Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR LAUNDRY

Αγοράστε τώρα το FACTOR LAUNDRY από το e-shop μας
ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις

Οικολογικό Συμπυκνωμένο Υγρό Καθαριστικό-Απορρυπαντικό
για Ρούχα, Ιματισμό, Ταπετσαρίες, Υφάσματα και Δέρματα

Αυτό το προϊόν είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας ομάδας Ελλήνων ερευνητών. Δεν έχει καμία σήμανση κινδύνων στην ετικέτα του, επειδή είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας).

Είναι ένα υγρό απορρυπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για οικιακά και επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων, για τον καθαρισμό καλυμμάτων και ταπετσαρίας σε σαλόνια και για καθε άλλη χρήση καθαρισμού σε προϊόντα κλωστοϋφαντουργίας. Ειδικότερα, για τον καθαρισμό χαλιών, μοκετών και άλλων κλωστοϋφαντουργικών ειδών με μεγάλο βάρος ανά m2 και με πέλος, δείτε τη σελίδα FACTOR CARPET.

Καθαρισμός δερμάτινων ειδών

Είναι ιδανικό για τον καθαρισμό δερμάτινων ειδών. Ζωντανεύει τα χρώματα, δεν τα ξεβάφει, αναδεικνύει το πέλος. Είναι κατάλληλο και για καστόρια.

Συντήρηση, αναβάθμιση, φρεσκάρισμα και επιμήκυνση του προσδόκιμου χρόνου ζωής του ιματισμού των ξενοδοχείων

Το FACTOR LAUNDRY ξεγαριάζει και μαλακώνει τον ταλαιπωρημένο ιματισμό ξενοδοχείων και του δίνει ξανά την αρχική του λάμψη και φρεσκάδα. Πετσέτες σκληρυμένες και γαριασμένες μαλακώνουν και ξεγαριάζουν.
Περισσότερα

Απολύμανση ιματισμού και ρούχων

Ιματισμός και ρούχα εκτεθειμένα σε μολυσμένο περιβάλλον, όταν πλένονται με το FACTOR LAUNDRY, καθαρίζουν τέλεια και επιπλέον απολυμαίνονται. Το ίδιο ισχύει και για χαλιά, μοκέτες και σαλόνια που έχουν λερωθεί από περιττώματα κατοικιδίων ζώων.

Απουσία τοξικών καταλοίπων στις ίνες

Το FACTOR LAUNDRY δεν αφήνει τοξικά κατάλοιπα στις ίνες των υφασμάτων. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όταν πρόκειται για επιφάνειες πάνω στις οποίες παίζουν παιδιά (καλύμματα και ταπετσαρίες επίπλων, χαλιά, μοκέτες κτλ.). Τα τοξικά κατάλοιπα των καθαριστικών προϊόντων μπορούν να προκαλέσουν με την εισπνοή ακόμα και ακαριαίο θάνατο σε ένα παιδί, εάν πάθει αλλεργικό σοκ. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί με το FACTOR LAUNDRY, το οποίο είναι εντελώς οικολογικό και γι’ αυτό δεν έχει στην ετικέτα του καμία σήμανση κινδύνων.

Χαλιά και μοκέτες

Αναλυτικές οδηγίες για χρήση σε χαλιά και μοκέτες υπάρχουν στη σελίδα του προϊόντος FACTOR CARPET. Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες με το FACTOR LAUNDRY θα έχετε εξίσου τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού.

Χρήση σε οικιακά και επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων

Η δοσολογία εξαρτάται από το είδος των ρύπων που έχουν τα ρούχα. Γενικά, ισχύει ότι με τη μισή ή και μικρότερη ποσότητα από αυτήν που βάζετε με τα κοινά απορρυπαντικά θα έχετε σίγουρα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Επίσης, με τα υλικά FACTOR είναι απολύτως εφικτή η απομάκρυνση της σκουριάς από ανοξείδωτες επιφάνειες των πλυντηρίων που έχουν σκουριάσει, ώστε να αποκτούν ξανά την αρχική τους λάμψη και παράλληλα να παραμένουν προστατευμένες έναντι νέας μελλοντικής οξείδωσης. Περισσότερα

Χρήση για πλύσιμο στο χέρι

Με 7 ψεκασμούς, δηλαδή μόνο με 7ml, σε μία λεκάνη που περιέχει περίπου 3-4 λίτρα ζεστό ή χλιαρό νερό (αραίωση 0,2%), μπορείτε να πλύνετε και να απολυμάνετε τα ρούχα σας εξαιρετικά οικονομικά. Αφήνετε το διάλυμα για λίγη ώρα να δράσει και στη συνέχεια τρίβετε τα ρούχα και τα ξεβγάζετε με ζεστό ή κρύο νερό. Τα ρούχα καθαρίζουν εντελώς και οι άσχημες μυρωδιές εξαφανίζονται. Για ρούχα πολύ λερωμένα, αυξήστε τη δοσολογία.

