Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR ALKOSPEC SUPER SEPT 70°

Ισχυρό καθαριστικό διάλυμα 70 αλκοολικών βαθμών
για τη συντήρηση και την υγιεινή επιφανειών

Με ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητες.

Το καθαριστικό προϊόν επιφανειών FACTOR ALKOSPEC SUPER SEPT 70° είναι ένα ισχυρό καθαριστικό διάλυμα αλκοόλης, το οποίο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει όλα τα σημαντικά πλεονεκτήματα όλων των προϊόντων του συστήματος καθαρισμού FACTOR, τα οποία μπορείτε να βρείτε πατώντας στον σύνδεσμο που βρίσκεται πιο κάτω.

Η λειτουργία του FACTOR ALKOSPEC SUPER SEPT 70° και ο τρόπος εφαρμογής του είναι όμοια με τα προϊόντα FACTOR EDIFICE, όταν πρόκειται για χρήση σε διάφορες επιφάνειες κτιρίων, FACTOR HRCF, όταν η εφαρμογή γίνεται σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, και FACTOR MV, όταν ο καθαρισμός αφορά μηχανήματα και οχήματα.

Η διαφορά του FACTOR ALKOSPEC SUPER SEPT 70° από τα πιο πάνω προϊόντα έγκειται στο γεγονός ότι περιέχει σημαντική ποσότητα αλκοόλης (70 αλκοολικούς βαθμούς), έτσι ώστε να έχει ενισχυμένες αντισηπτικές και απολυμαντικές ιδιότητες, που το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε χώρους και επιφάνειες όπου οι απαιτήσεις υγιεινής είναι υψηλές.

Για περιπτώσεις όπου οι απαιτήσεις υγιεινής δεν είναι ακραίες, προτείνουμε το FACTOR ALKOSPEC SUPER SEPT 40°, που έχει 40 αλκοολικούς βαθμούς.

Οφέλη και Πλεονεκτήματα

Στην ενότητα Οφέλη και Πλεονεκτήματα θα βρείτε μία αρκετά αναλυτική παρουσίαση των άμεσων και έμμεσων οφελών που προσφέρουν τα προϊόντα του συστήματος FACTOR σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων αλλά και σε ιδιωτικές κατοικίες, ιδιωτικά σκάφη και σε άλλες εφαρμογές.

Η ετικέτα της συσκευασίας

Για να δείτε το κείμενο της ετικέτας που υπάρχει σε όλες τις συσκευασίες αυτού του προϊόντος, πατήστε εδώ.

Συσκευασία

Διατίθεται σε δοχεία 1lt με δοσομετρική αντλία.

Ελάχιστη Ποσότητα Παραγγελίας και άλλοι Όροι Συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης Πελάτη

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions που εμπιστεύονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR για τις ανάγκες του καθαρισμού τους απολαμβάνουν την εγγύηση ικανοποίησης πελάτη, οι οποία περιλαμβάνει τους εξής όρους: Περισσότερα

Το απλό FACTOR GEL

Εναλλακτικά, προτείνουμε το μη αλκοολούχο gel χεριών FACTOR GEL. Για την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος ανάλογα με τις ανάγκες σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοιράσου το στα social media