Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Απόσμηση και Διάσπαση Επικαθίσεων
σε Φρεάτια Αποχετεύσεων και Ομβρίων
με το καθαριστικό υγρό FACTOR DRAIN

Περιγραφή του προβλήματος

Τα φρεάτια και τα κανάλια ομβρίων και τα δίκτυα των αποχετεύσεων, ειδικά όταν πρόκειται για την αποχέτευση επαγγελματικής κουζίνας, κατά κανόνα έχουν πρόβλημα από τα λίπη, τα κατάλληλα τροφών και άλλες οργανικές ουσίες που συσσωρεύονται στα τοιχώματα και στον πυθμένα τους. Εκεί αναπτύσσεται ένα πολύ ανθυγιεινό περιβάλλον που είναι εστία μόλυνσης και δυσοσμίας. Τα δραστικά καθαριστικά που δίνουν λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι κατά κανόνα μη οικολογικά και αρκετά επικίνδυνα κατά τη χρήση τους.

Από την άλλη, τα οργανικά καθαριστικά (με ένζυμα και βακτήρια) προϋποθέτουν την κατάργηση της χλωρίνης και άλλων ισχυρών απολυμαντικών στις τουαλέτες, στα δάπεδα και στον εξοπλισμό της επαγγελματικής κουζίνας, μία πρακτική που συνήθως δεν είναι διατεθειμένοι να την αλλάξουν οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, επειδή δεν εμπιστεύονται άλλα πιο ήπια μέσα απολύμανσης των εγκαταστάσεών τους.

Η λύση που προτείνουμε

Ρίχνετε μία φορά την βδομάδα 50ml FACTOR DRAIN χωρίς αραίωση στις άκρες του φρεατίου. Το υλικό κυλάει στα τοιχώματα του φρεατίου και διασπά τα λίπη και άλλες οργανικές επικαθίσεις (κατάλοιπα απορρυπαντικών, οργανική γλίτσα κ.ά.). Στην αρχική εφαρμογή μπορεί να χρειαστεί μεγαλύτερη ποσότητα ή αρκετές διαδοχικές εφαρμογές, αν οι επικαθίσεις είναι πολλές. Η δυσοσμία όμως θα κατασταλεί από την πρώτη κιόλας εφαρμογή άμεσα.

Αποτέλεσμα και παράπλευρα οφέλη

Χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του FACTOR DRAIN, διαλύονται τα λίπη και τα κατάλοιπα, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνεται η δημιουργία δυσάρεστων οσμών. Η ήδη υπάρχουσα δυσοσμία καταστέλλεται οριστικά και άμεσα. Το FACTOR DRAIN είναι ένα απόλυτα οικολογικό και βιοδιασπώμενο υλικό, που δεν προξενεί καμία φθορά στο δίκτυο της αποχέτευσης, επιβαρύνει τον υδροφόρο ορίζοντα και τη θάλασσα. Είναι εξίσου δραστικό, όποια απολυμαντικά υλικά και αν χρησιμοποιούνται στις εγκαταστάσεις της κουζίνας ή στις τουαλέτες των κατοικιών από όπου προέρχονται τα λύματα. Δεν βλάπτει καθόλου τον βιολογικό καθαρισμό στον οποίο ενδεχομένως να καταλήγουν τα λύματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα και για την απολύμανση και τον καθαρισμό των χώρων, καταργώντας έτσι άλλα καθαριστικά και απολυμαντικά υλικά.

Άλλα οφέλη

Μπορείτε να διαβάσετε τη σελίδα Οφέλη και Πλεονεκτήματα που αφορά γενικά όλα τα καθαριστικά προϊόντα του συστήματος FACTOR.

Μοιράσου το στα social media