Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Προστατεύουν τις Επιφάνειες από Νέους Ρύπους, Δεν τις Καθαρίζουν Απλώς

Διαρκής αντιρρυπαντική προστασία των επιφανειών μετά τον καθαρισμό

Αυτή είναι μία σημαντική καινοτομία την οποία προσφέρουν τα καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα του συστήματος FACTOR. Μετά τον καθαρισμό, ακόμα και οι πιο σκληρές ή γυαλιστερές επιφάνειες αποκτούν μία βελούδινη υφή, που τη νιώθουμε στο χέρι μας. Αυτή η υφή οφείλεται σε ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ που δεν επιτρέπει την επικάθιση νέων ρύπων επάνω στην επιφάνεια.

Αυτό το προστατευτικό φιλμ, που είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο, είναι μία πολύ λεπτή επίστρωση που σχηματίζεται επάνω στην επιφάνεια χάρη στην ειδική χημική σύνθεση των οικολογικών καθαριστικών προϊόντων FACTOR. Διατηρείται επάνω στην επιφάνεια για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε επιφάνειες που είναι εκτεθειμένες στις καιρικές συνθήκες ή σε συχνή και έντονη χρήση η διάρκεια προστασίας μειώνεται.

Όμως, με τον νέο καθαρισμό αυτό το προστατευτικό φιλμ σχηματίζεται ξανά. Συνεπώς, σε επιφάνειες που καθαρίζονται με μία συνηθισμένη συχνότητα καθαρισμού, το φιλμ αυτό δεν απουσιάζει ποτέ από τις επιφάνειες που καθαρίζονται με προϊόντα FACTOR.

Για ακόμα πιο μόνιμη αντιρρυπαντική προστασία επιφανειών μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Αντιδιαβρωτική προστασία

Εκτός από την αντιρρυπαντική προστασία, αυτό το φιλμ προσφέρει στις επιφάνειες και αντιδιαβρωτική προστασία από τη διάβρωση που οφείλεται στην οξείδωση και σε άλλα φυσικοχημικά φαινόμενα.

Για ακόμα πιο μόνιμη αντιδιαβρωτική προστασία μεταλλικών επιφανειών μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Προστασία έναντι των στατικών ηλεκτρικών φορτίων

Σε επιφάνειες όπου παρατηρείται ανάπτυξη στατικού ηλεκτρικού φορτίου εξαιτίας ισχυρών τριβών (όπως κύλινδροι προώθησης προϊόντος σε γραμμές παραγωγής), το φαινόμενο αυτό μειώνεται σημαντικά ή εξαλείφεται εντελώς χάρη στο αδιόρατο προστατευτικό φιλμ που σχηματίζεται πάνω στην επιφάνεια. Περισσότερα

Προστασία των χρωμάτων και των βερνικιών

Τα χρώματα όλων σχεδόν των αντικειμένων που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας έχουν λίγο έως πολύ την τάση να αλλοιώνονται, να ξεθωριάζουν και να αλλάζουν απόχρωση. Αυτό το φαινόμενο οφείλεται στη σταδιακή χημική αλλοίωση που υφίστανται εξαιτίας της ακτινοβολίας του ήλιου και άλλων φυσικών και χημικών επιδράσεων από το περιβάλλον, όπως είναι η συνεχής επαφή με τα χέρια μας, η απορρόφηση μορίων σκόνης από τους πόρους της επιφάνειας κ.ά. Το προστατευτικό φιλμ που σχηματίζεται κατά την εφαρμογή των προϊόντων FACTOR λειτουργεί αποτρεπτικά σε αυτό το φαινόμενο και επιβραδύνει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξή του ή την καταστέλλει εντελώς σε ορισμένες περιπτώσεις.

Προστασία των επιφανειών από το “σκάσιμο”

Υπάρχουν πολλά χρηστικά αντικείμενα, όπως είναι για παράδειγμα τα πλαστικά μέρη εσωτερικά από το παρμπριζ των αυτοκινήτων ή κάποιες ξύλινες κατασκευές που τις βλέπει όλη μέρα ο ήλιος, τα οποία σκάνε, κυρίως εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά και εξαιτίας άλλων αιτίων, όπως είναι διάφορες χημικές ουσίες. Επίσης, η απουσία υγρασίας στον αέρα επιδεινώνει το φαινόμενο. Το προστατευτικό φιλμ που σχηματίζεται κατά την εφαρμογή των προϊόντων FACTOR λειτουργεί αποτρεπτικά και σε αυτό το φαινόμενο και επιβραδύνει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξή του ή την καταστέλλει εντελώς σε ορισμένες περιπτώσεις.

Συνδυασμός μόνιμης και παροδικής προστασίας

Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR παρέχουν στις επιφάνειες παροδική προστασία, καθώς με τη συνεχή χρήση των επιφανειών το προστατευτικό φιλμ που έχει σχηματιστεί εξασθενεί σταδιακά, μέχρι που εξαφανίζεται εντελώς. Αν, βέβαια, μεσολαβήσει νέος καθαρισμός, τότε το προστατευτικό φιλμ επανασχηματίζεται και η χρονική διάρκεια της προστασίας ανανεώνεται και επιμηκύνεται.

Παρόλα αυτά, έχει νόημα να εφαρμοστεί και μία πιο μόνιμη προστασία. Τα υδρόφοβα, ελαιόφοβα και ανθεκτικά στο UV  υλικά του συστήματος μονωτικών και προστατευτικών υλικών WINWET παρέχουν στις επιφάνειες προστασία που διαρκεί για αρκετά χρόνια. Ανάλογα με το υλικό κατασκευής της επιφάνειας (ξύλο, βαμμένος σοβάς, μέταλλο, πλαστικό κ.ά.), επιλέγουμε το αντίστοιχο υδρόφοβο και ελαιόφοβο προστατευτικό υλικό.

Μεταξύ της μόνιμης και της παροδικής προστασίας υπάρχει μία αμφίδρομη σχέση αλληλοϋποστήριξης. Συγκεκριμένα, ο βαθμός προστασίας μίας επιφάνειας μεγαλώνει σε σημαντικό βαθμό όταν προϋπάρχει μία μορφή μόνιμης προστασίας με κάποιο υλικό WINWET πριν εφαρμόσουμε το καθαριστικό υλικό FACTOR και, αντίστροφα, το προστατευτικό υλικό FACTOR, προστατεύει το προστατευτικό υλικό WINWET από φυσικές φθορές και χημικές αλλοιώσεις, επιμηκύνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του. Υπάρχει, δηλαδή, μία σαφής συνέργεια ανάμεσα στις δύο μεθόδους. Γι’ αυτό το λόγο, συστήνουμε την εφαρμογή και των δύο, για την πιο ολοκληρωμένη και διαρκή προστασία των επιφανειών.

Μοιράσου το στα social media