Νέα Θέματα

Εδώ παρουσιάζονται οι σελίδες αυτού του δικτυακού τόπου ταξινομημένες με βάση το μήνα που δημιουργήθηκαν ή τροποποιήθηκαν. Πάνω-πάνω στη λίστα είναι οι πιο πρόσφατα δημιουργημένες ή τροποποιημένες σελίδες και πιο κάτω ακολουθούν οι λιγότερο πρόσφατες σελίδες (για τα προηγούμενα έτη δείτε το Αριστερό Μενού).

Έτσι, δίνεται η δυνατότητα:

 • στους τακτικούς επισκέπτες αυτού του δικτυακού τόπου (μηχανικούς, τεχνίτες, ιδιώτες κ.ά.) να εξοικονομούν χρόνο, καθώς μπορούν εύκολα να εντοπίζουν τα νέα θέματα που δεν έχουν δει σε παλαιότερες επισκέψεις τους επειδή δεν είχαν ακόμα αναρτηθεί,
 • στους αντιπροσώπους και στους franchisees της Smart Technical Solutions να ενημερώνονται τακτικά για τις νέες δραστηριότητές της, ώστε να προτείνουν τις αντίστοιχες τεχνικές λύσεις στους πελάτες τους.

Τα άρθρα του Blog

Στον πιο κάτω κατάλογο δεν συμπεριλαμβάνονται τα άρθρα που έχουν αναρτηθεί στο Ιστολόγιο (Blog) του δικτυακού τόπου. Για να δείτε τα άρθρα του Blog ταξινομημένα με βάση τη χρονική σειρά ανάρτησής τους, πατήστε εδώ.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021

 • «Ecolifestyle» Θαλαμηγοί, Γιωτ, Σκάφη Αναψυχής, Ταχύπλοα, Υπερταχύπλοα
  Η Smart Technical Solutions, σε συνεργασία με ελληνικά και ξένα ναυπηγεία που έχουν επανειλημμένα λάβει διεθνείς διακρίσεις και βραβεία, παρουσιάζει τα υψηλής αισθητικής, λειτουργικότητας και ποιότητας γιωτ και σκάφη αναψυχής της σειράς Ecolifestyle». Οι θαλαμηγοί και τα σκάφη «Ecolifestyle» ενσωματώνουν πολλές από τις καινοτόμες και οικολογικές τεχνολογίες της Smart Technical Solutions: επεξεργασία νερού και υγρών αποβλήτων, αντιδιαβρωτική και αντιρρυπαντική προστασία επιφανειών, καθοδική προστασία, τεχνολογίες θερμομόνωσης και στεγανοποίησης, προηγμένα υλικά ηχομόνωσης και απορρόφησης κραδασμών μικρού όγκου και υψηλής απόδοσης, ειδικές βαφές και πολλές ακόμα.
 • Καθαρισμός Δεξαμενών
  Η Smart Technical Solutions αναλαμβάνει τον καθαρισμό δεξαμενών κάθε είδους: καθαρίζουμε δεξαμενές βιομηχανικού ή πόσιμου νερού, καυσίμων, λιπαντικών, λαδιού, υγρών ή παχύρρευστων τροφίμων, αστικών λυμάτων, βιομηχανικών αποβλήτων, χημικών κοκ. Καθαρίζουμε δεξαμενές κατασκευασμένες από όλα τα πιθανά υλικά κατασκευής: δεξαμενές τσιμεντένιες, μεταλλικές, ανοξείδωτες, πλαστικές κοκ.

ΜΑΪΟΣ 2020

ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019

 • FACTOR VAPE, Ειδικό Καθαριστικό για Ατμοποιητές Ηλεκτρονικού Τσιγάρου
  Ένα αγνό και αβλαβές ελληνικό προϊόν από μία αξιόπιστη ελληνική εταιρεία Η Smart Technical Solutions, μετά την πολυετή εμπειρία της και τη συνεργασία της με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Ελλάδας και εφαρμόζοντας πρωτοποριακές ελληνικές καινοτομίες, όπως είναι τα μονωτικά υλικά WINWET και το σύστημα καθαρισμού FACTOR που είναι εντελώς φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, δημιούργησε το νέο μη τοξικό, μη καυστικό και μη διαβρωτικό προϊόν FACTOR VAPE για τον καθαρισμό των ατμοποιητών του ηλεκτρονικού τσιγάρου, με οικολογική συνείδηση και ευαισθησία απέναντι στους ατμιστές.
 • S 3050, Υγρό Καθαριστικό για Λάδια και Αιθάλη
  Το S 3050 είναι ένα υγρό προϊόν, με πολύ ισχυρή καθαριστική ικανότητα το οποίο χρησιμοποιείται για καθαρισμό ελαιωδών καταλοίπων κυρίως σε ταβέρνες, εστιατόρια κτλ. Επίσης είναι ιδανικό για τη διάσπαση καμένων λαδιών, γράσων και πετρελαίου.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019

