Διακοσμητικά Δάπεδα

Δείτε πιο κάτω μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις για διακοσμητικά δάπεδα υψηλών αντοχών, που εφαρμόζονται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους:

Σταμπωτά δάπεδα
Διαθέτουμε 22 διαφορετικά σχέδια με 30 επιλογές χρωματισμού και τη δυνατότητα δημιουργίας σύνθετων σχεδίων. Το σταμπωτό δάπεδο κατασκευάζεται από οπλισμένο και ενισχυμένο σκυρόδεμα C 16/20, σε πάχος 7-10 cm, και έτσι εμφανίζει πολύ υψηλές αντοχές σε τριβή και κρούση. Η επιφάνειά του χρωματίζεται όσο το μπετό είναι ακόμη νωπό, με ειδικό σκληρυντή επιφανείας.

Βοτσαλωτά δάπεδα
Όμορφες βοτσαλωτές δημιουργίες από την Smart Technical Solutions, που αναλαμβάνει την επίστρωση δαπέδων με βότσαλα. Ο βοτσαλοτάπητας είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν που βρίσκει άριστη εφαρμογή σε εξωτερικούς χώρους, όπως λόγου χάρη, σε περιβάλλοντα χώρο πισίνας, αλλά και γενικότερα σε εξωτερικές επιφάνειες, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό.

STENCIL, ανθεκτικά διακοσμητικά δάπεδα με ειδικούς σκληρυντές, σε υπέροχα σχέδια & χρώματα
Εντυπωσιακή τεχνολογία κατασκευής νέων δαπέδων ή επισκευής και σχεδιασμού πάνω σε υπάρχοντα δάπεδα, με τη χρήση μίτρας από ειδικό αδιαβροχοποιημένο χαρτί, για απομίμηση πλακιδίων κ.ά. πανέμορφων σχεδίων σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, με αντοχή πολλαπλάσια από τα κοινά βιομηχανικά δάπεδα, τα σταμπτωτά δάπεδα ή τα εποξειδικά δάπεδα.

Ζωγραφιστά δάπεδα
Για αυτήν την κατηγορία δαπέδων, που βρίσκουν εφαρμογή σε χώρους υποδοχής, αίθουσες μαζικής εστίασης, κήπους, προαύλια κτιρίων και αλλού, επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοιράσου το στα social media