Οι Συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεων της Smart Technical Solutions

Η Smart Technical Solutions διαθέτει ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο εκπαιδευμένων Συνεργατών (Licensees & Franchisees), που αναλαμβάνουν καθημερινά την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση των εισερχόμενων ζητήσεων που προέρχονται κατά κύριο λόγο από τους επισκέπτες αυτού του δικτυακού τόπου.

Παράλληλα, οι Συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεων της εταιρείας αναλαμβάνουν να γνωστοποιήσουν σε συγκεκριμένους κλάδους της αγοράς ορισμένες καινοτόμες τεχνικές προτάσεις που προσφέρουν οικονομικές και πρακτικές λύσεις σε σημαντικά τεχνικά προβλήματα αυτών των κλάδων.

Ο επαγγελματισμός και η άρτια εκπαίδευση των Συνεργατών της Smart Technical Solutions, σε συνδυασμό με την αξιοπιστία των προμηθευτών, μηχανικών και εγκεκριμένων συνεργείων της, αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες της εταιρείας ότι θα λύσουν οριστικά και με το μικρότερο δυνατό κόστος τα τεχνικά προβλήματά τους που της εμπιστεύονται.

Οι μεταπωλητές  αγοράζουν από την εταιρεία σε τιμές χονδρικής και μεταπωλούν στους πελάτες τους σε τιμές λιανικής.

Αντίθετα, οι Licensees και Franchisees λειτουργούν κατά κανόνα ως Σύμβουλοι και Πωλητές και αμείβονται με ποσοστό επί του μικτού κέρδους της κάθε πώλησης.

Περισσότερες πληροφορίες για τους μεταπωλητές, τους Licensees και τους Franchisees της Smart Technical Solutions θα βρείτε στις σελίδες που εμφανίζονται στο Αριστερό Μενού.

Μοιράσου το στα social media