Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR SCALE

Μη Τοξικό Καθαριστικό Διάσπασης Αλάτων
για Μέταλλα, Πλαστικά, Υδραυλικές Εγκαταστάσεις κ.ά. Επιφάνειες

Ένα όξινο καθαριστικό ειδικό για τη διάσπαση αλάτων

Το FACTOR SCALE είναι το μόνο καθαριστικό του συστήματος FACTOR που δεν είναι αλκαλικό, επειδή είναι το μόνο που δεν βασίζεται στην ίδια συνταγή που αποτελεί τη βάση για όλα τα άλλα καθαριστικά FACTOR. Είναι ένα όξινο διαυγές υγρό, με βάση το φωσφορικό οξύ, με pH < 1. Περιέχει ειδικούς αναστολείς διάβρωσης, που δεν επιτρέπουν τη φθορά και την αλλοίωση της υφής, του χρωματισμού, της εμφάνισης και των φυσικών ιδιοτήτων των επιφανειών επάνω στις οποίες εφαρμόζεται, ακόμα και όταν πρόκειται για ευαίσθητα μέταλλα που διαβρώνονται εύκολα από άλλα όξινα προϊόντα.

Καθαρισμός αλάτων σε εξωτερικές επιφάνειες και σε υδραυλικές εγκαταστάσεις

 • Χρησιμοποιείται σε όλες εκείνες τις περιπτώσεις όπου τα αλκαλικά προϊόντα FACTOR δεν μπορούν να δώσουν άριστο αποτέλεσμα διάσπασης και απομάκρυνσης των αλάτων σε επιφάνειες όπως είναι τα ανοξείδωτα, τα χρώμια, τα είδη υγιεινής, τα τοιχώματα πισίνας, τα δάπεδα και οι βαμμένοι τοίχοι σε παραθαλάσσιες περιοχές.
 • Επίσης, είναι ιδανικό για χρήση και στο εσωτερικό υδραυλικών εγκαταστάσεων, όπου καθαρίζει τέλεια σωληνώσεις, αντλίες, βάνες, κυκλοφορητές, εναλλάκτες θερμότητας κ.ά.

Άλλες εφαρμογές του εκτός από τα άλατα

 • Όπως όλα τα όξινα υλικά, διασπά επίσης και κατάλοιπα από τσιμέντο που έχει στάξει επάνω σε αλουμίνια και σε άλλες επιφάνειες.
 • Επίσης, διασπά σκουριές και κατάλοιπα από σκληρυμένα και καμένα λάδια και αιθάλες.
 • Επιτυγχάνει μια ελαφρά προστατευτική φωσφάτωση στα σιδερένια αντικείμενα.
 • Καθαρίζει και γυαλίζει πέτρινες και τσιμεντένιες επιφάνειες (πλακάκια, πλάκες Καρύστου, τούβλα, μάρμαρα, λιθοδομές, κυβόλιθους, πατητή τσιμεντοκονία κ.ά.) (Για την προστασία αυτών των επιφανειών από νέα ρύπανση στο μέλλον, πατήστε εδώ.)
 • Καθαρίζει και γυαλίζει ξύλινα καταστρώματα σε σκάφη και πλοία και γενικότερα ξύλινες κατασκευές που είναι εκτεθειμένες στην αλμύρα της θάλασσας. (Για την προστασία αυτών των επιφανειών από νέα ρύπανση στο μέλλον, πατήστε εδώ.)
 • Αφαιρεί σκουριές και άλατα σε πισίνες, νεροτσουλήθρες, σιντριβάνια. (Για την αποτροπή εκ νέου σχηματισμού επικαθίσεων σκουριάς και αλάτων σε τέτοιες εγκαταστάσεις, πατήστε εδώ.)
 • Καθαρίζει και συντηρεί άριστα ηλεκτρικές συσκευές όπως βραστήρες, παγομηχανές, καφετιέρες, συστήματα ψύξης, πλυντήρια κ.ά. (Για την αποτροπή εκ νέου σχηματισμού επικαθίσεων σκουριάς και αλάτων σε τέτοιες εγκαταστάσεις, πατήστε εδώ.)
 • Είναι ιδανικό για τον καθαρισμό και το ξεθάμπωμα ανοξείδωτων επιφανειών. (Για την πολυετή προστασία ανοξείδωτων επιφανειών, πατήστε εδώ.)
 • Αφαιρεί τη σκουριά από βαμμένες επιφάνειες όπου το χρώμα έχει σκάσει και έχει αρχίσει η οξείδωση του μετάλλου.
 • Είναι, συνεπώς, ιδανικό για κατεργασίες μεταλλικών επιφανειών πριν από τη βαφή τους. (Περαιτέρω οδηγίες για τη βαφή μετάλλων θα βρείτε στην αντίστοιχη ενότητα, εάν πατήσετε εδώ.)

