Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Μηχανολογικός Εξοπλισμός
Καθαρισμός, Απολύμανση & Προστασία με το Σύστημα FACTOR

Δείτε στο Αριστερό Μενού μερικές από τις πολλές εφαρμογές των υλικών του συστήματος FACTOR σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό διαχείρισης νερού και αποβλήτων. Σε αυτές τις εφαρμογές παρουσιάζεται αναλυτικά η τριπλή δράση τους:

  1. Καθαρισμός
  2. Απολύμανση
  3. Προστασία επιφανειών

ώστε να γίνουν πιο κατανοητά τα προβλήματα που λύνουν αυτά τα καινοτόμα ελληνικά προϊόντα.

Γίνεται, επίσης, αναφορά και στα οικονομικά, τεχνικά, οικολογικά και άλλα οφέλη που προσφέρουν αυτά τα προϊόντα τόσο στους ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων όσο και σε αυτούς που καλούνται να τα εφαρμόσουν.

Παράλληλα, γίνεται και παρουσίαση των πλεονεκτημάτων τους σε σύγκριση με τα συμβατικά καθαριστικά της αγοράς στα διάφορα πεδία εφαρμογής.

Για άλλες εφαρμογές καθαρισμού, απολύμανσης, απόσμησης και προστασίας εγκαταστάσεων νερού και αποβλήτων που τυχόν σας ενδιαφέρουν και δεν συμπεριλαμβάνονται στις σελίδες αυτής της ενότητας, επικοινωνήστε μαζί μας, για να κάνουμε άμεσα ανάρτηση νέας σελίδας σχετικά με την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει ή να σας στείλουμε με email συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής και την αραίωση των υπερσυμπυκωμένων καθαριστικών υλικών FACTOR, καθώς επίσης μία πληροφόρηση για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που προσφέρουν αυτά τα πρωτοποριακά υλικά ελληνικής τεχνολογίας στις συγκεκριμένες εφαρμογές.

Για άλλου είδους εφαρμογές καθαρισμού, απολύμανσης, απόσμησης και προστασίας, οι οποίες ΔΕΝ αφορούν εγκαταστάσεις νεροόυ και αποβλήτων, μπορείτε να δείτε μήπως υπάρχει κάποια σχετική σελίδα μέσα σε άλλο κεφάλαιο της ευρύτερης ενότητας Τα Πεδία Εφαρμογής του Συστήματος Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών FACTOR ή, αλλιώς, να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μοιράσου το στα social media