Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Καθαρισμός και Απολύμανση
σε Ηλεκτρική Κουζίνα και Φούρνο
με το καθαριστικό υγρό FACTOR HRCF

Περιγραφή του προβλήματος

Στις ηλεκτρικές κουζίνες υπάρχει συχνά το πρόβλημα ότι τα καμένα λίπη και το καμένο άμυλο που επικολλάται πάνω στα μάτια και γύρω από αυτά δεν φεύγουν εύκολα με τα κοινά καθαριστικά. Έτσι, χρειάζεται να χρησιμοποιούμε σύρμα, το οποίο όμως γδέρνει την επιφάνεια.

Η λύση που προτείνουμε

Με το FACTOR HRCF δεν χρειάζεται σύρμα. Ψεκάζουμε με διάλυμα αραίωσης 1:1 τις εστίες και γενικά όλη την επιφάνεια. Για ξεραμένα λίπη και έντονη βρωμιά ψεκάζουμε με υλικό χωρίς αραίωση. Αφήνουμε λίγο να δράσει και αφαιρούμε με νωπό πανί και αφήνουμε την επιφάνεια να στεγνώσει. Οι ίδιες οδηγίες ισχύουν και για τα τοιχώματα του φούρνου.

Αποτέλεσμα και παράπλευρα οφέλη

Με τη χρήση του καθαριστικού υγρού FACTOR HRCF στις κουζίνες και στους φούρνους επιτυγχάνουμε τα εξής, χάρη στις μοναδικές ιδιότητες που έχει:

 1. Αισθητικό όφελος
  Ο καθαρισμός του φούρνου και της κουζίνας γίνεται τέλειος, καθώς με το FACTOR HRCF καθαρίζονται σε βάθος ακόμα και οι μικροσκοπικοί πόροι των μετάλλων σε βάθος. Όλες οι επιφάνειες γίνονται πραγματικά σαν καινούργιες.
 2. Προστασία από νέους ρύπους
  Παράλληλα, όλες οι επιφάνειες προστατεύονται από την βαθιά πρόσφυση νέων ρύπων μέσα στους μικροπόρους της επιφάνειας.
 3. Ο καθαρισμός γίνεται εύκολος και γρήγορος
  Έτσι, οι ρύποι θα απομακρύνονται στο εξής ακόμα πιο εύκολα και ο καθαρισμός του φούρνου και της κουζίνας θα γίνει μία εύκολη και γρήγορη εργασία.
 4. Απολύμανση
  Επιπλέον, ολόκληρη η κουζίνα και ο φούρνος απολυμαίνονται και οποιαδήποτε δυσοσμία εξαλείφεται.
 5. Αποφεύγουμε το ξύσιμο και τα γδαρσίματα
  Δεν θα χρειαστεί ξανά η χρήση σύρματος για την απομάκρυνση των ρύπων. Έτσι, δεν θα γδέρνονται οι επιφάνειες.
 6. Παύουν οι εστίες μόλυνσης στα παλιά γδαρσίματα
  Τυχόν παλιά γδαρσίματα από το ξύσιμο θα καλυφθούν από το αόρατο προστατευτικό φιλμ που αφήνει το FACTOR HRCF κατά την εφαρμογή του. Αυτό το φιλμ δεν επιτρέπει την ανάπτυξη εστιών μόλυνσης με τη διείσδυση ρύπων και μικροβίων μέσα στις αμυχές και στους μικροπόρους.
 7. Οικονομικά οφέλη

  1. Εξοικονομούνται χρήματα χάρη στη μικρή ποσότητα και το χαμηλό κόστος του καθαριστικού που απαιτείται για τον καθαρισμό.
  2. Επίσης, γίνεται οικονομία χάρη στη μείωση των εργατοωρών για τον καθαρισμό, όταν πρόκειται για επαγγελματικό εξοπλισμό.
  3. Συντηρείται καλύτερα ο εξοπλισμός, και έτσι θα χρειάζεται λιγότερες δαπάνες και μικρότερη απασχόληση για τη συντήρησή του.
  4. Το κόστος αντικατάστασης του εξοπλισμού θα αποφευχθεί, καθώς με την καλή συντήρηση επιμηκύνεται σημαντικά η διάρκεια ζωής του.
  5. Ο εξοπλισμός διατηρείται από λειτουργική άποψη σε άριστη κατάσταση, έτοιμος να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό στις ώρες αιχμής του εστιατορίου, όταν όλες οι μικρές λεπτομέρειες αποκτούν μεγάλη σημασία για την καλή ροή της εργασίας υπό συνθήκες πίεσης.
 8. Άλλα οφέλη
  Μπορείτε να διαβάσετε τη σελίδα Οφέλη και Πλεονεκτήματα που αφορά γενικά όλα τα καθαριστικά προϊόντα του συστήματος FACTOR.
Μοιράσου το στα social media