Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR ANIMAL

Αγοράστε τώρα το FACTOR ANIMAL από το e-shop μας
ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις

Καθαριστικό και Απολυμαντικό Υγρό για Χώρους Διαβίωσης Ζώων

Αυτό το προϊόν είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας ομάδας Ελλήνων ερευνητών. Δεν έχει καμία σήμανση κινδύνων στην ετικέτα του, επειδή είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας).

Καθαρίζει και απολυμαίνει, χωρίς να βλάπτει τα ζώα

Είναι κατάλληλο για την καθημερινή υγιεινή περιποίηση των χώρων που χρησιμοποιεί το ζώο. Απολυμαίνει και απομακρύνει κάθε σκληρή βρωμιά και επίμονους λεκέδες, ενώ, ως μη τοξικό προϊόν, είναι απόλυτα ασφαλές ακόμη και όταν έρχεται σε άμεση επαφή με το ζώο, σε αντίθεση με τη χλωρίνη και άλλα σκληρά απολυμαντικά υλικά, που είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία ευαίσθητων ζώων, όταν τα εισπνέουν.

Συνιστώμενη αραίωση για επίμονους λεκέδες: από 1:5 έως χωρίς καθόλου αραίωση.
Αραίωση για τακτική συντήρηση και απολύμανση του χώρου: από 1:100 έως 5:100.

Ωφελεί την υγεία ζώων και πτηνών

Εφαρμόζεται σε στάβλους, σε πτηνοτροφικές μονάδες και όπου αλλού είναι πολλά ζώα συγκεντρωμένα. Με έναν ψεκασμό σε όλες τις επιφάνειες και επάνω στα ζώα καταστέλλεται η δυσοσμία και η έκκληση αμμωνίας και άλλων ανθυγιεινών ουσιών, που είναι τοξικές για τα ζώα, προξενούν ασθένειες και αυξάνουν τη θνησιμότητά τους, ενώ παράλληλα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα και την ποσότητα των προϊόντων που παράγονται από τα ζώα (κρέας, αυγά, γάλα κτλ.).

Συνιστώμενη αραίωση: από 1:100 έως 1:10 (για την πρώτη εφαρμογή συνιστάται μικρότερη αραίωση, ενώ η συντήρηση μπορεί να γίνεται με πιο μεγάλη αραίωση).

Εφαρμογή σε ιχθυοτροφεία και ιχθυοκαλλιέργειες

Είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των δεξαμενών ανάπτυξης των γόνων και γενικά για τους χώρους διαβίωσης των ψαριών, οι οποίοι μολύνονται διαρκώς από τα περιττώματά τους. Δεν αφήνει τοξικά κατάλοιπα μέσα στις δεξαμενές. Παράλληλα, καθαρίζει το δίκτυο της αποχέτευσης, καθώς τα απόνερα από το ξέπλυμα των δεξαμενών πέφτουν στο δίκτυο μαζί με το FACTOR ANIMAL, το οποίο διασπά τα λίπη και καταργεί τη δυσοσμία στα φρεάτια. Μετά από συστηματική χρήση του υλικού, το δίκτυο αποχέτευσης ενός ιχθυοτροφείου καθαρίζει εντελώς και γίνεται σαν καινούργιο. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα τοξικότητας, σε περίπτωση που το υλικό θα έρθει σε απευθείας επαφή με τα ψάρια.

Συνιστώμενη αραίωση: από 1:100 έως 5:100, ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η δεξαμενή.

Καθαρισμός της άμμου για τα περιττώματα των κατοικιδίων

Χρησιμοποιείται επίσης για τον καθαρισμό και την απολύμανση της άμμου που χρησιμοποιούν τα κατοικίδια ζώα για τις φυσικές ανάγκες τους. Καταστέλλει τη δυσοσμία που εκλύεται από την άμμο.

Ένας ψεκασμός του υλικού με αραίωση 1:100 αρκεί για αυτήν την εφαρμογή. Για ακόμα καλύτερο καθαρισμό μπορεί να γίνει εμβάπτιση της άμμου σε διάλυμα και ξέπλυμα με τη βοήθεια ενός μεγάλου σουρωτηριού και στη συνέχεια στέγνωμα της άμμου με οποιονδήποτε πρακτικό τρόπο.

