Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR GREEN SCALE

Μη Τοξικό Καθαριστικό Διάσπασης Αλάτων
σε Μέταλλα, Πλαστικά, Υδραυλικές Εγκαταστάσεις κ.ά. Επιφάνειες

Ειδικά σχεδιασμένο για Καθημερινή Χρήση

Για καθημερινή χρήση, για την απομάκρυνση των αλάτων σε μπάνια, μπαταρίες (βρύσες), πλακάκια, αρμούς, νιπτήρες, δάπεδα κτλ. συνιστούμε το εξευγενισμένο αφαλατικό προϊόν FACTOR GREEN SCALE, που έχει ευχάριστη οσμή, είναι εντελώς ακίνδυνο στη χρήση του και δεν διαβρώνει καθόλου τις επιφάνειες.

Σε σύγκριση με τα κοινά αφαλατικά προϊόντα της αγοράς που διατίθενται ευρέως στα super market, το FACTOR GREEN SCALE έχει σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς είναι το μόνο που έχει ευχάριστη οσμή και δεν βλάπτει ούτε το δέρμα μας ούτε τις επιφάνειες πάνω στις οποίες εφαρμόζεται, όσο ευαίσθητες και αν είναι αυτές. Δεν παρουσιάζεται καμία αλλοίωση, θαμπάδα ή τραχύτητα, ακόμα και μετά από μακροχρόνια καθημερινή χρήση.

Για επιφάνειες που έχουν καιρό να καθαριστούν και έχουν πολυκαιρισμένες και σκληρές επικαθήσεις αλάτων και σκουριάς, συνιστούμε τα προϊόντα FACTOR SCALE και FACTOR FAT & SCALE. Για την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος για τον δικό σας εξοπλισμό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, για να περιγράψετε στους εξειδικευμένους συνεργάτες μας το πρόβλημά σας και να λάβετε υπεύθυνη καθοδήγηση όσον αφορά τόσο το προϊόν που θα επιλέξετε όσο και τον ενδεδειγμένο τρόπο εφαρμογής του.

Οφέλη και Πλεονεκτήματα

Στην ενότητα Οφέλη και Πλεονεκτήματα θα βρείτε μία αρκετά αναλυτική παρουσίαση των άμεσων και έμμεσων οφελών που προσφέρουν τα προϊόντα του συστήματος FACTOR σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων αλλά και σε ιδιωτικές κατοικίες, ιδιωτικά σκάφη και σε άλλες εφαρμογές.

Η ετικέτα της συσκευασίας

Για να δείτε το κείμενο της ετικέτας που υπάρχει σε όλες τις συσκευασίες αυτού του προϊόντος, πατήστε εδώ.

Ελάχιστη Ποσότητα Παραγγελίας και άλλοι Όροι Συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης Πελάτη

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions που εμπιστεύονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR για τις ανάγκες του καθαρισμού τους απολαμβάνουν την εγγύηση ικανοποίησης πελάτη, οι οποία περιλαμβάνει τους εξής όρους: Περισσότερα

Μοιράσου το στα social media