Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

FACTOR EDIFICE 105

Αγοράστε τώρα το FACTOR EDIFICE 105 από το e-shop μας
ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις

Οικολογικό Καθαριστικό, Απολυμαντικό και Προστατευτικό Επιφανειών
για Δύσκολους Ρύπους και για Καθημερινή Χρήση

για Κτιριακές Εγκαταστάσεις κάθε είδους

Αυτό το προϊόν είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας ομάδας Ελλήνων ερευνητών. Δεν έχει καμία σήμανση κινδύνων στην ετικέτα του, επειδή είναι εντελώς αβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, για τις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται και για το περιβάλλον (θάλασσα και υδροφόρος ορίζοντας).

Περιγραφή και τρόπος χρήσης

Το FACTOR EDIFICE 105 είναι ένα απόλυτα οικολογικό καθαριστικό, που παράλληλα απολυμαίνει και προστατεύει τις επιφάνειες στις οποίες εφαρμόζεται. Είναι εξαιρετικά δραστικό σε όλα τα είδη των ρύπων. Είναι έτοιμο για απευθείας χρήση σε δύσκολους ρύπους ή αραιώνεται σε νερό για την καθημερινή καθαριότητα του χώρου (δάπεδα, έπιπλα, τζάμια, τοίχοι, σκάλες κ.ά.).

Η συνήθης αραίωση για την καθημερινή καθαριότητα είναι η εξής:

  1. Δοχεία 5 και 20 λίτρων: 1 καπάκι σε μισό κουβά σφουγγαρίσματος.
  2. Μικρότερα δοχεία: 3 καπάκια σε μισό κουβά σφουγγαρίσματος.
  3. Δοχεία με ψεκαστήρι: 30 ψεκασμοί σε μισό κουβά σφουγγαρίσματος.

Από τις πιο πάνω αραιώσεις φαίνεται σαφώς πόσο οικονομικό είναι το προϊόν.

Για πολύ δύσκολους ρύπους

Αν χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς αραίωση για να απομακρύνετε έναν πολύ δύσκολο ρύπο και παρόλα αυτά σταθεί αδύνατο να τον απομακρύνετε, τότε χρησιμοποιήστε το FACTOR EDIFICE, που είναι ακόμα πιο ισχυρό, και παρόλα αυτά είναι εξίσου οικολογικό και ακίνδυνο για την υγεία σας, ακόμα και αν έρθει σε επαφή με το σώμα σας.

Έτσι επιτυγχάνετε τη μέγιστη δυνατή οικονομία

Χρησιμοποιώντας το υπερυμπυκνωμένο καθαριστικό υλικό, που είναι και πιο ακριβό, μόνο για τους πολύ δύσκολους ρύπους, εξοικονομείτε χρήματα. Αυτή είναι μία πρόσθετη οικονομία που μπορείτε να έχετε προτιμώντας τα προϊόντα FACTOR, τα οποία είναι ήδη πολύ οικονομικά λόγω της μικρής ποσότητας υλικού που απαιτείται για τη διάσπαση και απομάκρυνση των ρύπων.

Γι’ αυτό το λόγο, συνιστούμε στους πελάτες μας την αγορά ενός από τα πακέτα προσφορών, που περιλαμβάνουν υλικά και από τις τρεις κατηγορίες: FACTOR, FACTOR 105 και FACTOR 150, ώστε να χρησιμοποιούν το κατάλληλο υλικό ανάλογα με τη δυσκολία της κάθε εφαρμογής κα να μην ξοδεύουν άσκοπα το υπερσυμπυκνωμένο υλικό της κατηγορίας FACTOR.

Αναλαμβάνουμε και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών μας

Η Smart Technical Solutions, σε περιπτώσεις δύσκολων ή εκτεταμένων εφαρμογών όπου απαιτούνται εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνει και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών που προμηθεύει στους πελάτες της. Έτσι, εξασφαλίζεται τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση υλικών. Επιπλέον, τα συνεργεία μας έχουν επίσης τη δυνατότητα, με ένα μικρό πρόσθετο κόστος, να κάνουν μία ειδική επεξεργασία για περαιτέρω προστασία των επιφανειών, έτσι ώστε οι επιφάνειες να μη συγκρατούν ρύπους και να μη φθείρονται.

Πεδία εφαρμογής, ιδιότητες, τρόποι χρήσης, οφέλη, πλεονεκτήματα και άλλες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη σελίδα FACTOR EDIFICE, όπου γίνεται αναλυτική παρουσίαση.

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας (MSDS)

Πατήστε εδώ.

Η ετικέτα της συσκευασίας

Για να δείτε το κείμενο της ετικέτας που υπάρχει σε όλες τις συσκευασίες αυτού του προϊόντος, πατήστε εδώ.

Τιμές και Συσκευασίες

Πατήστε εδώ.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης Πελάτη

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions που εμπιστεύονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR για τις ανάγκες του καθαρισμού τους απολαμβάνουν την εγγύηση ικανοποίησης πελάτη, οι οποία περιλαμβάνει τους εξής όρους: Περισσότερα

Σημείωση: Αν δεν έχετε στη διάθεσή σας το συγκεκριμένο προϊόν αλλά έχετε στην αποθήκη σας κάποιο άλλο προϊόν του συστήματος FACTOR με τον κωδικό 105, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τις πιο πάνω εφαρμογές και θα έχετε και πάλι ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Αγοράστε τώρα το FACTOR EDIFICE 105 από το e-shop μας
ή επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις

Μοιράσου το στα social media