Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR HRCF

Αγοράστε τώρα το FACTOR HRCF από το e-shop μας
ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις

Οικολογικό Υπερσυμπυκνωμένο Καθαριστικό,
Απολυμαντικό και Προστατευτικό Επιφανειών

για Χώρους Υγειονομικού Ενδιαφέροντος:
Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφετέριες, Βιομηχανία Τροφίμων
(HRCF = Hotel, Restaurant, Cafeteria, Food Industry)

Εναλλακτικά, προτείνουμε το πιο οικονομικό προϊόν FACTOR HRCF 101,
που είναι ισοδύναμο του FACTOR HRCF σε όλες σχεδόν τις πολύ δύσκολες εφαρμογές.
Επίσης, αν υπάρχει πολλή και σκληρή καμένη καρβουνίλα, τότε είναι πιθανό
να χρειαστείτε το FACTOR SMUT & OIL REMOVER για να τη διασπάσετε.

Το προϊόν FACTOR HRCF είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας ομάδας Ελλήνων ερευνητών. Δεν έχει καμία σήμανση κινδύνων στην ετικέτα του, επειδή είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας).

Καθαρίζει τέλεια τα καμένα λίπη, το άμυλο και άλλους ρύπους από τρόφιμα

Είναι ιδανικό για λαμαρίνες ζαχαροπλαστικής, για σχάρες και φούσκες (χοάνες) απαγωγής καυσαερίων και φίλτρα εξαερισμού σε ψητοπωλεία και εστιατόρια. Επίσης, για ψυγεία, ανοξείδωτες και γυάλινες βιτρίνες τροφίμων, δάπεδα κουζίνας, αρμούς πλακιδίων, πάγκους και γενικά για όλες τις επιφάνειες σε χώρους παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης και συσκευασίας τροφίμων.

Οι φούρνοι καθαρίζουν τέλεια, χωρίς να διαβρώνονται οι επιφάνειές τους. Τα “κεραμοποιημένα” καμένα λίπη και το ψημένο άμυλο, που δεν ξύνεται ούτε με το πιο κοφτερό μαχαίρι, μαλακώνουν και απομακρύνονται εύκολα με ένα πανί ή σφουγγάρι.

Επίσης, με τα υλικά FACTOR είναι απολύτως εφικτή η απομάκρυνση της σκουριάς από ανοξείδωτες επιφάνειες που έχουν σκουριάσει, ώστε να αποκτούν ξανά την αρχική τους λάμψη και παράλληλα να παραμένουν προστατευμένες έναντι νέας μελλοντικής οξείδωσης. Περισσότερα

Πλύσιμο χεριών

Είναι κατάλληλο για το πλύσιμο των χεριών, όμως δεν είναι κρεμώδες και δεν κάνει αφρό. Για αυτή τη χρήση, καθώς επίσης και για μερικές ακόμα χρήσεις όπου είναι σημαντικό να έχουμε κρεμώδες και παχύρρευστο προϊόν, συνιστούμε τη χρήση του FACTOR GEL.

Χώροι και πεδία εφαρμογής

Το FACTOR HRCF είναι ένα ιδανικό καθαριστικό για χρήση σε φούρνους, ζαχαροπλαστεία, χώρους παρασκευής και συσκευασίες τροφίμων και σε κάθε άλλη εφαρμογή που σχετίζεται με ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφτέριες και παραγωγή και επεξεργασία τροφίμων. Χάρη στη μοναδική σύνθεση του, είναι σε θέση να αφαιρεί όλους τους ρύπους, ακόμα και τους πιο δύσκολους, ακόμα και καμένα λίπη και λάδια από τις λαμαρίνες των φούρνων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Αποσμητική δράση και διάσπαση του λίπους στα φρεάτια

Παράλληλα, αφαιρεί και όλες τις δυσάρεστες οσμές που αναδίνουν όλες οι επιφάνειες μέσα σε μία επαγγελματική κουζίνα ή στο χώρο ενός εστιατορίου, όταν δεν έχουν καθαριστεί σε απόλυτο βαθμό. Ο χώρος αποκτά την αίσθηση του καινούργιου, του πρόσφατα ανακαινισμένου. Η σημασία στη λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Επίσης, η δυσοσμία που συχνά εκλύεται από τα φρεάτια των αποχετεύσεων σε μία επαγγελματική κουζίνα καταστέλλεται μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς καν να ασχοληθούμε με αυτό το πρόβλημα.

