Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Τα Προϊόντα του Συστήματος FACTOR

Στο Αριστερό Μενού μπορείτε να βρείτε τα επιμέρους προϊόντα του ελληνικού πρωτοποριακού συστήματος καθαρισμού και απολύμανσης FACTOR.

Μία μυστική συνταγή, πολλά προϊόντα

Σχεδόν όλα τα προϊόντα έχουν ως βάση την ίδια μοναδική χημική σύνθεση, η οποία είναι το αποτέλεσμα της πολυετούς έρευνας ομάδας Ελλήνων ερευνητών που κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν στο ίδιο προϊόν τις ιδιότητες του απόλυτα οικολογικού και του εξαιρετικά δραστικού σε όλα τα είδη των ρύπων.

Παρόλα αυτά, όμως, τα προϊόντα διαφοροποιούνται σε μερικά σημεία, ανάλογα με τα είδη των ρύπων και των πεδίων εφαρμογής για τα οποία προορίζονται. Το καθένα είναι ειδικά σχεδιασμένο για συγκεκριμένες εφαρμογές, αλλά είναι κατάλληλο και για όλες τις άλλες χρήσεις, που δεν αναφέρονται στην ετικέτα της συσκευασίας.

Μεταξύ των προϊόντων FACTOR υπάρχει απόλυτη εναλλαξιμότητα σε όλες τις εφαρμογές τους

Αυτό, με άλλα λόγια, σημαίνει ότι το καθένα από τα προϊόντα που βλέπετε στο Αριστερό Μενού μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα στη θέση όλων των άλλων προϊόντων. Δηλαδή, αν έχετε αγοράσει ένα από αυτά τα προϊόντα για κάποια συγκεκριμένη χρήση και παρουσιαστεί ανάγκη για μία διαφορετική εφαρμογή καθαρισμού που κανονικά γίνεται με άλλο προϊόν του συστήματος FACTOR, τότε μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε το προϊόν που έχετε ήδη, και θα έχετε το ίδιο καλό αποτέλεσμα.

Με άλλα λόγια, η διαφοροποίηση των προϊόντων έχει γίνει κυρίως για έναν λόγο: επειδή, σε αντίθεση με τα περισσότερα καθαριστικά της αγοράς, οι εφαρμογές τους είναι πάρα πολλές και εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, οι οδηγίες αραίωσης και εφαρμογής για όλα τα είδη εφαρμογών δεν θα ήταν πρακτικό να μπουν όλες στην ίδια ετικέτα, γιατί δεν θα χωρούσαν και θα ήταν δυσανάγνωστες. Έτσι,  αποφασίστηκε, για την ευκολία των καταναλωτών να δημιουργηθούν περισσότερα προϊόντα, με διαφορετικό όνομα το καθένα και με ξεχωριστή ετικέτα, τα οποία έχουν πολύ μικρές διαφορές στη σύνθεσή τους.

Αναλαμβάνουμε και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών μας

Η Smart Technical Solutions, σε περιπτώσεις δύσκολων ή εκτεταμένων εφαρμογών όπου απαιτούνται εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνει και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών που προμηθεύει στους πελάτες της. Έτσι, εξασφαλίζεται τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση υλικών. Επιπλέον, τα συνεργεία μας έχουν επίσης τη δυνατότητα, με ένα μικρό πρόσθετο κόστος, να κάνουν μία ειδική επεξεργασία για περαιτέρω προστασία των επιφανειών, έτσι ώστε να μη συγκρατούν ρύπους και να μη φθείρονται.

Τρεις κατηγορίες προϊόντων

Για την διευκόλυνση των καταναλωτών, τα προϊόντα FACTOR διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες, ανάλογα με τη συμπύκνωσή τους, τη δυσκολία των ρύπων και τον τρόπο εφαρμογής τους:

  • FACTOR: Υπερσυμπυκνωμένα προϊόντα, για πολύ δύσκολους ρύπους ή για χρήση με μεγάλη αραίωση
  • FACTOR 105: Λιγότερο συμπυκνωμένα προϊόντα, για δύσκολους ρύπους ή για χρήση με μικρότερη αραίωση
  • FACTOR 150: Προϊόντα για καθαριότητα συντήρησης, για άμεση χρήση χωρίς αραίωση, συνήθως με ψεκασμό

Στο Αριστερό Μενού θα βρείτε μόνο τα προϊόντα της πρώτης κατηγορίας, δηλαδή τα υπερσυμπυκνωμένα. Στα προϊόντα που έχουν το σύμβολο ⊞ στα αριστερά τους, πατώντας το ⊞ θα δείτε τα προϊόντα των άλλων δύο κατηγοριών. Τα προϊόντα που δεν έχουν το σύμβολο ⊞ στα αριστερά τους δεν διατίθενται παρά μόνο στην υπερσυμπυκνωμένη μορφή.

Εφαρμογές

Στην ενότητα Πεδία Εφαρμογής θα βρείτε οδηγίες για αρκετές εφαρμογές των προϊόντων FACTOR, και θα ενημερωθείτε για τα σημαντικά οφέλη που προσφέρουν στην κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.

Οφέλη και Πλεονεκτήματα

Στην ενότητα Οφέλη και Πλεονεκτήματα θα βρείτε μία αρκετά αναλυτική παρουσίαση των άμεσων και έμμεσων οφελών που προσφέρουν τα προϊόντα του συστήματος FACTOR σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων αλλά και σε ιδιωτικές κατοικίες, ιδιωτικά σκάφη και σε άλλες εφαρμογές.

Κλάδοι Αγοράς

Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR βρίσκουν εφαρμογή σε όλους τους κλάδους της αγοράς, προσφέροντας στον κάθε κλάδο κάποια ειδικότερα οφέλη που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Στην ενότητα Κλάδοι Αγοράς θα βρείτε αρκετές σχετικές πληροφορίες.

Τιμές, συσκευασίες, πληροφορίες κατανάλωσης και προτεινόμενες αραιώσεις

Για τις τιμές, τις συσκευασίες, τις πληροφορίες κατανάλωσεις και τις προτεινόμενες αραιώσεις αυτών των υπερσυμπυκνωμένων οικολογικών προϊόντων πατήστε εδώ.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης Πελάτη

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions που εμπιστεύονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR για τις ανάγκες του καθαρισμού τους απολαμβάνουν την εγγύηση ικανοποίησης πελάτη, οι οποία περιλαμβάνει τους εξής όρους: Περισσότερα

Μοιράσου το στα social media