Σύγκριση της Τεχνολογίας STOPCOR
με το Σύστημα Impressed Current Cathodic Protection (ICCP)

Η τεχνολογία STOPCOR, αν και είναι πολύ οικονομικότερη από τη γνωστή μέθοδο εξωτερικά επιβαλλομένης τάσεως ICCP, εντούτοις είναι και πιο σωστή από τεχνική άποψη, καθώς το ρεύμα που παράγεται από τις συσκευές STOPCOR είναι απόλυτα συνεχές και όχι ανορθωμένο εναλλασσόμενο, με αποτέλεσμα η κυματομορφή του να είναι μία απόλυτα ευθεία γραμμή χωρίς τις διακυμάνσεις ενός ανορθωμένου ρεύματος, πράγμα που ειναι πολύ σημαντικό προκειμένου να είναι σωστή η καθοδική προστασία.

Επιπλέον, η μέθοδος STOPCOR δεν απαιτεί καμία συντήρηση και δεν υπόκειται σε βλάβες. Το μόνο που απαιτείται είναι ο περιοδικός έλεγχος των συσκευών με ένα βολτόμετρο μία φορά κάθε εξάμηνο, αφού συμπληρωθεί το δεύτερο έτος λειτουργίας τους, και η αντικατάστασή τους εφόσον βρεθεί ότι η παραγόμενη από αυτές τάση έχει πέσει κάτω από τα -0,7 Volt.

Παρόλα αυτά, σε περιπτώσεις όπου η μέθοδος του Impress Current προδιαγράφεται σε κάποια έργα, χωρίς δυνατότητα παρέκκλισης από την προδιαγραφή αυτή, η Smart Technical Solutions  είναι σε θέση να προσφέρει αυτό το σύστημα, ελληνικής κατασκευής, πιστοποιημένο και συμβατό με τις διεθνείς προδιαγραφές, σε ιδιαίτερα οικονομική τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Μοιράσου το στα social media