Τρόποι εφαρμογής και αραιώσεις

 • Η εφαρμογή του FACTOR SCALE γίνεται είτε με ψεκασμό και τρίψιμο με βούρτσα ή πανί ή σφουγγάρι ή πινέλο είτε με εμβάπτιση αντικειμένων μέσα σε αδιάλυτο ή αραιωμένο υλικό είτε με ανακυκλοφορία διαλύματος, όταν πρόκειται για υδραυλική εγκατάσταση ή εναλλάκτη θερμότητας, αντλία κ.ά. υδραυλικό εξοπλισμό.
 • Χρησιμοποιείται είτε αυτούσιο είτε αραιωμένο σε νερό σε αναλογία 1:1 έως 1:10, ανάλογα με το είδος της εφαρμογής.
 • Ο χρόνος διάρκειας της εμβάπτισης των αντικειμένων ή της επαφής του υλικού με τις καθαριζόμενες επιφάνειες ποικίλλει ανάλογα με τις περιπτώσεις καθαρισμού.
 • Ακολουθεί ξέπλυμα της καθαρισμένης επιφάνειας με νερό.
 • Το FACTOR SCALE δεν αλλοιώνεται με τον καιρό. Σε περίπτωση που η δραστικότητα του έχει μειωθεί, το υλικό δεν έχει αχρηστευθεί. Απλά συμπληρώνουμε με νέο υλικό και γίνεται ξανά δραστικό.
 • Όταν αποθηκεύεται σε μεγάλες ποσότητες, η δεξαμενή αποθήκευσης πρέπει να είναι κατασκευασμένη είτε από μαλακό σίδηρο είτε από πολυεστέρα.
 • Οι οδηγίες χρήσης αναφέρονται συνοπτικά στην ετικέτα της συσκευασίας του προϊόντος. Αν έχετε απορίες για τον τρόπο εφαρμογής και το ποσοστό της αραίωσης σε κάποια εφαρμογή, επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας εξυπηρετήσει εξειδικευμένος συνεργάτης μας.

Αναλαμβάνουμε και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών μας

Η Smart Technical Solutions, σε περιπτώσεις δύσκολων ή εκτεταμένων εφαρμογών όπου απαιτούνται εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνει και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών που προμηθεύει στους πελάτες της. Έτσι, εξασφαλίζεται τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση υλικών. Επιπλέον, τα συνεργεία μας έχουν επίσης τη δυνατότητα, με ένα μικρό πρόσθετο κόστος, να κάνουν μία ειδική επεξεργασία για περαιτέρω προστασία των επιφανειών, έτσι ώστε οι επιφάνειες να μη συγκρατούν ρύπους και να μη φθείρονται.

Οφέλη και Πλεονεκτήματα

Στην ενότητα Οφέλη και Πλεονεκτήματα θα βρείτε μία αρκετά αναλυτική παρουσίαση των άμεσων και έμμεσων οφελών που προσφέρουν τα προϊόντα του συστήματος FACTOR σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων αλλά και σε ιδιωτικές κατοικίες, ιδιωτικά σκάφη και σε άλλες εφαρμογές.

Κλάδοι Αγοράς

Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR βρίσκουν εφαρμογή σε όλους τους κλάδους της αγοράς, προσφέροντας στον κάθε κλάδο κάποια ειδικότερα οφέλη που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Στην ενότητα Κλάδοι Αγοράς θα βρείτε αρκετές σχετικές πληροφορίες.

Προφυλάξεις

Το FACTOR SCALE δεν παρουσιάζει ιδιαίτερους κινδύνους, αφού δεν είναι τοξικό. Είναι όμως καυστικό, όπως όλα τα οξέα, και συνεπώς συνιστάται η χρήση προστατευτικών μέσων κατά τη χρήση του.

Βοηθητικά σύνεργα για πιο σποτελεσματικό καθαρισμό

Για να έχετε τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση χρόνου και καθαριστικού προϊόντος, χρειάζεται συχνά να χρησιμοποιείτε κάποια βοηθητικά σύνεργα. Περισσότερα

Η ετικέτα της συσκευασίας

Για να δείτε το κείμενο της ετικέτας που υπάρχει σε όλες τις συσκευασίες αυτού του προϊόντος, πατήστε εδώ.

Συσκευασία

Το FACTOR SCALE διατίθεται σε πλαστικά δοχεία των 5, 20 και 35 κιλών.

Ελάχιστη Ποσότητα Παραγγελίας και άλλοι Όροι Συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης Πελάτη

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions που εμπιστεύονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR για τις ανάγκες του καθαρισμού τους απολαμβάνουν την εγγύηση ικανοποίησης πελάτη, οι οποία περιλαμβάνει τους εξής όρους: Περισσότερα

Σημείωση:

Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλα προϊόντα διάσπασης αλάτων, που δεν ανήκουν στο σύστημα FACTOR.

Μοιράσου το στα social media