Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Προϊόντα Εξαιρετικά Οικονομικά, επειδή είναι Υπερσυμπυκνωμένα

Δείτε επίσης την εξής σελίδα:
FACTOR, Υπερσυμπυκνωμένα, αλλά Υδαρή, ώστε να είναι Εύχρηστα και Διεισδυτικά

Όλα τα προϊόντα του συστήματος καθαρισμού, απολύμανσης και προστασίας επιφανειών FACTOR είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένα, με αποτέλεσμα να είναι κατά πολύ οικονομικότερα από το πιο φθηνό καθαριστικό υλικό της αγοράς, ενώ παράλληλα προσφέρουν και πολλά άλλα πλεονεκτήματα και οφέλη, που τα κοινά καθαριστικά της αγοράς δεν μπορούν να προσφέρουν.

Δηλαδή, τα πρωτοποριακά καθαριστικά FACTOR υπερτερούν έναντι των συμβατικών καθαριστικών προϊόντων όχι μόνο από οικονομική άποψη, αλλά και από την άποψη της ισχυρής δραστικότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος, της προστασίας της υγείας του χρήστη, καθώς επίσης και από άλλες απόψεις που αναφέρονται αναλυτικά εδώ.

Τονίζουμε εδώ ότι αυτή η εκπληκτική δραστικότητα μίας πολύ μικρής ποσότητας προϊόντος επιτυγχάνεται όχι μόνο χάρη στη μεγάλη συμπύκνωση, αλλά και χάρη στη μυστική συνταγή, η οποία επιτρέπει σε μία πολύ μικρή ποσότητα υλικού να διαλύει εκπληκτικά μεγάλη ποσότητα ρύπων. Δηλαδή, δεν είναι μόνο η μικρή ποσότητα νερού που περιέχουν τα υλικά, είναι και η ικανότητα της δραστικής ουσίας που περιέχουν να διαλύει μεγάλες ποσότητες ρύπων. Συνεπώς, είναι, θα λέγαμε, “δύο φορές συμπυκνωμένα”, γι’ αυτό και μπορούν να είναι τόσο πολύ οικονομικά (δείτε πιο κάτω μερικά παραδείγματα αραιώσεων, από τα οποία προκύπτει ότι το κόστος υλικού ανά χρήση είναι πραγματικά μηδαμινό).

Συνιστώμενες αραιώσεις για διάφορες εφαρμογές

Στον τιμοκατάλογο των προϊόντων FACTOR γίνεται αναλυτική παρουσίαση των συνιστώμενων αραιώσεων των προϊόντων του συστήματος FACTOR ανάλογα με το κάθε διαφορετικό είδος εφαρμογής (είδος ρύπου, είδος καθαριζόμενης επιφάνειας, πλύσιμο υφασμάτων, πιάτων κτλ.). Οι αραιώσεις αυτές είναι πολύ μεγάλες. Για παράδειγμα, όταν πρόκειται για σφουγγάρισμα δαπέδου, αρκούν 7 ψεκασμοί (δηλαδή μόνο 7ml) για να έχουμε ένα ισχυρό καθαριστικό διάλυμα που καθαρίζει και απολυμαίνει το δάπεδο, ενώ παράλληλα αφήνει επάνω στο δάπεδο μία αόρατη προστατευτική μεμβράνη που δεν επιτρέπει τη συσσώρευση σκόνης.

Παρασκευή διαφόρων καθαριστικών προϊόντων από ένα λίτρο συμπυκνωμένου προϊόντος

Με ένα λίτρο ενός υλικού FACTOR αραιωμένο στην κατάλληλη ποσότητα νερού μπορείτε να παρασκευάσετε μόνοι σας:

  • 100 λίτρα καθαριστικού υγρού για τα τζάμια και άλλες λείες επιφάνειες (π.χ. ανοξείδωτες).
  • 10 λίτρα καθαριστικού υγρού για τις πιο δύσκολες επιφάνειες στην κουζίνα (φούρνος, μάτια, απορροφητήρας, πλάκες ψησίματος, φούσκα εξαερισμού, φίλτρα αέρα κτλ.).
  • 15 λίτρα καθαριστικού υγρού για τις άλλες επιφάνειες τις κουζίνας (ντουλάπια, πόρτες, κουφώματα, φωτιστικά κτλ.).
  • 30 λίτρα καθαριστικού υγρού για τις μοκέτες, τα χαλιά, τις ταπετσαρίες και τα σαλόνια (το αραιωμένο υλικό χρησιμοποιείται με ψεκασμό επάνω σε λεκέδες, και μετά από λίγο γίνεται απορρόφηση του λεκέ με πανί ή με ειδικό μηχάνημα απορρόφησης).
  • 5 λίτρα καθαριστικού υγρού για τα δάπεδα και τους τοίχους (το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιείται με τη συνήθη αραίωση: ένα καπάκι για έναν κουβά μισογεμάτο με ζεστό ή κρύο νερό, για σφουγγάρισμα δαπέδου ή για πλύσιμο τοίχων και άλλων επιφανειών με σφουγγάρι).

(Στα πιο πάνω παραδείγματα μπορείτε να προσθέσετε πολλά ακόμα, κάνοντας τις κατάλληλες δοκιμές.)

