Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR DRAIN

Οικολογικό Υγρό Καθαρισμού & Συντήρησης Αποχετευτικών Δικτύων

Αυτό το προϊόν προσωρινά δεν είναι διαθέσιμο. Πατήστε εδώ για να δείτε άλλα ισοδύναμα προϊόντα.

Αυτό το προϊόν είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας ομάδας Ελλήνων ερευνητών. Δεν έχει καμία σήμανση κινδύνων στην ετικέτα του, επειδή είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας).

Εφαρμογή σε βόθρους και αποχετευτικά δίκτυα

Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απόσμηση βόθρων και αποχετευτικών δικτύων. Διαλύει τα λίπη και κάνει τους βόθρους ξανά απορροφητικούς.

Προτεινόμενη δοσολογία για τη διάλυση επικαθίσεων και καταστολή δυσοσμίας σε βόθρους

Αρχική εφαρμογή:
1 λίτρο για κάθε κυβικό λυμάτων. Αν το πρόβλημα επιμένει, κάνετε επανάληψη σε λίγες ημέρες. Μετά από 3-4 επαναλήψεις το πολύ, το πρόβλημα λύνεται, δηλαδή δεν θα χρειαστεί ξανά να καλέσετε βυτιοφόρο, επειδή θα έχουν διανοιχτεί ξανά οι δίοδοι για την απορρόφηση των λυμάτων από το έδαφος. Η δυσοσμία καταστέλλεται από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, η απορροφητικότητα όμως δεν ανακτάται πάντα με την πρώτη εφαρμογή.

Συντήρηση:
Για τη συντήρηση συνιστάται ένα λίτρο ανά κυβικό ανά εξάμηνο.

Δοσολογία μόνο για την καταστολή δυσοσμίας σε βόθρους

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει ζήτημα με επικαθίσεις που πρέπει να διαλυθούν, αλλά υπάρχει δυσοσμία, τότε η προτεινόμενη δοσολογία είναι πολύ μικρότερη, καθώς αρκεί ένας επιφανειακός ψεκασμός με μία πολύ μικρή ποσότητα FACTOR DRAIN. Αν δεν έχετε συσκευασία με ψεκαστήρι ή αν δεν έχετε καλή πρόσβαση για να ψεκάσετε, τότε μπορείτε να ρίξετε ένα καπάκι από το υγρό και να αναδεύσετε με ένα ξύλο, ώστε το υγρό να απλωθεί, όσο γίνεται, σε όλη την επιφάνεια των λυμάτων.

Δοσολογία για φρεάτια αποχετεύσεων

Αρχική εφαρμογή:
Από 0,1% έως 1% της ποσότητας του νερού που περιέχει το φρεάτιο, ανάλογα με την ένταση του προβλήματος της δυσοσμίας και την ποσότητα των επικαθίσεων που έχουν συσσωρευτεί στα τοιχώματα του φρεατίου. Η δυσοσμία εξαλείφεται σχεδόν αμέσως, για τον καθαρισμό του φρεατίου είναι πιθανόν να χρειαστούν επαναλήψεις.

Συντήρηση:
Για τη συντήρηση συνιστάται πολύ μικρή προσθήκη υλικού μία φορά την εβδομάδα ή κάθε μήνα, ανάλογα με το πόσο εντατικά χρησιμοποιείται το δίκτυο.

Δοσολογία για δίκτυα αποχετεύσεων

Στις αποχετεύσεις στις κουζίνες και στις τουαλέτες απομακρύνει εντελώς τα πετρωμένα λίπη, τα σκληρυμένα απορρυπαντικά και τις επικαθίσεις αλάτων, χωρίς να διαβρώνει τα είδη υγιεινής και το αποχετευτικό δίκτυο και χωρίς να παράγει δυσάρεστες και επικίνδυνες αναθυμιάσεις που προσβάλλουν το αναπνευστικό σύστημα και τα μάτια.

Αρχική εφαρμογή:
Σε ένα σιφόνι ή σε μία λεκάνη τουαλέτας ρίξτε μία κουταλιά της σούπας υλικό χωρίς αραίωση.

Συντήρηση:
Επαναλάβετε την ίδια εφαρμογή μία φορά την εβδομάδα ή και πιο αραιά, αν δείτε ότι δεν επανέρχεται το πρόβλημα της δυσοσμίας.

Δεν χρειάζεται πάντα η εφαρμογή του FACTOR DRAIN 

Σημείωση: Η χρήση άλλου προϊόντος του συστήματος FACTOR για τον καθαρισμό των χώρων της κουζίνας ή της τουαλέτας μπορεί να είναι αρκετή και να μη χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το FACTOR DRAIN στα σιφόνια, στα φρεάτια και στα κανάλια της αποχέτευσης, επειδή με το ξέπλυμα του άλλου προϊόντος αυτό οδηγείται στην αποχέτευση, όπου καθαρίζει το δίκτυο και σταματάει τη δυσοσμία.

