Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR GREEN SUPER CLEAN, HOME EDITION

Καθαριστικό και Προστατευτικό Υλικό
για Κατοικίες και Επαγγελματικούς Χώρους

Το προϊόν FACTOR GREEN SUPER CLEAN, HOME EDITION είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας ομάδας Ελλήνων ερευνητών. Δεν έχει καμία σήμανση κινδύνων στην ετικέτα του, επειδή είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας).

Ιδανικό και εξαιρετικά οικονομικό καθαριστικό για ιδιώτες και επαγγελματίες

Είναι ένα καθαριστικό γενικής χρήσης για όλες τις επιφάνειες κτιρίων: πατώματα, τζάμια, μέταλλα, ξύλο κ.ά. Είναι κατάλληλο για χρήση σε κατοικίες και σε επαγγελματικούς χώρους. Εφαρμόζεται είτε από ιδιώτες είτε από επαγγελματίες του κλάδου του καθαρισμού. Είναι εξαιρετικά οικονομικό σε όλες τις χρήσεις του.

Καθαρίζει ακόμα και τους πιο δύσκολους ρύπους

Για τον καθαρισμό πολύ δύσκολων ρύπων, όπως είναι για παράδειγμα τα ίχνη από ελαστικά ποδηλάτων σε τοίχους ή οι δαχτυλιές από μουτζουρωμένα χέρια μηχανικών σε συνεργεία αυτοκινήτων, εφαρμόζουμε το FACTOR GREEN SUPER CLEAN, HOME EDITION τοπικά χωρίς αραίωση ή με λίγο νερό και ο ρύπος διαλύεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, με ένα πανί καθαρίζουμε την επιφάνεια και ξεπλένουμε με νερό. Το ίδιο ισχύει και για ανόργανους ρύπους, όπως είναι για παράδειγμα η οξείδωση σε μεταλλικά έπιπλα, που έχουν χάσει τη λάμψη τους και έχουν μαυρίσει σε πολλά σημεία ή έχουν σημεία κοκκινωπής σκουριάς. Ο καθαρισμός είναι και σε αυτές τις περιπτώσεις άμεσος.

Καθαρισμός και ζωντάνεμα των χρωμάτων στους τοίχους

Καθαρίζει και ανανεώνει τα χρώματα στους τοίχους, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από νέους ρύπους, αλμύρα κτλ., διατηρώντας τα αναλλοίωτα για μεγάλο χρονικό διάστημα. (Για ακόμα καλύτερη προστασία των βαμμένων τοίχων με άλλη μέθοδο πατήστε εδώ.)

Διάσπαση και απομάκρυνση αλάτων

Σε περίπτωση που υπάρχουν πολύ σκληρές επικαθίσεις αλάτων, υπάρχει μία περίπτωση να μην έχετε τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού. Σε αυτήν την περίπτωση, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το FACTOR SCALE. με το οποίο είναι βέβαιο ότι τα άλατα θα διασπαστούν και θα απομακρυνθούν σε απόλυτο βαθμό, χωρίς να διαβρωθει ή να αλλοιωθεί καθόλου η επιφάνεια.

Δεν βλάπτει τις καθαριζόμενες επιφάνειες

Καθαρίζει χωρίς να διαβρώνει ή να αλλοιώνει ή να θαμπώνει τις ευαίσθητες επιφάνειες, που ανακτούν τη χαμένη λάμψη τους. Δεν επηρεάζει τα λούστρα στις βερνικωμένες επιφάνειες. Δεν προσβάλλει και δεν ξεβάφει ανοξείδωτα, αλουμίνια, νίκελ και χρώμια. Είναι αβλαβές και για τις ξύλινες επιφάνειες. Επίσης, με τα υλικά FACTOR είναι απολύτως εφικτή η απομάκρυνση της σκουριάς από ανοξείδωτες επιφάνειες που έχουν σκουριάσει, ώστε να αποκτούν ξανά την αρχική τους λάμψη και παράλληλα να παραμένουν προστατευμένες έναντι νέας μελλοντικής οξείδωσης. Περισσότερα

