Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Βοηθητικά Σύνεργα για πιο Αποτελεσματικό Καθαρισμό με τα Προϊόντα FACTOR

Για να έχετε τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση χρόνου και καθαριστικού προϊόντος FACTOR, χρειάζεται συχνά να χρησιμοποιείτε τα εξής σύνεργα, που μπορείτε να τα προμηθεύεστε από την Smart Technical Solutions και τους τοπικούς αντιπροσώπους της ή από άλλα σημεία όπου πωλούνται αυτά τα πολύ χρήσιμα βοηθητικά σύνεργα, ενδεχομένως σε καλύτερες τιμές από τις δικές μας:

  • Βουρτσάκι με σκληρή τρίχα: 1€ + ΦΠΑ
    Χρησιμοποιείται σε χοντρά υφάσματα, μοκέτες, χαλιά και αλλού, για να υποβοηθά την καθαριστική δράση των προϊόντων FACTOR μεταφέροντάς τα σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βάθος μέσα στις ίνες.
  • Βουρτσάκι με μαλακή τρίχα: 1€ + ΦΠΑ
    Χρησιμοποιείται στις ίδιες εφαρμογές, ανάλογα με την περίπτωση.
  • Πανί Σουηδίας με μικροΐνες: 2€ + ΦΠΑ
    Χρησιμοποιείται για το στέγνωμα επιφανειών μετά τον καθαρισμό, ώστε να κατακρατά όλη την υγρασία και τυχόν διαλυμένα κατάλοιπα μετά τον καθαρισμό. Παράδειγμα: Στα στρώματα κρεβατιών οι τοπικοί λεκέδες δεν χρειάζονται καθόλου νερό, για να μην κάνει “νερολεκέ”, δηλαδή κυκλική γραμμή απλώματος του ρύπου. Χωρίς αραίωση ψεκάζουμε και μετά με τρίβουμε με στυμμένο πανί με μικροΐνες, που παίρνει όλη τη βρωμιά πάνω του.
  • Πανί Καναδά Euroscrubby με σκληρές ίνες σαν σύρμα: 4€ + ΦΠΑ
    Χρησιμοποιείται σε δύσκολες εφαρμογές, όπως είναι για παράδειγμα η σκουριά και τα άλατα που έχουν επικαθίσει επάνω σε ανοξείδωτες ή χρωμιωμένες επιφάνειες. Το καθαριστικό υλικό μαλακώνει τους ρύπους και αυτό το σκληρό πανί τους απομακρύνει. Είναι πιο αποτελεσματικό από το κοινό σύρμα κουζίνας που πουλάνε τα super market, δεν οξειδώνεται, δεν φθείρεται, δεν χαράζει τις επιφάνειες και είναι πιο οικολογικό.
  • Γόμα καθαρισμού: 1€ + ΦΠΑ
    Χρησιμοποιείται σε τοίχους και δάπεδα, για την υποβοήθηση του καθαριστικού, για να απλωθεί καλά σε όλη την επιφάνεια και να εισχωρήσει στους πόρους της, ώστε να γίνει ο καθαρισμός όσο γίνεται πιο βαθύς. Πιέζετέ το ελαφρά, αλλιώς παραμορφώνεται και αχρηστεύεται σύντομα.
  • Πλαστική αντλία συνεχούς ψεκασμού χωρητικότητας 1 λίτρου: 5€ + ΦΠΑ
    Χρησιμοποιείται αντί του ψεκαστηριού που έχουν τα μικρά δοχεία, όταν θέλουμε να ψεκάσουμε μεγάλες επιφάνειες με αυτούσιο ή αραιωμένο υλικό, όπως π.χ. πολύ βρώμικα δάπεδα με χρώματα, λάδια, ίχνη παπουτσιών ή τροχών, κόλλες και άλλους δύσκολους ρύπους. Μπορείτε να τη βρείτε και στα JUMBO περίπου στη μισή τιμή.

Πολλαπλές χρήσεις

Όλα τα πιο πάνω σύνεργα είναι πολλαπλών χρήσεων. Επαναχρησιμοποιούνται μέχρι να φθαρούν σε βαθμό που δεν μπορούν πλέον να είναι χρήσιμα και αποτελεσματικά. Μετά από κάθε χρήση να τα πλένετε με ένα οποιοδήποτε καθαριστικό FACTOR, ώστε να είναι καθαρά για την επόμενη φορά που θα τα χρειαστείτε. Όλα αποστειρώνονται σε φούρνο μικροκυμάτων μέσα σε 20 δευτερόλεπτα.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

Μοιράσου το στα social media