Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Τα Προϊόντα Διατίθενται και σε Αραιωμένη Μορφή
για Μεγαλύτερη Οικονομία στη Χρήση τους

Το πρόβλημα της σπατάλης των καθαριστικών υλικών από το προσωπικό.

Από την εμπειρία μας γνωρίζουμε ότι πολλοί ξενοδόχοι και άλλοι επιχειρηματίες που έχουν δικό τους προσωπικό που καθαρίζει τους χώρους τους (ή τους χώρους των πελατών τους, αν πρόκειται για εταιρεία καθαρισμών) έχουν μία δικαιολογημένη ένσταση, όταν τους προτείνουμε να προτιμήσουν τα συμπυκνωμένα υλικά του συστήματος FACTOR, εξηγώντας τους ότι, αν και η τιμή των υλκών αυτών ανά λίτρο είναι υψηλότερη από αυτά που χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα (χλωρίνη ή άλλα συμβατικά απολυμαντικά και καθαριστικά προϊόντα), εντούτοις θα τους έρχονται πιο οικονομικά λόγω της μεγάλης αραίωσης.

Η ένστασή τους είναι η εξής: “Ο υπάλληλος δεν ενδιαφέρεται να κάνει οικονομία στην επιχείρηση. Θα συνεχίσει να βάζει όσο είχε μάθει να βάζει από το παλιό υλικό. Δεν μπορεί να το χωνέψει και να εφαρμόσει την οδηγία για μεγαλύτερη αραίωση. Όποτε το έχουμε δοκιμάσει, στην πράξη είδαμε ότι δεν τηρούσαν οι υπάλληλοί μας τις οδηγίες μας, με αποτέλεσμα να γίνεται σπατάλη υλικού και χρημάτων.”

Επειδή αναγνωρίζουμε ότι σε αυτήν την επιχειρηματολογία τους οι ξενοδόχοι και οι άλλοι επιχειρηματίες έχουν απόλυτο δίκιο, σκεφτήκαμε μήπως θα έπρεπε για όσους πελάτες έχουν αυτό το πρόβλημα, να τους πουλάμε αραιωμένο το υλικό, τόσο αραιωμένο ώστε η περαιτέρω αραίωση που θα απαιτείται να είναι η ίδια με αυτήν που έκαναν οι καμαριέρες και οι καθαρίστριες στα υλικά που χρησιμοποιούσαν μέχρι τώρα. Έτσι, καταλήξαμε σε αυτήν την απόφαση:

Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης των υλικών και σε αραιωμένη μορφή.

Αυτή η δυνατότητα είναι μία ακόμα καινοτομία, η οποία παρέχεται από την Smart Technical Solutions προς τους πελάτες της, ώστε να μη γίνεται σπατάλη υλικού από το προσωπικό σε επαγγελματικούς χώρους. Στην αραιωμένη μορφή τους, η οποία προκύπτει από τις αραιώσεις που αναφέραμε πιο πάνω, τα προϊόντα χρειάζονται τη συνηθισμένη αραίωση που χρειάζονται τα περισσότερα καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα της αγοράς.

Η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει, αν της ζητηθεί, να κάνει την αραίωση πριν παραδώσει τα υλικά στους πελάτες της. Η αναλογία της αραίωσης μπορεί να είναι η πιο πάνω συνιστώμενη αναλογία ή όποια άλλη αναλογία ζητηθεί από τον πελάτη. Υπάρχει, δηλαδή, απεριόριστη ευελιξία ως προς αυτό το θέμα.

Η τιμή ανά λίτρο των αραιωμένων υλικών του συστήματος FACTOR είναι κατά κανόνα χαμηλότερη από την τιμή της χλωρίνης και των άλλων φθηνών απολυμαντικών και καθαριστικών που χρησιμοποιούν συνήθως οι ξενοδόχοι και οι άλλες επιχειρήσεις. Έτσι, οι επιχειρήσεις δεν έχουν πια λόγο να αρνηθούν να γίνουν τακτικοί χρήστες των καθαριστικών FACTOR και εγκαταλείπουν τα υλικά που χρησιμοποιούσαν μέχρι τώρα, μια και αυτά τα συμβατικά υλικά έχουν και κάποια σοβαρά μειονεκτήματα έναντι των υλικών του συστήματος FACTOR.

