Σύγχρονες Μελέτες,
Οικολογικές Κατασκευές,
Ανακαινίσεις, Αναπαλαιώσεις,
Μετατροπές, Ανακατασκευές,
Κτιριακές και Η/Μ Συντηρήσεις

μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, κτιρίων,
γραφείων, καταστημάτων κτλ.

Ακολουθεί σύντομη παρουσίαση ορισμένων από τα θέματα αυτής της ενότητας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το Αριστερό Μενού ή πατήστε πάνω στους συνδέσμους του κειμένου που ακολουθεί. Για δραστηριότητες που δεν αναφέρονται σε αυτήν την ενότητα επικοινωνήστε μαζί μας.

___________________________________

Εδώ και αρκετά χρόνια η Smart Technical Solutions συνεργάζεται με ομάδες έμπειρων μελετητών και κατασκευαστών όλων των ειδικοτήτων (ηλεκτρολόγων, μηχανολόγων, πολιτικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων κ.ά.) και δραστηριοποιείται δυναμικά και με υπευθυνότητα στο χώρο των μελετών και κατασκευών, ανακατασκευών και ανακαινίσεων, αναπαλαιώσεων και συντηρήσεων. Με το ανθρώπινο δυναμικό και τους έμπειρους μηχανικούς της είναι σε θέση να αναλαμβάνει εργολαβικά μεγάλη ποικιλία έργων για εταιρείες, οργανισμούς και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα.

ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΑΔΕΙΕΣ ΙΔΡΥΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η Smart Technical Solutions μπορεί ανάλογα με τις ανάγκες σας να εκδώσει υπεύθυνα και γρήγορα άδειες εγκατάστασης και λειτουργίας για οποιαδήποτε επαγγελματική χρήση ενός χώρου. Πέρα από άδειες εγκατάστασης και λειτουργίας, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να εκδώσει άδειες εκσυγχρονισμού, άδειες επαύξησης ισχύος, άδειες πυρασφάλειας, άδειες από ΕΥΔΑΠ, άδειες από την Υγειονομική Υπηρεσία καθώς και να συντάξει περιβαλλοντικές μελέτες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Οι μηχανικοί με τους οποίους συνεργάζεται η STS έχουν σημαντική εμπειρία σε έργα που σχετίζονται με τις ακόλουθες κατηγορίες πελατών:

1. Βιομηχανίες – Βιοτεχνίες – Αποθήκες
2. Ξενοδοχεία
3. Επαγγελματικά Εργαστήρια
Μηχανουργεία – Ξυλουργεία – Αλουμινάδικα – Σιδεράδικα – Τυπογραφεία
Στεγνοκαθαριστήρια – Αναγομωτήρια Πυροσβεστήρων
Συνεργεία – Πλυντήρια Οχημάτων
Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστεία – Οινοποιεία – Εμφιαλωτήρια
Μαρμαράδικα – Παρασκευαστήρια Έτοιμου Σκυροδέματος (Ready Mix)
4. Καταστήματα Υγιειονομικού Ενδιαφέροντος
Εστιατόρια – Ταβέρνες – Οβελιστήρια – Οινομαγειρία – Πιτσαρίες
Καφετέριες – Καφενεία – Μπάρ – Σνάκ Μπάρ
Αναψυκτήρια – Μπουγατσάδικα – Γαλακτοπωλεία
Εργαστήρια Αισθητικής – Κέντρα Αδυνατίσματος – Spa
Καταστήματα Manicure – Pedicure
Κομμωτήρια – Κουρεία
Πλυντήρια Ρούχων
Καντίνες – Κινητά Καταστήματα
Catering – Καφεκοπτεία – Κάβες
Κρεοπωλεία – Μανάβικα – Ιχθυοπωλεία
Παντοπωλεία – Super Markets – Mini Markets – Καταστήματα Ψιλικών
Παιδότοποι

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η Smart Technical Solutions, σε συνεργασία με μία ομάδα καταξιωμένων μηχανικών με πολυετή εμπειρία υψηλού επιπέδου στις ανακατασκευές-ανακαινίσεις-διακοσμήσεις καταστημάτων και γενικότερα επαγγελματικών χώρων, στοχεύει στην εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια στην κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων, με ανταγωνιστικό κόστος. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των έργων μας.