Τα απόνερα από τα πλυσίματα που κάνουμε στα δάπεδα και στον εξοπλισμό καταλήγουν στα φρεάτια και εκεί εξολοθρεύουν τα βακτήρια που είναι υπαίτια για τη δυσοσμία, ενώ παράλληλα διασπούν και τα λίπη. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το FACTOR HRCF για τον καθαρισμό των δαπέδων και του εξοπλισμού της κουζίνας σας, θα διαπιστώσετε ότι τα φρεάτια δεν θα έχουν πλέον καθόλου αδιάλυτα λίπη, ούτε καν τη γνωστή γλοιώδη υφή στα τοιχώματά τους. Θα μοιάζουν σαν να κατασκευάστηκαν πρόσφατα και να είναι ακόμα αχρησιμοποίητα!

Εναλλακτικά, για τον καθαρισμό του δικτύου αποχετεύσεων, που συχνά υποφέρει από συσσώρευση λιπών και υπολειμμάτων από τις τροφές, που φράζουν το δίκτυο και προκαλούν έντονη δυσοσμία, χρησιμοποιείτε το FACTOR DRAIN.

Προστατεύει την υγεία και το περιβάλλον

Είναι οικολογικό, μη τοξικό, έχει διακριτική, ήπια και ευχάριστη οσμή, δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα και στα μάτια και είναι βιοδιασπώμενο και φιλικό προς το περιβάλλον.

Εφαρμογή σε ψυγεία και βιτρίνες

Καθαρίζει, απολυμαίνει και αφαιρεί οσμές. Χρησιμοποιείτε το FACTOR HRCF αραιωμένο από 1:40 έως 1:4 σε νερό για τους εσωτερικούς χώρους των ψυγείων και των βιτρινών και 1:100 έως 1:50 για τις γυάλινες και τις ανοξείδωτες επιφάνειες. Επιλέγετε την κατάλληλη αραίωση ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο εξοπλισμός σας. Την πρώτη φορά χρησιμοποιήστε την πιο μικρή αραίωση, ενώ για τη συντήρηση επαρκεί η πιο μεγάλη από τις πιο πάνω προτεινόμενες αραιώσεις. Μετά τον καθαρισμό οι επιφάνειες αποκτούν ένα αόρατο φιλμ προστασίας που εμποδίζει την επικάθιση νέων ρύπων.

Διάσπαση και απομάκρυνση αλάτων

Σε περίπτωση που υπάρχουν πολύ σκληρές επικαθίσεις αλάτων, υπάρχει μία περίπτωση να μην έχετε τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού. Σε αυτήν την περίπτωση, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το FACTOR SCALE. με το οποίο είναι βέβαιο ότι τα άλατα θα διασπαστούν και θα απομακρυνθούν σε απόλυτο βαθμό, χωρίς να διαβρωθει ή να αλλοιωθεί καθόλου η επιφάνεια.

Αραιωμένη μορφή για οικονομία στην επαγγελματική χρήση από το προσωπικό

Επειδή είναι υπερσυμπυκνωμένο, διατίθεται και σε αραιωμένη μορφή, έτσι ώστε να μη γίνεται περιττή σπατάλη από το προσωπικό των επιχειρήσεων, το οποίο κατά κανόνα δυσκολεύεται να συνηθίσει στις πολύ μεγάλες αραιώσεις που επιδέχονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR. Στην αραιωμένη μορφή του το προϊόν χρειάζεται τη συνηθισμένη αραίωση που χρειάζονται τα περισσότερα καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα της αγοράς.