Κατά συνέπεια, με την αγορά ενός δοχείου των 20 λίτρων μπορείτε να παρασκευάσετε καθαριστικά και απολυμαντικά υλικά που επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών καθαρισμού και απολύμανσης των χώρων σας για αρκετά χρόνια, αν πρόκειται για μία κατοικία, ή για αρκετούς μήνες ή για αρκετές εβδομάδες, αν πρόκειται για επαγγελματικό χώρο με μεγάλη έκταση ή με εντατική χρήση.

Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να μας ζητήσετε κενές συσκευασίες με ή χωρίς ψεκαστήρι, ώστε να κάνετε μόνοι σας τη διανομή του προϊόντος σε μικρότερα δοχεία. Οι τιμές των κενών συσκευασιών αναφέρονται στον τιμοκατάλογο. Επίσης, θα χρειαστείτε ένα SMART TAP για το δοχείο των 20 λίτρων, ώστε να κάνετε πολύ εύκολα τη μετάγγιση του υγρού στα επιμέρους δοχεία.

Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης των υλικών και σε αραιωμένη μορφή.

Αυτή η δυνατότητα είναι μία ακόμα καινοτομία, η οποία παρέχεται από την Smart Technical Solutions προς τους πελάτες της, ώστε να μη γίνεται σπατάλη υλικού από το προσωπικό σε επαγγελματικούς χώρους. Στην αραιωμένη μορφή τους, η οποία προκύπτει από τις αραιώσεις που αναφέραμε πιο πάνω, τα προϊόντα χρειάζονται τη συνηθισμένη αραίωση που χρειάζονται τα περισσότερα καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα της αγοράς.

Η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει, αν της ζητηθεί, να κάνει την αραίωση πριν παραδώσει τα υλικά στους πελάτες της. Η αναλογία της αραίωσης μπορεί να είναι η πιο πάνω συνιστώμενη αναλογία ή όποια άλλη αναλογία ζητηθεί από τον πελάτη. Υπάρχει, δηλαδή, απεριόριστη ευελιξία ως προς αυτό το θέμα.

Με αυτόν τον τρόπο, λύνεται το μείζον πρόβλημα που έχουν πολλοί κλάδοι της αγοράς εξαιτίας της σπατάλης που γίνεται σε καθαριστικά προϊόντα, όπως για παράδειγμα στα ξενοδοχεία, όπου οι καμαριέρες συχνά δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι ένα καθαριστικό υλικό μπορεί να είναι τόσο πολύ συμπυκνωμένο, με αποτέλεσμα να το αραιώνουν πολύ λιγότερο από όσο θα μπορούσαν να το αραιώσουν.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο μπορούμε, αν το επιθυμεί ο πελάτης, να παραδίδουμε τα προϊόντα στην κατάλληλη αραίωση, ώστε να προσαρμόζονται στις συνήθειες του προσωπικού και να μη γίνεται περιττή σπατάλη υλικού. Αυτή η αραίωση σε νερό έχει μία πρόσθετη χρέωση, η οποία όμως είναι πολύ μικρή σε σχέση με το οικονομικό όφελος από τον περιορισμό της κατανάλωσης του καθαριστικού και απολυμαντικού υγρού. Περισσότερα

Η μεγάλη αραίωση δεν είναι απλά μία δυνατότητα, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνεται σωστά ο καθαρισμός.

Η ανεπαρκής αραίωση των υλικών του συστήματος FACTOR έχει και άλλη μία αρνητική συνέπεια, εκτός από τη σπατάλη χρημάτων: οι επιφάνειες δεν ξεπλένονται εύκολα εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας καθαριστικού και χρειάζονται πολύ περισσότερο νερό για να ξεβγαλθούν. Ακόμα και τότε, όμως, δεν μπορούν να γίνουν στιλπνές, καθώς παραμένει μία θαμπάδα επάνω τους. Το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα, τα χαλιά και άλλα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.

Συνεπώς, οι αραιώσεις που προτείνονται στις συσκευασίες και στις διάφορες σελίδες της ενότητας FACTOR είναι αναγκαίο να τηρούνται, προκειμένου τα καθαριστικά να αποδίδουν σωστά και να έχουμε πραγματικά καθαρές επιφάνειες. Με άλλα λόγια, το να βάζουμε παραπάνω καθαριστικό από αυτό που γράφουν οι οδηγίες δεν συνιστάται, γιατί, αν το κάνουμε, δεν θα έχουμε τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού.

FACTOR 101: Η νέα σειρά των πανίσχυρων οικολογικών καθαριστικών FACTOR, σχεδόν στη μισή τιμή!

Υπάρχουν μερικές κατηγορίες πελατών που για δικούς τους λόγους ενδιαφέρονται να είναι όσο γίνεται πιο χαμηλή η τιμή των καθαριστικών ανά λίτρο, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι με τη μεγάλη αραίωση που επιδέχονται τα καθαριστικά FACTOR είναι ούτως ή άλλως πολύ πιο οικονομικά ακόμα και από τα πιο φθηνά – και συχνά επικίνδυνα – καθαριστικά της αγοράς. Εισακούσαμε το αίτημα αυτών των πελατών μας και δημιουργήσαμε μετά από έρευνα τη νέα σειρά οικολογικών καθαριστικών FACTOR 101, η οποία διατηρεί στο ακέραιο όλες τις μοναδικές ιδιότητες των υπερσυμπυκνωμένων καθαριστικών FACTOR, ενώ παράλληλα η τιμή τους είναι σχεδόν η μισή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά καθαριστικών FACTOR 101 πατήστε εδώ.

Μοιράσου το στα social media