Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Καθαρισμός και Απολύμανση σε
Κλιματιστικά Μηχανήματα και Απορροφητήρες Κουζίνας
με το καθαριστικό υγρό FACTOR MV

Περιγραφή του προβλήματος

Ο καθαρισμός και η απολύμανση ενός κλιματιστικού ή ενός απορροφητήρα είναι παρόμοιες διαδικασίες, επειδή και στις δύο περιπτώσεις το ζητούμενο είναι κατά κύριο λόγο ο καθαρισμός των φίλτρων. Είναι κρίσιμης σημασίας η επιλογή του καθαριστικού υγρού. Αφενός θα πρέπει να είναι πολύ δραστικό ώστε να μαλακώσει και να διαλύσει τους κολλημένους ρύπους που δεν είναι άμεσα εμφανείς, και αφετέρου θα πρέπει να έχει και απολυμαντική δράση, όχι όμως διαβρωτική, ώστε να μη διαβρώσει το μέταλλο του φίλτρου.

Η λύση που προτείνουμε

Ψεκάστε με FACTOR MV όλα τα μέρη του κλιματιστικού εκτός των ηλεκτρικών επαφών, χωρίς αραίωση και καθαρίστε με νωπό σφουγγάρι. Τα φίλτρα επίσης ψεκάζονται χωρίς αραίωση. Ξεπλένονται με άφθονο νερό και απαλλάσονται εντελώς από μυρωδιές τσιγάρου, ανεπιθύμητους μύκητες και μικρόβια.

Οι ίδιες οδηγίες εφαρμόζονται και στους απορροφητήρες της κουζίνας.

Αποτέλεσμα και παράπλευρα οφέλη

Χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του FACTOR MV επιτυγχάνεται εύκολα και γρήγορα απόλυτος καθαρισμός και απολύμανση των φίλτρων και των άλλων επιφανειών στα κλιματιστικά και στους απορροφητήρες. Επιπλέον, το υλικό αυτό μετά την εφαρμογή του παρέχει προστασία έναντι της πρόσφυσης νέων ρύπων στις επιφάνειες. Οι νέοι ρύποι που θα επικαθίσουν θα μπορούν να απομακρύονται ακόμα πιο εύκολα.

Άλλα οφέλη

Μπορείτε να διαβάσετε τη σελίδα Οφέλη και Πλεονεκτήματα που αφορά γενικά όλα τα καθαριστικά προϊόντα του συστήματος FACTOR.

Μοιράσου το στα social media