Κουρτίνες

Ψεκάστε τις κουρτίνες, όπως είναι κρεμασμένες, από πάνω έως κάτω, με FACTOR LAUNDRY. Αν οι κουρτίνες είναι από χοντρό και βαρύ ύφασμα, ψεκάστε και από τις δύο πλευρές. Αφήστε το υλικό για 2-3 λεπτά να δράσει. Θα δείτε ήδη το κιτρίνισμα από τη νικοτίνη και όλους τους άλλους ρύπους να διαλύονται, χωρίς να ξεβάφουν καθόλου τα χρώματά τους. Βάζετε τις κουρτίνες σε μία λεκάνη με χλιαρό νερό για πλύσιμο στο χέρι ή τις βάζετε στο πλυντήριο. Οι κουρτίνες θα γίνουν πεντακάθαρες, τα χρώματά τους θα ζωντανέψουν και, επιπλέον, θα έχουν απολυμανθεί.

Τέντες

Οι τέντες συσσωρεύουν, κυρίως στην επάνω επιφάνειά τους, πολλούς ρύπους: κουτσουλιές, καυσαέριο, χώμα από τη λασποβροχή κ.ά. Όλοι αυτοί οι συσσωρευμένοι ρύποι δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μυκήτων και μούχλας. Η μούχλα αναπτύσσεται σε βάθος μέσα στις ίνες της τέντας και αδυνατίζει την ύφανσή της. Σε συνδυασμό με τη συνεχή έκθεση της τέντας στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, η μούχλα είναι μία βασική αιτία για διάβρωση των ινών και σημαντική μείωση του χρόνου της τέντας, ενώ παράλληλα αποτελεί εστία μόλυνσης και οπτικής ρύπανσης. Περισσότερα

Στρώματα και σαλόνια

Το FACTOR LAUNDRY είναι ιδανικό για τοπικό ή γενικό καθαρισμό σε ταπετσαρίες και καλύμματα σαλονιών και γενικά σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την επένδυση τοίχων και επίπλων. Δεν αφήνει τους γνωστούς κυκλικούς “νερολεκέδες” επάνω σε στρώματα, σαλόνια και άλλα υφάσματα ή άλλες επιφάνειες που έχουν την τάση να απορροφούν τους ρύπους και να τους απλώνουν όταν πάμε να τους καθαρίσουμε. Παράλληλα, παλιοί νερολεκέδες, από παλαιότερες αποτυχημένες προσπάθειες καθαρισμού με άλλα υλικά, απομακρύνονται και αυτοί εντελώς.

Είτε χρησιμοποιείτε μία ειδική μηχανή καθαρισμού είτε καθαρίζετε με το χέρι, αραιώστε το υλικό σε αναλογία 1:10 και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά. Σε σημεία όπου υπάρχουν δύσκολοι ρύποι, χρησιμοποιήστε το με μικρότερη αραίωση ή χωρίς καθόλου αραίωση. Στη συνέχεια, βουρτσίστε. Η αφαίρεση του υλικού γίνεται με αλλεπάλληλες εφαρμογές υγρών πανιών. Τέλος, αφήστε το να στεγνώσει καλά.

Διάθεση και σε αραιωμένη μορφή για χρήση από το προσωπικό επιχειρήσεων

Επειδή είναι υπερσυμπυκνωμένο, διατίθεται και σε αραιωμένη μορφή, έτσι ώστε να μη γίνεται περιττή σπατάλη από το προσωπικό των επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, νοσοκομεία, βιομηχανικά πλυντήρια κ.ά.), το οποίο κατά κανόνα δυσκολεύεται να συνηθίσει στις πολύ μεγάλες αραιώσεις που επιδέχονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR. Στην αραιωμένη μορφή του το προϊόν χρειάζεται τη συνηθισμένη αραίωση που χρειάζονται τα περισσότερα καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα της αγοράς.