Η/M ΜΕΛΕΤΕΣ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ

Σκοπός της Smart Technical Solutions είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στο εύρος του συνόλου των σύγχρονων Μηχανολογικών και Ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που χρειάζονται για την κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών – επιχειρηματιών. Η εταιρεία, με την πολυετή εμπειρία της, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και τα πιο εξειδικευμένα συνεργεία, προσφέρει τις υπηρεσίες της για κάθε βιομηχανικό και βιοτεχνικό χώρο.

Επιπλέον, η εταιρεία αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες μελέτες και διαδικασίες για την έκδοση αδειών εγκατάστασης και λειτουργίας επαγγελματικών-βιοτεχνικών-βιομηχανικών χώρων (Περιβαλλοντικές μελέτες, Τεχνικές Εκθέσεις, Μελέτες Πυρασφάλειας, Υγειονομική – Κτηνιατρική Υπηρεσία κτλ.), καθώς και για τον εκσυγχρονισμό, μετεγκατάσταση ή την ανανέωση, επέκταση ή επαύξηση αυτών. Με άλλα λόγια αναλαμβάνουμε πλήρως τη διαχείριση-παρακολούθηση του πλήρους φακέλου με όλες τις άδειες που απαρτίζουν μία βιοτεχνία-βιομηχανία-αποθήκη, απαλλάσσοντας τον πελάτη από την ταλαιπωρία της γραφειοκρατίας με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Ενδεικτικά, η STS αναλαμβάνει τα εξής είδη εργασιών:
(Όσοι από τους πιο κάτω συνδέσμους παραπέμπουν σε σελίδες άλλων ενοτήτων ανοίγουν τις αντίστοιχες σελίδες σε ξεχωριστή καρτέλα ή σε ξεχωριστό παράθυρο)

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Δείτε στο Αριστερό Μενού τη σχετική σελίδα.

ΕΡΓΑ – ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ:

 • Επίβλεψη (2ετής) κατασκευής εργοστασίου ΕΜΑΚ του ΕΣΔΚΝΑ (κατασκευάστρια κοινοπραξία Bιοτέρ-Envitec) στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών
 • Κατασκευή δικτύου πυρόσβεσης στο εμπορικό κέντρο BAZAAR στις Αχαρνές
 • Εκπόνηση εγκεκριμένων σχεδίων Πυροπροστασίας για την εταιρία ΣΕΙΡΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε.
 • Ανακατασκευή δικτύου πυρόσβεσης εργοστασίου (ξυλουργείο) της εταιρίας Ι.ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ Α.Ε. στις Αχαρνές καθώς και των κεντρικών εγκαταστάσεων της εταιρίας DRACOIL A.E. (εμπορία πετρελαιοειδών)
 • Κατασκευή υδροδοτικού δικτύου από γεώτρηση στην εταιρία Ι.ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ Α.Ε.
 • Πλήθος έργων κατασκευής φυσικού αερίου (εσωτερικές εγκαταστάσεις) σε κατοικίες
 • Πλήθος έργων κατασκευής ηλεκτρομηχανολογικών σε οικοδομές

Ενδεικτικά παραθέτουμε πιο κάτω λίγες φωτογραφίες. Για πλήρες φωτογραφικό υλικό από τα έργα μας επικοινωνήστε μαζί μας.

Ι.ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ Α.Ε.

DRACOIL A.E.

