Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Απομάκρυνση της Μούχλας από τους Τοίχους και τα Ταβάνια
με το καθαριστικό υγρό FACTOR EDIFICE

Περιγραφή του προβλήματος

Στους εσωτερικούς τοίχους και στα ταβάνια των κτιρίων σχηματίζεται μούχλα από διάφορες αιτίες, όπως είναι:
η ανερχόμενη υγρασία,
η εισροή νερού από τη βροχή,
η διαφορα θερμοκρασίας που αναπτύσσεται τον χειμώνα μεταξύ των κρύων τοίχων και του ζεστού αέρα του θερμαινόμενου εσωτερικού χώρου του κτιρίου,
οι υδρατμοί που παράγονται σε ορισμένα δωμάτια, συνήθως στο μπάνιο και στην κουζίνα.

Η λύση του FACTOR EDIFICE

Η μούχλα είναι μύκητες που αναπτύσσονται σε περιοχές των τοίχων που έχουν υγρασία. Το καθαριστικό, απολυμαντικό και προστατευτικό προϊόν FACTOR EDIFICE, χάρη στις μοναδικές ιδιότητες που έχει, είναι σε θέση να απομακρύνει τη μούχλα σε απόλυτο βαθμό, χωρίς να αλλοιώσει το χρώμα του τοίχου.

Χρησιμοποιήστε το με μεγάλη αραίωση 1:15 σε νερό. Ψεκάστε τον τοίχο στις περιοχές όπου υπάρχει μούχλα. Αφήστε το για λίγο, ώστε να μαλακώσει και να διαλύσει τους μύκητες. Στη συνέχεια, καθαρίστε τον τοίχο με ένα βρεγμένο πανί ή σφουγγάρι. Αν χρειαστεί, επαναλάβετε.

Ο τοίχος θα καθαρίσει εντελώς, και έτσι θα αποφύγετε το έξοδο και την αναστάτωση του βάψιμου. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με άλλα είδη ρύπων, όπως είναι, για παράδειγμα, η βρωμιά που συσσωρεύεται γύρω από τις κορνίζες των κάδρων.

Προστασία από μελλοντική ανάπτυξη μυκήτων

Εκτός από τον καθαρισμό, την απομάκρυνση της μούχλας και την απολύμανση των τοίχων, το FACTOR EDIFICE εξασφαλίζει και την προστασία τους από μελλοντική ανάπτυξη μυκήτων, χάρη σε μία αόρατη και εντελώς αβλαβή βελούδινη υφή που αφήνει στην καθαρισμένη επιφάνεια, η οποία δημιουργεί μη ευνοϊκές συνθήκες για τον σχηματισμό μούχλας και γενικότερα για τη συσσώρευση ρύπων κάθε είδους.

Σημείωση:
Επειδή ο τοίχος θα καθαρίσει εντελώς στην περιοχή που θα εφαρμόσετε το FACTOR EDIFICE, ενδέχεται να φαίνεται πιο ανοικτόχρωμος και πιο λαμπερός από τον υπόλοιπο τοίχο και από τους άλλους τοίχους του δωματίου. Προκειμένου να έχετε ομοιόμορφους τοίχους και το ίδιο λαμπερούς σε ολόκληρο το δωμάτιο, συνιστούμε να τους καθαρίσετε όλους με το ίδιο προϊόν. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν απαιτείται κάποιος χρόνος αναμονής στις περιοχές που δεν έχουν συγκεντρωμένη πολλή βρωμιά. Ένα απλό πέρασμα του υλικού με ένα σφουγγάρι ή πανί και ένα ξέβγαλμα στη συνέχεια είναι αρκετά για να γίνουν οι τοίχοι σαν καινούργιοι.

Άλλα οφέλη
Μπορείτε να διαβάσετε τη σελίδα Οφέλη και Πλεονεκτήματα που αφορά γενικά όλα τα καθαριστικά προϊόντα του συστήματος FACTOR.

Αναλαμβάνουμε και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών μας

Η Smart Technical Solutions, σε περιπτώσεις δύσκολων ή εκτεταμένων εφαρμογών όπου απαιτούνται εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνει και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών που προμηθεύει στους πελάτες της. Έτσι, εξασφαλίζεται τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση υλικών. Επιπλέον, τα συνεργεία μας έχουν επίσης τη δυνατότητα, με ένα μικρό πρόσθετο κόστος, να κάνουν μία ειδική επεξεργασία για περαιτέρω προστασία των επιφανειών, έτσι ώστε οι επιφάνειες να μη συγκρατούν ρύπους και να μη φθείρονται.

Μοιράσου το στα social media