 • FACTOR SCALE, Μη Τοξικό Καθαριστικό Διάσπασης Αλάτων και Σκουριάς σε Επιφάνειες και σε Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  Ένα όξινο καθαριστικό ειδικό για τη διάσπαση αλάτων και σκουριάς. Το FACTOR SCALE είναι το μόνο καθαριστικό του συστήματος FACTOR που δεν είναι αλκαλικό, επειδή είναι το μόνο που δεν βασίζεται στην ίδια συνταγή που αποτελεί τη βάση για όλα τα άλλα καθαριστικά FACTOR. Είναι ένα όξινο διαυγές υγρό, με βάση το φωσφορικό οξύ, με pH < 1. Περιέχει ειδικούς αναστολείς διάβρωσης, που δεν επιτρέπουν τη φθορά και την αλλοίωση της υφής, του χρωματισμού, της εμφάνισης και των φυσικών ιδιοτήτων των επιφανειών επάνω στις οποίες εφαρμόζεται, ακόμα και όταν πρόκειται για ευαίσθητα μέταλλα που διαβρώνονται εύκολα από άλλα όξινα προϊόντα.
 • FACTOR VAPE, Ειδικό Καθαριστικό για Ατμοποιητές Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

 • FACTOR BIKES, Οικολογικό Καθαριστικό για Ποδήλατα
  Είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό πολύ δύσκολων ρύπων, όπως είναι για παράδειγμα τα ίχνη από ελαστικά ποδηλάτων σε τοίχους ή γράσα, λάδια, πίσσα, κουτσουλιές, πετρέλαιο, καυσαέριο, κόλλες, σκουριές και άλλοι ρύποι που συναντάμε συνήθως στα ποδήλατα, οι οποίοι μαλακώνουν και απομακρύνονται εύκολα με το κατάλληλο εργαλείο, βούρτσα, πανί ή σφουγγάρι από τον σκελετό του ποδηλάτου, τις αλυσίδες, τα γρανάζια, τα συρματόσχοινα, τις λαβές του τιμονιού, τη σέλα, το παλουκόσελο και τις ράγες της σέλας, τους τροχούς, τις ακτίνες, τα ψαλίδια, τα καλώδια, το σασμάν, τις τροχαλίες, τα ποτήρια, τους δισκοβραχίονες, τους λεβιέδες φρένων και ταχυτήτων, τα πλαστικά μέρη, τα πετάλια, τους μοχλούς και οπουδήποτε αλλού υπάρχει συσσώρευση ρύπων.

ΜΑΪΟΣ 2018

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018

 • FACTOR – Οι Ετικέτες των Συσκευασιών
  Τα καινούργια βελτιωμένα κείμενα που εμφανίζονται στις ετικέτες των συσκευασιών των προϊόντων του συστήματος FACTOR. Στα κείμενα αυτά παρουσιάζονται συνοπτικά τα κυριότερα οφέλη που προσφέρουν τα προϊόντα σε διάφορα είδη εφαρμογών. Επίσης, παρουσιάζονται οι βασικές οδηγίες χρήσης των προϊόντων.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018

 • Η σημασία της σχολαστικής καθαριότητας στα εμπορικά καταστήματα
  Τα κοινά καθαριστικά συχνά δεν είναι σε θέση να δώσουν στις επιφάνειες την αρχική τους λάμψη και την ξεκάθαρη απόχρωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αλλοιώνονται σταδιακά και να υποβαθμίζονται με τον καιρό οι αρχιτεκτονικές γραμμές και οι χρωματικές αντιθέσεις που συνθέτουν σε ένα εμπορικό κατάστημα τα δάπεδα σε συνδυασμό με τους πάγκους, τα ράφια, τις ψευδοροφές και τα άλλα αρχιτεκτονικά στοιχεία του χώρου.

ΣΕΠΤΕΜΜΒΡΙΟΣ 2017 – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018

Λόγω άλλων προτεραιοτήτων, αναστάλθηκε προσωρινά για αυτήν την χρονική περίοδο η ανάρτηση νέων θεμάτων στον δικτυακό τόπο της Smart Technical Solutions.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

 • LUKOIL LAYER PROTECT, ειδικό λιπαντικό για την αποτροπή της επικόλλησης του σκυροδέματος σε μεταλλικές επιφάνειες
  Το LUKOIL LAYER PROTECT είναι ένα καινοτόμο λιπαντικό υλικό ειδικά σχεδιασμένο από το ερευνητικό τμήμα της ρώσικης πολυεθνικής εταιρείας πετρελαιοειδών LUKOIL για χρήση σε μπετονιέρες, βαρέλες, αντλίες σκυροδέματος και άλλες μεταλλικές επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με το σκυρόδεμα στις διάφορες φάσεις της παραγωγής και της διακίνησής του. Εξασφαλίζει ένα χημικό και φυσικό διαχωρισμό ανάμεσα στο σκυρόδεμα και τις μεταλλικές επιφάνειες, έτσι ώστε να αποτρέπει την επικόλληση του σκυροδέματος πάνω στις επιφάνειες. Έτσι, αποφεύγεται το πήξιμο και η στερεοποίηση των υπολειμμάτων σκυροδέματος και ο καθαρισμός των επιφανειών μετά τη χρήση γίνεται εύκολος.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