εμπορικό κέντρο BAZAAR

4 λόγοι για να μας προτιμήσετε:

Πού στηρίζουμε την υψηλή ποιότητα
και τις χαμηλές τιμές μας:

 1. ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ: Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας έχουμε καταλήξει σε συνεργάτες και συνεργεία με ήθος, επαγγελματισμό και βαθιά γνώση του αντικειμένου τους, πράγμα που είναι αδύνατο να πετύχει μόνος του ο ιδιοκτήτης ενός ακινήτου, επειδή πολύ απλά δεν ξέρει ποιο συνεργείο να διαλέξει και συνήθως η επιλογή του συνεργείου γίνεται με βάση την τιμή ή το πόσο πειστικός είναι ο μάστορας που έχει κανείς μπροστά του.
 2. ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ: Οι εργοδηγοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι όλοι διπλωματούχοι ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν έχουν τα υψηλά λειτουργικά έξοδα που έχει μια εταιρεία, με αποτέλεσμα να είναι όλοι σε θέση να μας δίνουν ιδιαίτερα χαμηλές τιμές Με ένα μικρό εργολαβικό κέρδος για την εταιρεία μας, οι τιμές παραμένουν και πάλι χαμηλές (αν, βέβαια, συγκριθούν με τις τιμές άλλων εξίσου αξιόπιστων συνεργείων, που εφαρμόζουν υλικά πρώτης ποιότητας όπως τα δικά μας).
 3. ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ: Παντού στα έργα μας χρησιμοποιούμε τα καινοτόμα & οικολογικά υλικά που προωθεί η εταιρεία μας, τα οποία έχουν κατά κανόνα πολλαπλάσια διάρκεια ζωής από τα συνήθη υλικά της αγοράς, χωρίς να αυξάνουν το συνολικό κόστος του έργου, ενώ παράλληλα φροντίζουν, το καθένα με τον τρόπο του, για τη διατήρηση της καλής υγείας όσων διαμένουν, εργάζονται ή επισκέπτονται τακτικά τα έργα μας.
 4. ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΑΣ: Με μικρή ή και καθόλου επιβάρυνση προτείνουμε στους πελάτες μας κάποιες τελευταίες “πινελιές”, άγνωστες στον πολύ κόσμο καθώς και στα άλλα συνεργεία ανακαινίσεων, για μακροχρόνια προστασία του έργου. Μερικά παραδείγματα αυτων των “πινελιών” είναι τα εξής:
  Δακτύλιοι Merus, για την προστασία από τα άλατα σε υδραυλικές εγκαταστάσεις
  Stopcor, αντιδιαβρωτική προστασία σε σωληνώσεις, κάγκελα, μεταλλικό οπλισμό
  Stainblocker, για την προστασία επιφανειών από graffiti, λαδιές, κηλίδες, σκόνη κτλ.
  Contraqua 7/50, για την προστασία βαμμένων τοίχων από πάγο, ήλιο, καυσαέριο
  Contraqua WS, για την προστασία του ξύλου από αλμύρα, ξεφλούδισμα κτλ.
  Thermashield, ηχο-θερμομονωτικό χρώμα που διατηρείται καθαρό για δεκαετίες
  Polyurea, δάπεδα υψηλής αντοχής, η νέα εποχή μετά τις εποξειδικές ρητίνες
  Επίσης, για τον ίδιο σκοπό, προτείνουμε στους πελάτες μας μετά το πέρας των εργασιών και την περιοδική χρήση ορισμένων αναλώσιμων υλικών, που είναι επίσης άγνωστα στον πολύ κόσμο, για την προστασία του έργου από μελλοντικές φθορές: Μερικά παραδείγματα:
  Super Geo, οικολογικός διαλύτης καθαρισμού επιφανειών
  Blue Magic, αλγοκτόνο και αντικαθαλατωτικό για συντριβάνια, πισίνες κτλ.
  Oxone PS16, ενεργό οξυγόνο, για τις δυσοσμίες σε αποχετεύσεις
  Bio-Fat-Breaker, οργανικός λιποδιαλύτης για τις αποχετεύσεις
  Power Flow, για καθαρούς καυστήρες & δεξαμενές και για οικονομία στο πετρέλαιο
Μοιράσου το στα social media