Πακέτα προσφορών

Επειδή, όμως, κατά κανόνα οι ανάγκες καθαρισμού είναι μικτές, δηλαδή άλλοτε χρειαζόμαστε υπερσυμπυκνωμένο υλικό για τον καθαρισμό πολύ δύσκολων ρύπων και άλλοτε χρειαζόμαστε λιγότερο ισχυρό και πιο οικονομικό υλικό, υπάρχουν τα λεγόμενα “πακέτα προσφορών”, που περιλαμβάνουν σε διάφορες αναλογίες τις τρεις κατηγορίες υλικών: FACTOR, FACTOR 105 και FACTOR 150. Περισσότερα

Δραστικό ανεξάρτητα από την ποιότητα του νερού

Με το FACTOR LAUNDRY μπορείτε να πλύνετε ρούχα είτε στο χέρι είτε σε πλυντήριο, ακόμα και με θαλασσινό νερό. Η καθαριστική δράση του δεν μειώνεται καθόλου, όταν τον νερό περιέχει άλατα και άλλες ουσίες που καθιστούν το νερό ακατάλληλο για πλύσιμο ρούχων όταν πρόκειται για τα συμβατικά απορρυπαντικά της αγοράς.

Καθαρίζει και το πλυντήριο από τις επικαθίσεις

Χρησιμοποιώντας το FACTOR LAUNDRY σε ένα οικιακό ή επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, το συντηρείτε σε άριστη κατάσταση, καθώς το προστατεύετε από τις επικαθίσεις αλάτων και άλλων υλών που επικάθηνται στις αντιστάσεις, στους εναλλάκτες θερμότητας και στα τοιχώματα των πλυντηρίων, με αποτέλεσμα να καταναλώνεται περισσότερη ενέργεια για την θέρμανση του νερού και κάποια στιγμή να επέρχεται βλάβη εξαιτίας των πολλών επικαθίσεων (κάψιμο αντίστασης, φράξιμο εναλλάκτη, διάβρωση τοιχωμάτων κτλ.)

Καθαρισμός και απόσμηση του πλυντηρίου

Όπως αναφέραμε, το πλυντήριο καθαρίζει εντελώς με τη χρήση του FACTOR LAUNDRY. Παράλληλα, γίνεται και πλήρης απόσμησή του, έτσι ώστε να μη μένει πάνω στα ρούχα αυτή η γνώριμη άσχημη οσμή που μένει όταν το πλυντήριο έχει καιρό να καθαριστεί. Αν και ο καθαρισμός του πλυντηρίου γίνεται έτσι κι αλλιώς με τη χρήση του FACTOR LAUNDRY, εντούτοις συστήνουμε να γίνεται σε αραιά διαστήματα, κάθε μερικούς μήνες, μία πλύση χωρίς ρούχα, μόνο με FACTOR LAUNDRY, ώστε να εξασφαλίζουμε την πλήρη απόσμηση του πλυντηρίου σε κάθε περίπτωση.

Απόσμηση και διάσπαση επικαθίσεων στην αποχέτευση

Είτε πλένετε στο χέρι είτε πλένετε σε οικιακό ή επαγγελματικό πλυντήριο, τα απόνερα της πλύσης οδηγούνται στο δίκτυο της αποχέτευσης, όπου το FACTOR LAUNDRY διασπά τα κατάλοιπα παλαιών απορρυπαντικών, λίπη και άλλες επικαθίσεις, ενώ παράλληλα καταργεί τη δυσοσμία που συνήθως υπάρχει στα φρεάτια που περιέχουν απόνερα πλυντηρίων. Εννοείται ότι FACTOR LAUNDRY δεν αφήνει κατάλοιπα όπως αφήνουν τα απορρυπαντικά σε σκόνη. Αντίθετα, διασπά τα υπάρχοντα κατάλοιπα και το δίκτυο της αποχέτευσης απελευθερώνεται.

Καθαρισμός δύσκολων λεκέδων πριν από το πλύσιμο

Το FACTOR LAUNDRY μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αυτή τη χρήση, δηλαδή ως προϊόν “prewash”. Απλώστε μικρή ποσότητα αναραίωτου υλικού επάνω στον λεκέ και αφήστε τον για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, βάλτε το ρούχο μέσα στο πλυντήριο, για να πλυθεί μαζί με τα άλλα ρούχα. Είναι ιδανικό για λεκέδες από αίμα και άλλους δύσκολους ρύπους σε ιματισμό ξενοδοχείων.

