STOPCOR

Μείωση του Αρχικού Κόστους των Μεταλλικών Κατασκευών

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε μεταλλικές κατασκευές κάθε είδους την αντικατάσταση του ακριβού γαλβανίσματος εν θερμώ με μία απλή βαφή κατάλληλη για μεταλλικές κατασκευές, σε συνδυαμό με την εφαρμογή της τεχνολογίας STOPCOR, που εγγυημένα δεν επιτρέπει τη διάβρωση των μεταλλικών κατασκευών και στην ουσία καταργεί την ανάγκη του γαλβανίσματος.

Ομοίως, η τεχνολογία καθοδικής προστασίας STOPCOR καταργεί την ανάγκη για κατασκευές από ανοξείδωτο χάλυβα ή ανοδιωμένο αλουμίνιο. Για την αρχική βαφή του σιδήρου με μεγάλη διάρκεια ζωής προτείνουμε: FEROFIX, FERACRYL, RUSTBLOCKER, που είναι όλα υλικά του συστήματος μονωτικών και προστατευτικών υλικών WINWET. Τα υλικά αυτά, σε συνδυασμό με την καθοδική (αντιδιαβρωτική) προστασία που προσφέρουν οι συσκευές STOPCOR, εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και μηδενική φθορά στην κατασκευή, καταργώντας τα ακριβά υλικά κατασκευής και το γαλβάνισμα.

Τέλος, η τεχνολογία καθοδικής προστασίας STOPCOR καταργεί και την ανάγκη για βαριές κατασκευές με μεγάλα πάχη (σωληνώσεις, μεταλλικές στέγες κ.ά.) με την πρόβλεψη ότι θα υπάρξει μία σταδιακή διάβρωση και λέπτυνση της κατασκευής λόγω απώλειας μεταλλικής μάζας. Η στατική επάρκεια μίας μεταλλικής κατασκευής (για παράδειγμα, μία μεταλλική στέγη σε περιοχή με μεγάλες χιονοπτώσεις) μπορεί πλέον να είναι εξασφαλισμένη και οι σωληνώσεις μπορούν εγγυημένα να αντέχουν την πίεση του δικτύου για πάρα πολλά χρόνια, επειδή η τεχνολογία STOPCOR δεν επιτρέπει την απώλεια μεταλλικής μάζας και λέπτυνση των μεταλλικών επιφανειών. Αυτό σημαίνει μεγάλη μείωση του κόστους κατασκευής, καθώς επίσης και άλλα πλεονεκτήματα, όπως είναι για παράδειγμα η καλύτερη ευστάθεια της κατασκευής σε περίπτωση σεισμού, αφού τα μεγάλα βάρη προξενούν και μεγάλες ροπές, όταν βρίσκονται σε υψηλό σημείο μίας κατασκευής.

Μοιράσου το στα social media