Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

FACTOR SCALE, Οικολογικό Καθαριστικό Διάσπασης Αλάτων


Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR SCALE

Αυτό το προϊόν προσωρινά δεν είναι διαθέσιμο. Πατήστε εδώ για να δείτε άλλα ισοδύναμα προϊόντα.

Οικολογικό Καθαριστικό Διάσπασης Αλάτων
για Μέταλλα, Πλαστικά, Υδραυλικές Εγκαταστάσεις κ.ά. Επιφάνειες

Ένα ελαφρώς όξινο καθαριστικό ειδικό για τη διάσπαση αλάτων

Το FACTOR SCALE είναι το μόνο καθαριστικό του συστήματος FACTOR που δεν είναι αλκαλικό, επειδή είναι το μόνο που δεν βασίζεται στην ίδια συνταγή που αποτελεί τη βάση για όλα τα άλλα καθαριστικά FACTOR. Είναι ελαφρώς όξινο (pH = 5,5) με βάση το υδροχλωρικό οξύ. Περιέχει ειδικούς αναστολείς διάβρωσης, που δεν επιτρέπουν τη φθορά και την αλλοίωση της υφής, του χρωματισμού, της εμφάνισης και των φυσικών ιδιοτήτων των επιφανειών επάνω στις οποίες εφαρμόζεται.

Καθαρισμός αλάτων σε εξωτερικές επιφάνειες και σε υδραυλικές εγκαταστάσεις

  • Χρησιμοποιείται σε όλες εκείνες τις περιπτώσεις όπου τα αλκαλικά προϊόντα FACTOR δεν μπορούν να δώσουν άριστο αποτέλεσμα διάσπασης και απομάκρυνσης των αλάτων σε επιφάνειες όπως είναι τα ανοξείδωτα, τα χρώμια, τα είδη υγιεινής, τα τοιχώματα πισίνας, τα δάπεδα και οι βαμμένοι τοίχοι σε παραθαλάσσιες περιοχές.
  • Επίσης, είναι ιδανικό για χρήση και στο εσωτερικό υδραυλικών εγκαταστάσεων, όπου καθαρίζει τέλεια σωληνώσεις, αντλίες, βάνες, κυκλοφορητές κ.ά.

Άλλες εφαρμογές του εκτός από τα άλατα

Όπως όλα τα όξινα υλικά, διασπά επίσης και κατάλοιπα από τσιμέντο που έχει στάξει επάνω σε αλουμίνια και σε άλλες επιφάνειες.

Τρόποι εφαρμογής και αραιώσεις

  • Η εφαρμογή του FACTOR SCALE γίνεται είτε με ψεκασμό και τρίψιμο με βούρτσα ή πανί ή σφουγγάρι είτε με εμβάπτιση αντικειμένων μέσα σε αδιάλυτο ή αραιωμένο υλικό είτε με ανακυκλορία διαλύματος, όταν πρόκειται για υδραυλική εγκατάσταση.
  • Χρησιμοποιείται είτε αυτούσιο είτε αραιωμένο, ανάλογα με το είδος της εφαρμογής.

Εφαρμογές

Στην ενότητα Πεδία Εφαρμογής θα βρείτε οδηγίες για αρκετές εφαρμογές του συγκεκριμένου προϊόντος, και γενικότερα των προϊόντων FACTOR, και θα ενημερωθείτε για τα σημαντικά οφέλη που προσφέρουν στην κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.

Οφέλη και Πλεονεκτήματα

Στην ενότητα Οφέλη και Πλεονεκτήματα θα βρείτε μία αρκετά αναλυτική παρουσίαση των άμεσων και έμμεσων οφελών που προσφέρουν τα προϊόντα του συστήματος FACTOR σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων αλλά και σε ιδιωτικές κατοικίες, ιδιωτικά σκάφη και σε άλλες εφαρμογές.

Κλάδοι Αγοράς

Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR βρίσκουν εφαρμογή σε όλους τους κλάδους της αγοράς, προσφέροντας στον κάθε κλάδο κάποια ειδικότερα οφέλη που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Στην ενότητα Κλάδοι Αγοράς θα βρείτε αρκετές σχετικές πληροφορίες.

Οδηγίες Χρήσης και Αραίωσης

Οι οδηγίες χρήσης αναφέρονται συνοπτικά στην ετικέτα της συσκευασίας του προϊόντος. Επειδή όμως οι εφαρμογές του είναι πολλές και διάφορες, μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τις οδηγίες που αναφέρονται για διάφορες ειδικές εφαρμογές στις σελίδες των ενοτήτων Πεδία Εφαρμογής και Κλάδοι Αγοράς. Η συνιστώμενη αραίωση αλλάζει από εφαρμογή σε εφαρμογή, ανάλογα με το είδος της επιφάνειας και το είδος του ρύπου. Ομοίως, και ο τρόπος εφαρμογής δεν είναι ο ίδιος για όλες τις εφαρμογές. Αν έχετε απορίες για τον τρόπο εφαρμογής και το ποσοστό της αραίωσης σε κάποια εφαρμογή, επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας εξυπηρετήσει εξειδικευμένος συνεργάτης μας.

Βοηθητικά σύνεργα για πιο σποτελεσματικό καθαρισμό

Για να έχετε τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση χρόνου και καθαριστικού προϊόντος, χρειάζεται συχνά να χρησιμοποιείτε κάποια βοηθητικά σύνεργα. Περισσότερα

Η ετικέτα της συσκευασίας

Για να δείτε το κείμενο της ετικέτας που υπάρχει σε όλες τις συσκευασίες αυτού του προϊόντος, πατήστε εδώ.

Τιμές, Συσκευασίες, Πληροφορίες Κατανάλωσης, Προτεινόμενες Αραιώσεις

Πατήστε εδώ.

Ελάχιστη Ποσότητα Παραγγελίας και άλλοι Όροι Συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης Πελάτη

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions που εμπιστεύονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR για τις ανάγκες του καθαρισμού τους απολαμβάνουν την εγγύηση ικανοποίησης πελάτη, οι οποία περιλαμβάνει τους εξής όρους: Περισσότερα