Διάθεση και σε αραιωμένη μορφή για οικονομία στη χρήση από το προσωπικό

Επειδή είναι υπερσυμπυκνωμένο, διατίθεται και σε αραιωμένη μορφή, έτσι ώστε να μη γίνεται περιττή σπατάλη από το προσωπικό των επιχειρήσεων, το οποίο κατά κανόνα δυσκολεύεται να συνηθίσει στις πολύ μεγάλες αραιώσεις που επιδέχονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR. Στην αραιωμένη μορφή του το προϊόν χρειάζεται τη συνηθισμένη αραίωση που χρειάζονται τα περισσότερα καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα της αγοράς.

Πακέτα προσφορών

Επειδή, όμως, κατά κανόνα οι ανάγκες καθαρισμού είναι μικτές, δηλαδή άλλοτε χρειαζόμαστε υπερσυμπυκνωμένο υλικό για τον καθαρισμό πολύ δύσκολων ρύπων και άλλοτε χρειαζόμαστε λιγότερο ισχυρό και πιο οικονομικό υλικό, υπάρχουν τα λεγόμενα “πακέτα προσφορών”, που περιλαμβάνουν σε διάφορες αναλογίες τις τρεις κατηγορίες υλικών: FACTOR, FACTOR 105 και FACTOR 150. Περισσότερα

Άλλες Εφαρμογές

Στην ενότητα Πεδία Εφαρμογής θα βρείτε οδηγίες για αρκετές εφαρμογές του συγκεκριμένου προϊόντος, και γενικότερα των προϊόντων FACTOR, και θα ενημερωθείτε για τα σημαντικά οφέλη που προσφέρουν στην κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.

Οφέλη και Πλεονεκτήματα

Στην ενότητα Οφέλη και Πλεονεκτήματα θα βρείτε μία αρκετά αναλυτική παρουσίαση των άμεσων και έμμεσων οφελών που προσφέρουν τα προϊόντα του συστήματος FACTOR σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων αλλά και σε ιδιωτικές κατοικίες, ιδιωτικά σκάφη και σε άλλες εφαρμογές.

Κλάδοι Αγοράς

Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR βρίσκουν εφαρμογή σε όλους τους κλάδους της αγοράς, προσφέροντας στον κάθε κλάδο κάποια ειδικότερα οφέλη που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Στην ενότητα Κλάδοι Αγοράς θα βρείτε αρκετές σχετικές πληροφορίες.

Οδηγίες Χρήσης και Αραίωσης

Οι οδηγίες χρήσης αναφέρονται συνοπτικά στην ετικέτα της συσκευασίας του προϊόντος. Επειδή όμως οι εφαρμογές του είναι πολλές και διάφορες, μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τις οδηγίες που αναφέρονται για διάφορες ειδικές εφαρμογές στις σελίδες των ενοτήτων Πεδία Εφαρμογής και Κλάδοι Αγοράς. Η συνιστώμενη αραίωση αλλάζει από εφαρμογή σε εφαρμογή, ανάλογα με το είδος της επιφάνειας και το είδος του ρύπου. Ομοίως, και ο τρόπος εφαρμογής δεν είναι ο ίδιος για όλες τις εφαρμογές. Αν έχετε απορίες για τον τρόπο εφαρμογής και το ποσοστό της αραίωσης σε κάποια εφαρμογή, επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας εξυπηρετήσει εξειδικευμένος συνεργάτης μας.

Βοηθητικά σύνεργα για πιο σποτελεσματικό καθαρισμό

Για να έχετε τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση χρόνου και καθαριστικού προϊόντος, χρειάζεται συχνά να χρησιμοποιείτε κάποια βοηθητικά σύνεργα. Περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας (MSDS)

Πατήστε εδώ.

Η ετικέτα της συσκευασίας

Για να δείτε το κείμενο της ετικέτας που υπάρχει σε όλες τις συσκευασίες αυτού του προϊόντος, πατήστε εδώ.

Τιμές, Συσκευασίες, Πληροφορίες Κατανάλωσης, Προτεινόμενες Αραιώσεις

Πατήστε εδώ.

Ελάχιστη Ποσότητα Παραγγελίας και άλλοι Όροι Συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης Πελάτη

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions που εμπιστεύονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR για τις ανάγκες του καθαρισμού τους απολαμβάνουν την εγγύηση ικανοποίησης πελάτη, οι οποία περιλαμβάνει τους εξής όρους: Περισσότερα

Σημείωση: Αν δεν έχετε στη διάθεσή σας το συγκεκριμένο προϊόν αλλά έχετε στην αποθήκη σας κάποιο άλλο προϊόν του συστήματος FACTOR, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τις πιο πάνω εφαρμογές και θα έχετε και πάλι ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Μοιράσου το στα social media