Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Καθαρισμός και Απολύμανση στα Είδη Υγιεινής
με το καθαριστικό υγρό FACTOR EDIFICE

Περιγραφή του προβλήματος

Τα είδη υγιεινής (νιπτήρας, λεκάνη τουαλέτας, μπανιέρα κτλ.) φθείρονται σταδιακά εξαιτίας της χρήσης καυστικών καθαριστικών και απολυμαντικών προϊόντων.

Η λύση που προτείνουμε

Ψεκάστε το FACTOR EDIFICE αναραίωτο και καθαρίστε τοπικά με ένα υγρό σφουγγάρι. Στεγνώστε τις επιφάνειες με ένα πανί. Ψεκάζετε μία φορά την εβδομάδα στα σημεία της αποχέτευσης και της υπερχείλισης, καθώς επίσης και μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας, για να καταστείλετε την ανάπτυξη μικροβίων και να εξαλείψετε τις δυσάρεστες οσμές, τον χρωματισμό και τη διάβρωση των επιφανειών και τα άλατα που σχηματίζονται. Η συνιστώμενη αραίωση για αυτήν την εφαρμογή είναι 1:20.

Αποτέλεσμα και παράπλευρα οφέλη

Το σμάλτο των ειδών υγιεινής διατηρείται σε άριστη κατάσταση. Χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του FACTOR EDIFICE, εξασφαλίζετε λάμψη και απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες, χωρίς να βλάπτετε τους πνεύμονες, τα μάτια και τα χέρια σας εισπνέοντας επικίνδυνες αναθυμιάσεις και αγγίζοντας ερεθιστικά ισχυρά απολυμαντικά υλικά. Σε εκτεταμένη επαγγελματική χρήση (π.χ. στις τουαλέτες των δωματίων ενός ξενοδοχείου) η εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων λόγω της μεγάλης συμπύκνωσης και δραστικότητας του FACTOR EDIFICE είναι επίσης ένα σημαντικό όφελος.

Άλλα οφέλη

Μπορείτε να διαβάσετε τη σελίδα Οφέλη και Πλεονεκτήματα που αφορά γενικά όλα τα καθαριστικά προϊόντα του συστήματος FACTOR.

Αναλαμβάνουμε και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών μας

Η Smart Technical Solutions, σε περιπτώσεις δύσκολων ή εκτεταμένων εφαρμογών όπου απαιτούνται εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνει και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών που προμηθεύει στους πελάτες της. Έτσι, εξασφαλίζεται τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση υλικών. Επιπλέον, τα συνεργεία μας έχουν επίσης τη δυνατότητα, με ένα μικρό πρόσθετο κόστος, να κάνουν μία ειδική επεξεργασία για περαιτέρω προστασία των επιφανειών, έτσι ώστε οι επιφάνειες να μη συγκρατούν ρύπους και να μη φθείρονται.

Μοιράσου το στα social media