Πακέτα προσφορών

Επειδή, όμως, κατά κανόνα οι ανάγκες καθαρισμού είναι μικτές, δηλαδή άλλοτε χρειαζόμαστε υπερσυμπυκνωμένο υλικό για τον καθαρισμό πολύ δύσκολων ρύπων και άλλοτε χρειαζόμαστε λιγότερο ισχυρό και πιο οικονομικό υλικό, υπάρχουν τα λεγόμενα “πακέτα προσφορών”, που περιλαμβάνουν σε διάφορες αναλογίες τις τρεις κατηγορίες υλικών: FACTOR, FACTOR 105 και FACTOR 150. Περισσότερα

Άλλες Εφαρμογές

Στην ενότητα Πεδία Εφαρμογής θα βρείτε οδηγίες για αρκετές εφαρμογές του συγκεκριμένου προϊόντος, και γενικότερα των προϊόντων FACTOR, και θα ενημερωθείτε για τα σημαντικά οφέλη που προσφέρουν στην κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Ειδικότερα, δείτε τις σελίδες:
FACTOR – Εφαρμογές Καθαρισμού σε Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας
FACTOR – Εφαρμογές Καθαρισμού σε Εστιατόρια κ.ά. Χώρους Μαζικής Εστίασης

Οφέλη και Πλεονεκτήματα

Στην ενότητα Οφέλη και Πλεονεκτήματα θα βρείτε μία αρκετά αναλυτική παρουσίαση των άμεσων και έμμεσων οφελών που προσφέρουν τα προϊόντα του συστήματος FACTOR σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων αλλά και σε ιδιωτικές κατοικίες, ιδιωτικά σκάφη και σε άλλες εφαρμογές.

Κλάδοι Αγοράς

Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR βρίσκουν εφαρμογή σε όλους τους κλάδους της αγοράς, προσφέροντας στον κάθε κλάδο κάποια ειδικότερα οφέλη που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Στην ενότητα Κλάδοι Αγοράς θα βρείτε αρκετές σχετικές πληροφορίες.

Οδηγίες Χρήσης και Αραίωσης

Οι οδηγίες χρήσης αναφέρονται συνοπτικά στην ετικέτα της συσκευασίας του προϊόντος. Επειδή όμως οι εφαρμογές του είναι πολλές και διάφορες, μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τις οδηγίες που αναφέρονται για διάφορες ειδικές εφαρμογές στις σελίδες των ενοτήτων Πεδία Εφαρμογής και Κλάδοι Αγοράς. Η συνιστώμενη αραίωση αλλάζει από εφαρμογή σε εφαρμογή, ανάλογα με το είδος της επιφάνειας και το είδος του ρύπου. Ομοίως, και ο τρόπος εφαρμογής δεν είναι ο ίδιος για όλες τις εφαρμογές. Αν έχετε απορίες για τον τρόπο εφαρμογής και το ποσοστό της αραίωσης σε κάποια εφαρμογή, επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας εξυπηρετήσει εξειδικευμένος συνεργάτης μας.

Βοηθητικά σύνεργα για πιο σποτελεσματικό καθαρισμό

Για να έχετε τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση χρόνου και καθαριστικού προϊόντος, χρειάζεται συχνά να χρησιμοποιείτε κάποια βοηθητικά σύνεργα. Περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας (MSDS)

Πατήστε εδώ.

Η ετικέτα της συσκευασίας

Για να δείτε το κείμενο της ετικέτας που υπάρχει σε όλες τις συσκευασίες αυτού του προϊόντος, πατήστε εδώ.

Τιμές, Συσκευασίες, Πληροφορίες Κατανάλωσης, Προτεινόμενες Αραιώσεις

Πατήστε εδώ.

Ελάχιστη Ποσότητα Παραγγελίας και άλλοι Όροι Συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης Πελάτη

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions που εμπιστεύονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR για τις ανάγκες του καθαρισμού τους απολαμβάνουν την εγγύηση ικανοποίησης πελάτη, οι οποία περιλαμβάνει τους εξής όρους: Περισσότερα

Σημείωση: Αν δεν έχετε στη διάθεσή σας το συγκεκριμένο προϊόν αλλά έχετε στην αποθήκη σας κάποιο άλλο προϊόν του συστήματος FACTOR, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τις πιο πάνω εφαρμογές και θα έχετε και πάλι ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Μοιράσου το στα social media