Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR MV 105

Αγοράστε τώρα το FACTOR MV 105 από το e-shop μας
ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις

Οικολογικό Καθαριστικό, Απολυμαντικό και Προστατευτικό Επιφανειών
για Δύσκολους Ρύπους και για Καθημερινή Χρήση

για Μηχανήματα και Οχήματα
(MV = Machines & Vehicles)

Αυτό το προϊόν είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας ομάδας Ελλήνων ερευνητών. Δεν έχει καμία σήμανση κινδύνων στην ετικέτα του, επειδή είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας).

Εφαρμογή σε πολλούς επαγγελματικούς κλάδους

Το FACTOR MV 105 προορίζεται για χρήση σε συνεργεία, αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, σκάφη, πλυντήρια αυτοκινήτων και φορτηγών και σε κάθε άλλο είδος οχήματος ή μηχανήματος. Αφαιρεί γράσα, λάδια, πίσσα, κουτσουλιές και κάθε άλλο ρύπο και γυαλίζει όλες τις μεταλλικές, πλαστικές, δερμάτινες και κάθε είδους επιφάνειες και τις προστατεύει από μελλοντικούς ρύπους και μελλοντική διάβρωση.

Περιγραφή και τρόπος χρήσης

Το FACTOR MV 105 είναι ένα απόλυτα οικολογικό καθαριστικό, που παράλληλα απολυμαίνει και προστατεύει τις επιφάνειες στις οποίες εφαρμόζεται. Είναι εξαιρετικά δραστικό σε όλα τα είδη των ρύπων. Είναι έτοιμο για απευθείας χρήση σε δύσκολους ρύπους ή αραιώνεται σε νερό για την καθημερινή καθαριότητα οχημάτων και μηχανημάτων κάθε είδους (εξωτερικές επιφάνειες, καθίσματα, κινούμενα μέρη, χειριστήρια, ταμπλό, λεβιές ταχυτήτων, τιμόνι κ.ά.).

Η συνήθης αραίωση για την καθημερινή καθαριότητα του χώρου είναι η εξής:

  1. Δοχεία 5 και 20 λίτρων: 1-5 καπάκια σε μισό κουβά σφουγγαρίσματος.
  2. Μικρότερα δοχεία: 3-15 καπάκια σε μισό κουβά σφουγγαρίσματος.
  3. Δοχεία με ψεκαστήρι: 30-150 ψεκασμοί σε μισό κουβά σφουγγαρίσματος.

Από τις πιο πάνω αραιώσεις φαίνεται σαφώς πόσο οικονομικό είναι το προϊόν. Η μικρή δοσολογία αφορά κυρίως τις εξωτερικές επιφάνειες, ενώ η μεγάλη δοσολογία είναι για εσωτερικά σημεία που ρυπαίνονται περισσότερο.

Εφαρμόζεται με βούρτσα ή άλλα μηχανικά μέσα καθαρισμού χωρίς αραίωση με ψεκασμό σε δύσκολες περιπτώσεις ρύπων, ή με νωπό πανί με αραίωση από 1:1 έως 1:40 για πιο εύκολους ρύπους. Σε λείες επιφάνειες (π.χ. ανοξείδωτες) η αραίωση φτάνει μέχρι 1:20. Την πρώτη φορά χρησιμοποιήστε μικρότερη αραίωση, ενώ για τη συντήρηση επαρκεί πιο μεγάλη αραίωση. Σε μπάνιο-βούτα απολίπανσης εξαρτημάτων και εργαλείων η αραίωση είναι 1:15.

Για πολύ δύσκολους ρύπους

Αν χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς αραίωση για να απομακρύνετε πολύ δύσκολους ρύπους (π.χ. καμένα λάδια) και παρόλα αυτά σταθεί αδύνατο να τους απομακρύνετε, τότε χρησιμοποιήστε το FACTOR MV, που είναι ακόμα πιο ισχυρό, και παρόλα αυτά είναι εξίσου οικολογικό και ακίνδυνο για την υγεία σας, ακόμα και αν έρθει σε επαφή με το σώμα σας.

Έτσι επιτυγχάνετε τη μέγιστη δυνατή οικονομία

Χρησιμοποιώντας το υπερυμπυκνωμένο καθαριστικό υλικό, που είναι και πιο ακριβό, μόνο για τους πολύ δύσκολους ρύπους, εξοικονομείτε χρήματα. Αυτή είναι μία πρόσθετη οικονομία που μπορείτε να έχετε προτιμώντας τα προϊόντα FACTOR, τα οποία είναι ήδη πολύ οικονομικά λόγω της μικρής ποσότητας υλικού που απαιτείται για τη διάσπαση και απομάκρυνση των ρύπων.

Γι’ αυτό το λόγο, συνιστούμε στους πελάτες μας την αγορά ενός από τα πακέτα προσφορών, που περιλαμβάνουν υλικά και από τις τρεις κατηγορίες: FACTOR, FACTOR 105 και FACTOR 150, ώστε να χρησιμοποιούν το κατάλληλο υλικό ανάλογα με τη δυσκολία της κάθε εφαρμογής κα να μην ξοδεύουν άσκοπα το υπερσυμπυκνωμένο υλικό της κατηγορίας FACTOR.

Πεδία εφαρμογής, ιδιότητες, τρόποι χρήσης, οφέλη, πλεονεκτήματα και άλλες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη σελίδα FACTOR MV, όπου γίνεται αναλυτική παρουσίαση.

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας (MSDS)

Πατήστε εδώ.

Η ετικέτα της συσκευασίας

Για να δείτε το κείμενο της ετικέτας που υπάρχει σε όλες τις συσκευασίες αυτού του προϊόντος, πατήστε εδώ.

Τιμές και Συσκευασίες

Πατήστε εδώ.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης Πελάτη

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions που εμπιστεύονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR για τις ανάγκες του καθαρισμού τους απολαμβάνουν την εγγύηση ικανοποίησης πελάτη, οι οποία περιλαμβάνει τους εξής όρους: Περισσότερα

Σημείωση: Αν δεν έχετε στη διάθεσή σας το συγκεκριμένο προϊόν αλλά έχετε στην αποθήκη σας κάποιο άλλο προϊόν του συστήματος FACTOR με τον κωδικό 105, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τις πιο πάνω εφαρμογές και θα έχετε και πάλι ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Αγοράστε τώρα το FACTOR MV 105 από το e-shop μας
ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις

Μοιράσου το στα social media