Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR ANIMAL 105

Αγοράστε τώρα το FACTOR ANIMAL 105 από το e-shop μας
ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις

Καθαριστικό και Απολυμαντικό Υγρό για Χώρους Διαβίωσης Ζώων
για Δύσκολους Ρύπους και για Καθημερινή Χρήση

Αυτό το προϊόν είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας ομάδας Ελλήνων ερευνητών. Δεν έχει καμία σήμανση κινδύνων στην ετικέτα του, επειδή είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας).

Περιγραφή και τρόπος χρήσης

Το FACTOR ANIMAL 105 είναι ένα απόλυτα οικολογικό καθαριστικό, που παράλληλα απολυμαίνει και προστατεύει τις επιφάνειες στις οποίες εφαρμόζεται. Είναι εξαιρετικά δραστικό σε όλα τα είδη των ρύπων. Είναι έτοιμο για απευθείας χρήση σε δύσκολους ρύπους ή αραιώνεται σε νερό για την καθημερινή καθαριότητα του χώρου διαβίσωσης ζώων κάθε είδους (κατοικίδια, κότόπουλα και άλλα πτηνά, ζώα σε κτηνοτροφικές μονάδες, ψάρια σε ιχθυοτροφεία κ.ά.).

Η συνήθης αραίωση για την καθημερινή καθαριότητα είναι η εξής:

  1. Δοχεία 5 και 20 λίτρων: 1-5 καπάκια σε μισό κουβά σφουγγαρίσματος.
  2. Μικρότερα δοχεία: 3-15 καπάκια σε μισό κουβά σφουγγαρίσματος.
  3. Δοχεία με ψεκαστήρι: 30-150 ψεκασμοί σε μισό κουβά σφουγγαρίσματος.

Από τις πιο πάνω αραιώσεις φαίνεται σαφώς πόσο οικονομικό είναι το προϊόν. Η μικρή δοσολογία αφορά τους περιμετρικούς χώρους, ενώ η μεγάλη δοσολογία είναι για τους χώρους όπου κινούνται περισσότερο τα ζώα και αφήνουν τα περιττώματα και άλλες εκκρίσεις του σώματός τους, οι οποίοι φυσιολογικά έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση ρύπων και βακτηρίων.

Για πολύ δύσκολους ρύπους

Αν χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς αραίωση για να απομακρύνετε πολύ δύσκολους ρύπους (π.χ. ούρα ή κόπρανα σε χαλί) και παρόλα αυτά σταθεί αδύνατο να τους απομακρύνετε, τότε χρησιμοποιήστε το FACTOR ANIMAL, που είναι ακόμα πιο ισχυρό, και παρόλα αυτά είναι εξίσου οικολογικό και ακίνδυνο για την υγεία σας και για την υγεία του ζώου, ακόμα και αν έρθει σε επαφή με το σώμα σας ή με το σώμα του ζώου.

Έτσι επιτυγχάνετε τη μέγιστη δυνατή οικονομία

Χρησιμοποιώντας το υπερυμπυκνωμένο καθαριστικό υλικό, που είναι και πιο ακριβό, μόνο για τους πολύ δύσκολους ρύπους, εξοικονομείτε χρήματα. Αυτή είναι μία πρόσθετη οικονομία που μπορείτε να έχετε προτιμώντας τα προϊόντα FACTOR, τα οποία είναι ήδη πολύ οικονομικά λόγω της μικρής ποσότητας υλικού που απαιτείται για τη διάσπαση και απομάκρυνση των ρύπων.

Γι’ αυτό το λόγο, συνιστούμε στους πελάτες μας την αγορά ενός από τα πακέτα προσφορών, που περιλαμβάνουν υλικά και από τις τρεις κατηγορίες: FACTOR, FACTOR 105 και FACTOR 150, ώστε να χρησιμοποιούν το κατάλληλο υλικό ανάλογα με τη δυσκολία της κάθε εφαρμογής κα να μην ξοδεύουν άσκοπα το υπερσυμπυκνωμένο υλικό της κατηγορίας FACTOR.

Πεδία εφαρμογής, ιδιότητες, τρόποι χρήσης, οφέλη, πλεονεκτήματα και άλλες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη σελίδα FACTOR ANIMAL, όπου γίνεται αναλυτική παρουσίαση.

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας (MSDS)

Πατήστε εδώ.

Η ετικέτα της συσκευασίας

Για να δείτε το κείμενο της ετικέτας που υπάρχει σε όλες τις συσκευασίες αυτού του προϊόντος, πατήστε εδώ.

Τιμές και Συσκευασίες

Πατήστε εδώ.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης Πελάτη

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions που εμπιστεύονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR για τις ανάγκες του καθαρισμού τους απολαμβάνουν την εγγύηση ικανοποίησης πελάτη, οι οποία περιλαμβάνει τους εξής όρους: Περισσότερα

Σημείωση: Αν δεν έχετε στη διάθεσή σας το συγκεκριμένο προϊόν αλλά έχετε στην αποθήκη σας κάποιο άλλο προϊόν του συστήματος FACTOR με τον κωδικό 105, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τις πιο πάνω εφαρμογές και θα έχετε και πάλι ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Αγοράστε τώρα το FACTOR ANIMAL 105 από το e-shop μας
ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις

Μοιράσου το στα social media