Διάθεση και σε αραιωμένη μορφή για οικονομία στη χρήση από το προσωπικό

Επειδή είναι υπερσυμπυκνωμένο, διατίθεται και σε αραιωμένη μορφή, έτσι ώστε να μη γίνεται περιττή σπατάλη από το προσωπικό των επιχειρήσεων, το οποίο κατά κανόνα δυσκολεύεται να συνηθίσει στις πολύ μεγάλες αραιώσεις που επιδέχονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR. Στην αραιωμένη μορφή του το προϊόν χρειάζεται τη συνηθισμένη αραίωση που χρειάζονται τα περισσότερα καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα της αγοράς.

Πακέτα προσφορών

Επειδή, όμως, κατά κανόνα οι ανάγκες καθαρισμού είναι μικτές, δηλαδή άλλοτε χρειαζόμαστε υπερσυμπυκνωμένο υλικό για τον καθαρισμό πολύ δύσκολων ρύπων και άλλοτε χρειαζόμαστε λιγότερο ισχυρό και πιο οικονομικό υλικό, υπάρχουν τα λεγόμενα “πακέτα προσφορών”, που περιλαμβάνουν σε διάφορες αναλογίες τις τρεις κατηγορίες υλικών: FACTOR, FACTOR 105 και FACTOR 150. Περισσότερα

Εφαρμογές

Στην ενότητα Πεδία Εφαρμογής θα βρείτε οδηγίες για αρκετές εφαρμογές του συγκεκριμένου προϊόντος, και γενικότερα των προϊόντων FACTOR, και θα ενημερωθείτε για τα σημαντικά οφέλη που προσφέρουν στην κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.

Οφέλη και Πλεονεκτήματα

Στην ενότητα Οφέλη και Πλεονεκτήματα θα βρείτε μία αρκετά αναλυτική παρουσίαση των άμεσων και έμμεσων οφελών που προσφέρουν τα προϊόντα του συστήματος FACTOR σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων αλλά και σε ιδιωτικές κατοικίες, ιδιωτικά σκάφη και σε άλλες εφαρμογές.

Κλάδοι Αγοράς

Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR βρίσκουν εφαρμογή σε όλους τους κλάδους της αγοράς, προσφέροντας στον κάθε κλάδο κάποια ειδικότερα οφέλη που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Στην ενότητα Κλάδοι Αγοράς θα βρείτε αρκετές σχετικές πληροφορίες.

Οδηγίες Χρήσης και Αραίωσης

Οι οδηγίες χρήσης αναφέρονται συνοπτικά στην ετικέτα της συσκευασίας του προϊόντος. Επειδή όμως οι εφαρμογές του είναι πολλές και διάφορες, μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τις οδηγίες που αναφέρονται για διάφορες ειδικές εφαρμογές στις σελίδες των ενοτήτων Πεδία Εφαρμογής και Κλάδοι Αγοράς. Η συνιστώμενη αραίωση αλλάζει από εφαρμογή σε εφαρμογή, ανάλογα με το είδος της επιφάνειας και το είδος του ρύπου. Ομοίως, και ο τρόπος εφαρμογής δεν είναι ο ίδιος για όλες τις εφαρμογές. Αν έχετε απορίες για τον τρόπο εφαρμογής και το ποσοστό της αραίωσης σε κάποια εφαρμογή, επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας εξυπηρετήσει εξειδικευμένος συνεργάτης μας.

Βοηθητικά σύνεργα για πιο σποτελεσματικό καθαρισμό

Για να έχετε τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση χρόνου και καθαριστικού προϊόντος, χρειάζεται συχνά να χρησιμοποιείτε κάποια βοηθητικά σύνεργα. Περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας (MSDS)

Πατήστε εδώ.

Η ετικέτα της συσκευασίας

Για να δείτε το κείμενο της ετικέτας που υπάρχει σε όλες τις συσκευασίες αυτού του προϊόντος, πατήστε εδώ.

Τιμές, Συσκευασίες, Πληροφορίες Κατανάλωσης, Προτεινόμενες Αραιώσεις

Πατήστε εδώ.

Ελάχιστη Ποσότητα Παραγγελίας και άλλοι Όροι Συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης Πελάτη

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions που εμπιστεύονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR για τις ανάγκες του καθαρισμού τους απολαμβάνουν την εγγύηση ικανοποίησης πελάτη, οι οποία περιλαμβάνει τους εξής όρους: Περισσότερα

Σημείωση: Αν δεν έχετε στη διάθεσή σας το συγκεκριμένο προϊόν αλλά έχετε στην αποθήκη σας κάποιο άλλο προϊόν του συστήματος FACTOR, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τις πιο πάνω εφαρμογές και θα έχετε και πάλι ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Μοιράσου το στα social media