Εξοικονόμηση Ενέργειας στη Θέρμανση και στην Ψύξη

Τα έργα εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια
χρηματοδοτούνται από προγράμματα επιδοτήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Σε αυτήν την ενότητα παρουσιάζονται θέματα και μέθοδοι που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας στη θέρμανση και στην ψύξη, εκτός από το θέμα της εξοικονόμησης καυσίμων, το οποίο, επειδή αφορά επιπλέον και την κίνηση και όχι μόνο τη θέρμανση, παρουσιάζεται στην αμέσως επόμενη ενότητα, που αφορά αποκλειστικά την εξοικονόμηση καυσίμων θέρμανσης και κίνησης.

Δείτε στο Αριστερό Μενού την πλήρη παρουσίαση των θεμάτων αυτής της ενότητας. Ανάμεσα σε αυτά θα βρείτε και τα εξής:

 • MARCALOR, Οικονομικά Θερμαντικά Σώματα Μαρμάρου, Γρανίτη και Πέτρας
  Μία ελληνική ευρεσιτεχνία, με την οποία το κόστος θέρμανσης μειώνεται στο 1/4 του κόστους που έχουμε με άλλα θερμαντικά σώματα μαρμάρου της αγοράς. Αν τη συγκρίνουμε και με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο θέρμανσης, θα δούμε ότι το λειτουργικό κόστος είναι επίσης εξαιρετικά χαμηλό.
 • Θερμομόνωση Κτιρίων
  Η ολοκληρωμένη θερμομόνωση κτιρίων εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη θέρμανση τους χειμερινούς μήνες και κατά την ψύξη με τα κλιματιστικά τους θερινούς μήνες.
 • Ενδοδαπέδια Θέρμανση
  Μία εξέλιξη της τεχνολογίας με πολλά πλεονεκτήματα, ένα από τα οποία είναι και η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας σε σύγκριση με τη συμβατική θέρμανση, έως και 30-40%.
 • Τεχνολογία Merus
  Καταργεί το θερμομονωτικό στρώμα αλάτων στις υδραυλικές εγκαταστάσεις.
  Μειώνει έτσι σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας θέρμανσης ή ψύξης.
 • HEIFI-TOP & FERROCLEAN, γερμανικά φίλτρα νερού & εξαερωτές για κυκλώματα θέρμανσης-ψύξης
  Παρέχουν εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στην αύξηση θερμαντικής/ψυκτικής απόδοσης που επιτυγχάνεται χάρη στην εξάλειψη των επικαθίσεων της μούργας μέσα στους λέβητες, τους εναλλάκτες θερμότητας και τα θερμαντικά σώματα.
  – 2 σε 1: εξαέρωση και φίλτρανση
  – Υπερτερούν σε πολλά σημεία έναντι των κοινών εξαερωτών της αγοράς.
  – Παρέχουν επίσης αντιδιαβρωτική προστασία λόγω οξείδωσης ή ηλεκτρόλυσης, κατάργηση φραξιμάτων και διαρροών και πολλά άλλα λειτουργικά, τεχνικά και οικονομικά οφέλη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πιο πάνω θέματα ή με άλλες μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας στη θέρμανση που πιθανόν να μην αναφέρονται σε αυτήν την ενότητα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοιράσου το στα social media