Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Προϊόντα Υπερσυμπυκνωμένα, αλλά Υδαρή, ώστε να είναι Εύχρηστα και Διεισδυτικά

Τα προϊόντα του συστήματος καθαρισμού, απολύμανσης και προστασίας επιφανειών FACTOR διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες:

  • FACTOR (υπερσυμπυκνωμένα)
  • FACTOR 105 (συμπυκνωμένα)
  • FACTOR 150 (απλά)

Οι τιμές αυτών των τριών κατηγοριών αναφέρονται αναλυτικά στον τιμοκατάλογο.

Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα που επίσης αναφέρεται στον τιμοκατάλογο, να γίνονται διάφορες αραιώσεις των υλικών από 1:1 έως 1:100, με την αντίστοιχη χρέωση, ανάλογα με τον βαθμό της αραίωσης.

Σε όλες τις πιο πάνω περιπτώσεις, ακόμα και στα υπερσυμπυκνωμένα προϊόντα FACTOR, ισχύει ότι είναι υδαρή, δηλαδή έχουν ιξώδες σχεδόν ίδιο με το ιξώδες του νερού. Με άλλα λόγια, είναι λεπτόρρευστα σαν το νερό.

Μην ξεγελαστείτε από αυτήν την ιδιότητά τους. Είναι, παρόλα αυτά, υπερυμπυκνωμένα (ή συμπυκνωμένα, αν μιλάμε για τα FACTOR 105). Συμπυκνωμένο δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη παχύρρευστο. Υπάρχουν αρκετά προϊόντα στην αγορά που, για να πείσουν ότι είναι υπερσυμπυκνωμένα, οι σχεδιαστές τους τα έχουν κάνει κρεμώδη. Αυτό είναι μεγάλο σφάλμα. Τα καθαριστικά προϊόντα πρέπει να είναι λεπτόρρευστα, για δύο λόγους:

  1. Για να είναι εύχρηστα (εύκολη διασπορά του υγρού προϊόντος παντού πάνω στην επιφάνεια που θέλουμε να καθαρίσουμε, με ψεκασμό ή με βούρτσα ή με πανάκι κτλ.)
  2. Για να είναι διεισδυτικά μέσα στον ρύπο, και άρα πιο αποτελεσματικά, πιο δραστικά (η διάσπαση των ρύπων γίνεται έτσι σε βάθος και όχι μόνο επιφανειακά, όταν πρόκειται για πολυκαιρισμένους ρύπους, που έχουν αλλεπάλληλα στρώματα βρωμιάς).
Μοιράσου το στα social media