Εφαρμογές

Είναι ιδανικό για ψυγεία, ανοξείδωτες και γυάλινες βιτρίνες τροφίμων, δάπεδα κουζίνας, αρμούς πλακιδίων, τραπέζια, καρέκλες, πάγκους εργασίας και γενικά για χώρους παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης και συσκευασίας τροφίμων. Ενδείκνυται για δύσκολους καθαρισμούς σε λαμαρίνες ζαχαροπλαστικής και σε φούρνους. Στην ενότητα Πεδία Εφαρμογής θα βρείτε οδηγίες για αρκετές εφαρμογές του συγκεκριμένου προϊόντος, και γενικότερα των προϊόντων FACTOR, και θα ενημερωθείτε για τα σημαντικά οφέλη που προσφέρουν στην κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.

Οφέλη και Πλεονεκτήματα

Μετά τον καθαρισμό οι επιφάνειες αποκτούν ένα αόρατο φιλμ προστασίας που εμποδίζει την επικάθιση νέων ρύπων. Παράλληλα, εξαλείφονται όλες οι δυσάρεστες οσμές. Τα χρώματα των επιφανειών ζωντανεύουν. Οξειδωμένα μέταλλα, χρώμια και ανοξείδωτα γίνονται αστραφτερά. Στην ενότητα Οφέλη και Πλεονεκτήματα θα βρείτε μία αρκετά αναλυτική παρουσίαση των άμεσων και έμμεσων οφελών που προσφέρουν τα προϊόντα του συστήματος FACTOR σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων αλλά και σε ιδιωτικές κατοικίες, ιδιωτικά σκάφη και σε άλλες εφαρμογές.

Κλάδοι Αγοράς

Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR βρίσκουν εφαρμογή σε όλους τους κλάδους της αγοράς, προσφέροντας στον κάθε κλάδο κάποια ειδικότερα οφέλη που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Στην ενότητα Κλάδοι Αγοράς θα βρείτε αρκετές σχετικές πληροφορίες.

Οδηγίες Χρήσης και Αραίωσης

Οι οδηγίες χρήσης αναφέρονται συνοπτικά στην ετικέτα της συσκευασίας του προϊόντος. Επειδή όμως οι εφαρμογές του είναι πολλές και διάφορες, μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τις οδηγίες που αναφέρονται για διάφορες ειδικές εφαρμογές στις σελίδες των ενοτήτων Πεδία Εφαρμογής και Κλάδοι Αγοράς. Η συνιστώμενη αραίωση αλλάζει από εφαρμογή σε εφαρμογή, ανάλογα με το είδος της επιφάνειας και το είδος του ρύπου. Ομοίως, και ο τρόπος εφαρμογής δεν είναι ο ίδιος για όλες τις εφαρμογές. Αν έχετε απορίες για τον τρόπο εφαρμογής και το ποσοστό της αραίωσης σε κάποια εφαρμογή, επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας εξυπηρετήσει εξειδικευμένος συνεργάτης μας.

Βοηθητικά σύνεργα για πιο σποτελεσματικό καθαρισμό

Για να έχετε τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση χρόνου και καθαριστικού προϊόντος, χρειάζεται συχνά να χρησιμοποιείτε κάποια βοηθητικά σύνεργα. Περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας (MSDS)

Πατήστε εδώ.

Η ετικέτα της συσκευασίας

Για να δείτε το κείμενο της ετικέτας που υπάρχει σε όλες τις συσκευασίες αυτού του προϊόντος, πατήστε εδώ.

Τιμές, Συσκευασίες, Πληροφορίες Κατανάλωσης, Προτεινόμενες Αραιώσεις

Πατήστε εδώ.

Ελάχιστη Ποσότητα Παραγγελίας και άλλοι Όροι Συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης Πελάτη

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions που εμπιστεύονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR για τις ανάγκες του καθαρισμού τους απολαμβάνουν την εγγύηση ικανοποίησης πελάτη, οι οποία περιλαμβάνει τους εξής όρους: Περισσότερα

Σημείωση: Αν δεν έχετε στη διάθεσή σας το συγκεκριμένο προϊόν αλλά έχετε στην αποθήκη σας κάποιο άλλο προϊόν του συστήματος FACTOR, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τις πιο πάνω εφαρμογές και θα έχετε και πάλι ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Μοιράσου το στα social media