Με αυτόν τον τρόπο, λύνεται το μείζον πρόβλημα που έχουν πολλοί κλάδοι της αγοράς εξαιτίας της σπατάλης που γίνεται σε καθαριστικά προϊόντα, όπως για παράδειγμα στα ξενοδοχεία, όπου οι καμαριέρες συχνά δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι ένα καθαριστικό υλικό μπορεί να είναι τόσο πολύ συμπυκνωμένο, με αποτέλεσμα να το αραιώνουν πολύ λιγότερο από όσο θα μπορούσαν να το αραιώσουν.

Η αραίωση των υλικών σε νερό έχει μία πρόσθετη χρέωση, η οποία όμως είναι πολύ μικρή σε σχέση με το οικονομικό όφελος που προκύπτει από τον περιορισμό της κατανάλωσης του καθαριστικού και απολυμαντικού υγρού. Σχετικά με το ύψος και την αιτιολόγηση αυτής της χρέωσης μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ, διαβάζοντας την παράγραφο “Τιμές Αραιωμένων Υλικών”.

Η μεγάλη αραίωση δεν είναι απλά μία δυνατότητα, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνεται σωστά ο καθαρισμός.

Η ανεπαρκής αραίωση των υλικών του συστήματος FACTOR έχει και άλλη μία αρνητική συνέπεια, εκτός από τη σπατάλη χρημάτων: οι επιφάνειες δεν ξεπλένονται εύκολα εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας καθαριστικού και χρειάζονται πολύ περισσότερο νερό για να ξεβγαλθούν. Ακόμα και τότε, όμως, δεν μπορούν να γίνουν στιλπνές, καθώς παραμένει μία θαμπάδα επάνω τους. Το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα, τα χαλιά και άλλα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.

Συνεπώς, οι αραιώσεις που προτείνονται στις συσκευασίες και στις διάφορες σελίδες της ενότητας FACTOR είναι αναγκαίο να τηρούνται, προκειμένου τα καθαριστικά να αποδίδουν σωστά και να έχουμε πραγματικά καθαρές επιφάνειες. Με άλλα λόγια, το να βάζουμε παραπάνω καθαριστικό από αυτό που γράφουν οι οδηγίες δεν συνιστάται, γιατί, αν το κάνουμε, δεν θα έχουμε τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού.

Αυτός είναι ένας ακόμα σημαντικός λόγος για τον οποίο πρέπει να διασφαλίζουμε ότι τα υλικά θα χρησιμοποιηθούν με τη μέγιστη δυνατή αραίωση, πέρα από τον οικονομικό λόγο που αναλύσαμε πιο πάνω.

Μία πιο οικονομική λύση για τον πελάτη είναι να αραιώσει μόνος του τα υλικά.

Αν η προσαύξηση της τιμής εξαιτίας της αραίωσης των υλικών, η οποία αναφέρεται στον τιμοκατάλογο των προϊόντων FACTOR είναι μη επιθυμητή για τον πελάτη, έχει τη δυνατότητα, αν προτιμάει, να παραλάβει από την εταιρεία τα υλικά στην αρχική τους συμπυκνωμένη μορφή και να τα αραιώσει μόνος του, αν φυσικά εκτιμήσει ότι αυτό τον συμφέρει από οικονομική άποψη και από την άποψη του χρόνου απασχόλησης που θα απαιτηθεί για την αραίωση των υλικών.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούμε να τον προμηθεύσουμε, αν μας το ζητήσει, με κενές συσκευασίες διαφόρων χωρητικοτήτων, με ή χωρίς ψεκαστήρι, καθώς επίσης και με το SMART TAP, ώστε να κάνει την αραίωση μόνος του ή με δικό του προσωπικό. Οι τιμές των κενών συσκευασιών αναφέρονται και αυτές στον τιμοκατάλογο.

Μοιράσου το στα social media