιτίας των πιο πάνω παραγόντων είναι πολλά και συχνά, σε σημείο που να φέρνουν πολλές φορές σε απόγνωση τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό της κουζίνας.

Η λύση που προτείνουμε

Συνιστούμε τη χρήση του υγρού απορρυπαντικού FACTOR DISHWASH για το πλύσιμο ποτηριών, πιάτων, μαχαιροπήρουνων και σκευών. Ψεκάζουμε με FACTOR DISHWASH χωρίς καμία αραίωση τα άπλυτα σκεύη όπως είναι τοποθετημένα στο πλυντήριο των πιάτων. Ρίχνουμε 1 φλυτζάνι του καφέ ή ακόμα μικρότερη ποσότητα  FACTOR DISHWASH στη θήκη του απορρυπαντικού. Χάρη στην πολύ μεγάλη δραστικότητα του υλικού, η χρονική διάρκεια της πλύσης μπορεί να μειωθεί σε σημαντικό βαθμό, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και ενέργεια και διευκολύνοντας την παραγωγική διαδικασία στις ώρες αιχμής ενός εστιατορίου.

Αποτέλεσμα και παράπλευρα οφέλη

Το FACTOR DISHWASH, χάρη στις μοναδικές ιδιότητες που έχει, πλένει άριστα και δεν αφήνει καθόλου στίγματα αλάτων. Μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις καταργεί και το γυαλιστικό υγρό. Εξαλείφονται οι μυρωδιές και παράλληλα τα πιάτα καθαρίζονται και απολυμαίνονται, αποκτούν δε μία λεία βελούδινη υφή, που παρεμποδίζει την επικάθιση σκόνης για αρκετές εβδομάδες.

Παράλληλα, γίνεται σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων, για τους εξής λόγους:

 1. Η κατανάλωση απορρυπαντικού είναι μειωμένη.
 2. Το γυαλιστικό υγρό καταργείται.
 3. Ο χρόνος και η θερμοκρασία πλύσης (δηλαδή η ενέργεια που απαιτείται) μπορούν επίσης να μειωθούν.
 4. Οι ώρες απασχόλησης του προσωπικού μειώνονται κάθετα, αφού το σκούπισμα για την απομάκρυνση των λευκών στιγμάτων καταργείται.
 5. Το κόστος της επεξεργασίας του νερού εξαλείφεται, αφού οποιοδήποτε νερό είναι πλέον κατάλληλο.
 6. Το κόστος αποφραξης και απόσμησης της αποχέτευσης εξαλείφεται, αφού το δίκτυο παραμένει καθαρό.
 7. Το κόστος συντήρησης του πλυντηρίου μειώνεται σημαντικά, λόγω εξάλειψης των επικαθίσεων.
 8. Το κόστος αντικατάστασης του πλυντηρίου επίσης, αφού προστίθενται χρόνια ζωής χάρη στην καλή συντήρηση.
 9. Ο βιολογικός καθαρισμός λειτουργεί ομαλά, χωρίς κοστοβόρες επεμβάσεις εξαιτίας μη οικολογικών απορρυπαντικών που ανατρέπουν την ισορροπία του.
 10. Ο βόθρος, αν υπάρχει, διανοίγεται και ανακτά την απορροφητικότητά του, και έτσι δεν χρειάζεται να καλούμε βυτίο για την εκκένωσή του.
 11. Οι αντλίες λυμάτων παραμένουν καθαρές και δεν παθαίνουν βλάβες, και έτσι το κόστος επισκευών και αντικατάστασής τους εξαλείφεται.

Άλλα οφέλη
Μπορείτε να διαβάσετε τη σελίδα Οφέλη και Πλεονεκτήματα που αφορά γενικά όλα τα καθαριστικά προϊόντα του συστήματος FACTOR.

Αναλαμβάνουμε και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών μας

Η Smart Technical Solutions, σε περιπτώσεις δύσκολων ή εκτεταμένων εφαρμογών όπου απαιτούνται εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνει και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών που προμηθεύει στους πελάτες της. Έτσι, εξασφαλίζεται τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση υλικών. Επιπλέον, τα συνεργεία μας έχουν επίσης τη δυνατότητα, με ένα μικρό πρόσθετο κόστος, να κάνουν μία ειδική επεξεργασία για περαιτέρω προστασία των επιφανειών, έτσι ώστε οι επιφάνειες να μη συγκρατούν ρύπους και να μη φθείρονται.

Μοιράσου το στα social media