Τύποι Φίλτρων JudoΓια οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές PROFI PLUS:

Φίλτρο προστασίας με αναστροφή ροής

Τα φίλτρα προστασίας με αναστροφή ροής της σειράς PROFI, είναι φίλτρα πλέγματος για συστήματα πόσιμου νερού. Με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, απορρόφηση με το σύστημα σημειακής περιστροφής, τα φίλτρα προστατεύουν την εγκατάσταση ύδρευσης του σπιτιού κάθε στιγμή.

 


Για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές
SPEEDY: Φίλτρο προστασίας με αναστροφή ροής

Το φίλτρο προστασίας Speedy είναι ένα φίλτρο πλέγματος με αναστροφή ροής για συστήματα παροχής πόσιμου νερού. Η μέγιστη προστασία της υδραυλικής σας εγκατάστασης είναι εξασφαλισμένη κάθε στιγμή.

 


HELVETIA: Φίλτρο προστασίας ανάστροφης ροής

Το φίλτρο προστασίας Helvetia είναι ένα φίλτρο για συστήματα παροχής πόσιμου νερού που προστατεύει την υδραυλική εγκατάσταση του σπιτιού σας από τα σωματίδια σκουριάς και αλάτων, άμμο…

 


Η λύση για την παροχή πόσιμου νερού
PROMI: Σταθμός οικιακής ύδρευσης

Ο σταθμός οικιακής ύδρευσης Promi συνδυάζει σε μια συσκευή τα πλεονεκτήματα ενός φίλτρου προστασίας με αναστροφή ροής και αντιμικροβιακή προστασία, μειωτή πίεσης και βαλβίδα αντεπιστροφής. Οι ζημιές από σκουριά, άλατα, άμμο και υψηλή πίεση εμποδίζονται αποτελεσματικά.

 


Η οικονομική λύση για την παροχή πόσιμου νερού
JUKO: Σταθμός οικιακής ύδρευσης

Ο σταθμός οικιακής ύδρευσης JUKO συνδυάζει σε μια συσκευή τα πλεονεκτήματα του φίλτρου προστασίας με αναστροφή ροής και του μειωτήρα πίεσης, εμποδίζοντας αποτελεσματικά τις ζημιές από την σκουριά, τα άλατα, την άμμο και την υψηλή πίεση.

 


Για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές
JUNIOR: Φίλτρο προστασίας με αναστροφή ροής

Το φίλτρο προστασίας Junior είναι ένα φίλτρο πλέγματος με αναστροφή ροής για συστήματα παροχής πόσιμου νερού. Η μεγαλύτερη δυνατή προστασία της υδραυλικής σας εγκατάστασης είναι εξασφαλισμένη κάθε στιγμή.

 


5 Φορές προστασία στην παροχή πόσιμου νερού
SPULI-PLUS: Σταθμός οικιακής ύδρευσης

Ο σταθμός οικιακής ύδρευσης Spuli-plus συνδυάζει φίλτρο προστασίας με αναστροφή ροής, μειωτή πίεσης, βαλβίδα αντεπιστροφής, προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες και το αντιμικροβιακό πλέγμα της JUDO σε μια αποτελεσματική πενταπλή προστασία.

 


Αντιμετώπιση προβλημάτων από την συγκέντρωση λάσπης στα κυκλώματα θέρμανσης με το HEIFI-TOP:
Φίλτρο με αναστροφή ροής και σύστημα εξαερισμού

Τα μεγαλύτερα προβλήματα στις εγκαταστάσεις θέρμανσης είναι η σκουριά, η άμμος, τα υλικά στεγάνωσης, το οξυγόνο και το άζωτο.
Το φίλτρο HEIFI-TOP με αναστροφή ροή απομακρύνει τα αυτά τα αιωρούμενα υλικά, στερεά και αέρια, από το σύστημα θέρμανσης. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 


Βιομηχανικά Φίλτρα
PROFI έως DN 200

Μέγιστη θερμοκρασία εισροής νερού 30ºC.
Στάνταρ πλάτος οπών πλέγματος 0,1 mm.
Απώλεια πίεσης με καθαρό φίλτρο 0,2 bar.

 


Για μεγάλες απαιτήσεις
JRSF: Φίλτρα προστασίας με αναστροφή ροής

Τα φίλτρα προστασίας της σειράς JRSF είναι φίλτρα πλέγματος, με αναστροφή ροής, για συστήματα πόσιμου νερού. Με τη στιβαρή τους κατασκευή προσφέρουν τη λύση. Για μεγάλες απαιτήσεις, από ¾”ως

Μοιράσου το στα social media