Αναλαμβάνουμε και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών μας

Η Smart Technical Solutions, σε περιπτώσεις δύσκολων ή εκτεταμένων εφαρμογών όπου απαιτούνται εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνει και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών που προμηθεύει στους πελάτες της. Έτσι, εξασφαλίζεται τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση υλικών. Επιπλέον, τα συνεργεία μας έχουν επίσης τη δυνατότητα, με ένα μικρό πρόσθετο κόστος, να κάνουν μία ειδική επεξεργασία για περαιτέρω προστασία των επιφανειών, έτσι ώστε οι επιφάνειες να μη συγκρατούν ρύπους και να μη φθείρονται.

Εφαρμογές

Στην ενότητα Πεδία Εφαρμογής θα βρείτε οδηγίες για αρκετές εφαρμογές του συγκεκριμένου προϊόντος, και γενικότερα των προϊόντων FACTOR, και θα ενημερωθείτε για τα σημαντικά οφέλη που προσφέρουν στην κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.

Οφέλη και Πλεονεκτήματα

Στην ενότητα Οφέλη και Πλεονεκτήματα θα βρείτε μία αρκετά αναλυτική παρουσίαση των άμεσων και έμμεσων οφελών που προσφέρουν τα προϊόντα του συστήματος FACTOR σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων αλλά και σε ιδιωτικές κατοικίες, ιδιωτικά σκάφη και σε άλλες εφαρμογές.

Κλάδοι Αγοράς

Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR βρίσκουν εφαρμογή σε όλους τους κλάδους της αγοράς, προσφέροντας στον κάθε κλάδο κάποια ειδικότερα οφέλη που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Στην ενότητα Κλάδοι Αγοράς θα βρείτε αρκετές σχετικές πληροφορίες.

Οδηγίες Χρήσης και Αραίωσης

Οι οδηγίες χρήσης αναφέρονται συνοπτικά στην ετικέτα της συσκευασίας του προϊόντος. Επειδή όμως οι εφαρμογές του είναι πολλές και διάφορες, μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τις οδηγίες που αναφέρονται για διάφορες ειδικές εφαρμογές στις σελίδες των ενοτήτων Πεδία Εφαρμογής και Κλάδοι Αγοράς. Η συνιστώμενη αραίωση αλλάζει από εφαρμογή σε εφαρμογή, ανάλογα με το είδος της επιφάνειας και το είδος του ρύπου. Ομοίως, και ο τρόπος εφαρμογής δεν είναι ο ίδιος για όλες τις εφαρμογές. Αν έχετε απορίες για τον τρόπο εφαρμογής και το ποσοστό της αραίωσης σε κάποια εφαρμογή, επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας εξυπηρετήσει εξειδικευμένος συνεργάτης μας.

Βοηθητικά σύνεργα για πιο σποτελεσματικό καθαρισμό

Για να έχετε τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση χρόνου και καθαριστικού προϊόντος, χρειάζεται συχνά να χρησιμοποιείτε κάποια βοηθητικά σύνεργα. Περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας (MSDS)

Πατήστε εδώ.

Η ετικέτα της συσκευασίας

Για να δείτε το κείμενο της ετικέτας που υπάρχει σε όλες τις συσκευασίες αυτού του προϊόντος, πατήστε εδώ.

Τιμές, Συσκευασίες, Πληροφορίες Κατανάλωσης, Προτεινόμενες Αραιώσεις

Πατήστε εδώ.

Ελάχιστη Ποσότητα Παραγγελίας και άλλοι Όροι Συνεργασίας

Για παραλαβή από την έδρα της εταιρείας ή των τοπικών αντιπροσώπων της δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Για αποστολή ισχύουν οι περιορισμοί ελάχιστης παραγγελίας που αναφέρονται στη σελίδα Όροι Συνεργασίας με Πελάτες.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης Πελάτη

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions που εμπιστεύονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR για τις ανάγκες του καθαρισμού τους απολαμβάνουν την εγγύηση ικανοποίησης πελάτη, οι οποία περιλαμβάνει τους εξής όρους: Περισσότερα

Σημείωση: Αν δεν έχετε στη διάθεσή σας το συγκεκριμένο προϊόν αλλά έχετε στην αποθήκη σας κάποιο άλλο προϊόν του συστήματος FACTOR, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τις πιο πάνω εφαρμογές και θα έχετε και πάλι ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Μοιράσου το στα social media