Υπερσύνδεσμοι (Hyperlinks)
όλων των Προϊόντων και Υπηρεσιών
της Smart Technical Solutions

με αλφαβητική σειρά

Σε αυτή τη σελίδα μπορούν οι συνεργάτες πωλήσεων, αλλά και οι πελάτες και γενικότερα οι τακτικοί επισκέπτες αυτού του δικτυακού τόπου, να εντοπίζουν το προϊόν ή την υπηρεσία που αναζητούν και να κάνουν κλικ για να βρίσκουν εύκολα τη σχετική σελίδα. Έτσι, έχουν στη διάθεσή τους μία σύντομη οδό, σε περίπτωση που δεν θυμούνται τη διαδρομή μέσα στις ενότητες και υποενότητες που οδηγεί στην επιθυμητή σελίδα. (Υπάρχει, βέβαια, πάντα και η δυνατότητα να κάνετε Αναζήτηση, πάνω δεξιά στην οθόνη σας.)

Αριστερή στήλη
Πατώντας πάνω στον σύνδεσμο που σας ενδιαφέρει, ανοίγετε την αντίστοιχη σελίδα σε νέα καρτέλα.
Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα πιο κάτω προϊόντα και υπηρεσίες, αφήνετε το ποντίκι σας ακίνητο πάνω στους συνδέσμοους για να εμφανιστεί επεξηγηματικό κείμενο μέσα σε πλαίσιο.

Δεξιά στήλη
Πατώντας πάνω στον σύνδεσμο που σας ενδιαφέρει, ανοίγετε την αντίστοιχη σελίδα σε νέα καρτέλα.
Αυτοί οι σύνδεσμοι είναι χρήσιμοι για την άμεση πρόσβασή σας σε μία σελίδα που σας ενδιαφέρει, αν απλά θυμάστε το όνομα του προϊόντος ή της υπηρεσίας αλλά δεν τυχαίνει να έχετε εκείνη τη στιγμή στη διάθεσή σας τον αντίστοιχο σύνδεσμο της αριστερής στήλης.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν ή υπηρεσία μας που ψάχνετε δεν βρίσκεται στην πιο κάτω λίστα, παρακαλούμε ενημερώστε μας. Επίσης, παρακαλούμε ενημερώστε μας σε περίπτωση που κάποιος από τους πιο κάτω συνδέσμους δεν λειτουργεί, δηλαδή δεν οδηγεί στη σελίδα που ζητάτε.

 

Μοιράσου το στα social media