 • Η σημασία της σχολαστικής καθαριότητας στα εμπορικά καταστήματα
  Τα κοινά καθαριστικά δεν είναι σε θέση να δώσουν στις επιφάνειες την αρχική τους λάμψη και την ξεκάθαρη απόχρωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αλλοιώνονται σταδιακά και να υποβαθμίζονται με τον καιρό οι αρχιτεκτονικές γραμμές και οι χρωματικές αντιθέσεις που συνθέτουν σε ένα εμπορικό κατάστημα τα δάπεδα σε συνδυασμό με τους πάγκους, τα ράφια, τις ψευδοροφές και τα άλλα αρχιτεκτονικά στοιχεία του χώρου.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

  • LUKOIL, λιπαντικά, χημικά και πρώτες ύλες πλαστικών
   Η Smart Technical Solutions συνεργάζεται ρώσικη εταιρεία λιπαντικών LUKOIL, που διαθέτει όλη την γκάμα λιπαντικών, γράσων και υδραυλικών λαδιών για οχήματα, βιομηχανία, ναυτιλία και άλλους κλάδους. Η LUKOIL είναι μία από τις 6 μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής λιπαντικών στον κόσμο, με αξιόπιστα και συχνά καινοτόμα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, πράγμα που ισχύει και για τις άλλες επώνυμες εταιρείες λιπαντικών. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά της LUKOIL είναι οι τιμές, που είναι στα περισσότερα προϊόντα της αισθητά χαμηλότερες από τις τιμές των άλλων μεγάλων εταιρειών.
  • LUKOIL LAYER ASPHALT, ειδικό φυτικό λιπαντικό για την αποτροπή της επικόλλησης του ασφαλτομίγματος
   Το LUKOIL LAYER ASPHALT είναι ένα καινοτόμο λιπαντικό υλικό ειδικά σχεδιασμένο από το ερευνητικό τμήμα της ρώσικης πολυεθνικής εταιρείας πετρελαιοειδών LUKOIL για χρήση σε μηχανήματα ασφαλτόστρωσης. Είναι ένα γαλακτοποιήσιμο προϊόν, του οποίου η πολικότητα αποτρέπει την επικόλληση του ασφαλτομίγματος στις καρότσες, στις επιφάνειες ανατροπής και στους κυλίνδρους ασφαλτόστρωσης.
 • Ενεργειακή Αναβάθμιση κατοικιών με το Πρόγραμμα Επιδοτήσεων «Εξοικονομώ κατ’ οίκον II»
  Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες επιδότησης έως 70% με όριο τις 25.000€ και ανακαινίστε το σπίτι σας.
  Δυνατότητα επιδότησης επιτοκίου κατά 100% στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος συμπληρώσει την ίδια συμμετοχή (30%) με τραπεζικό δανεισμό.
  Αναλαμβάνουμε:
  – Την σύνταξη πλήρους φακέλου.
  – Όλες τις απαιτούμενες μελέτες και ενεργειακές επιθεωρήσεις.
  – Την παροχή συμβουλών.
  – Την πλήρη κατασκευή και εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών και την τοποθέτηση του εξοπλισμού.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016 – ΜΑΪΟΣ 2017

Λόγω άλλων προτεραιοτήτων, αναστάλθηκε προσωρινά για αυτήν την χρονική περίοδο η ανάρτηση νέων θεμάτων στον δικτυακό τόπο της Smart Technical Solutions.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

  • FACTOR, Επαγγελματικά Οικολογικά Καθαριστικά – Μία Επιχειρηματική Ευκαιρία με Μοναδικά Πλεονεκτήματα
   Η διοίκηση της Smart Technical Solutions, συνεχίζοντας μία οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε το 1920, διαρκώς ερευνά, βρίσκει, δοκιμάζει, επιλέγει και προτείνει στους πελάτες της καινοτόμες και αξιόπιστες οικολογικές τεχνικές λύσεις, τόσο για ιδιωτικές όσο και για επαγγελματικές εφαρμογές. Τα κριτήρια επιλογής είναι πολλαπλά. Για να ενταχθεί ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, ή μία νέα ομάδα προϊόντων ή υπηρεσιών, στις δραστηριότητες της εταιρείας, υπάρχουν δύο βασικές προϋποθέσεις:
   1. Να λύνει τεχνικά προβλήματα των πελατών της με τρόπο αξιόπιστο και οικονομικό.
   2. Να είναι κερδοφόρος για την εταιρεία η συγκεκριμένη δραστηριότητα.
 • FACTOR 101: Η νέα σειρά των πανίσχυρων οικολογικών καθαριστικών FACTOR, σχεδόν στη μισή τιμή!
  Υπάρχουν μερικές κατηγορίες πελατών που για δικούς τους λόγους ενδιαφέρονται να είναι όσο γίνεται πιο χαμηλή η τιμή των καθαριστικών ανά λίτρο, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι με τη μεγάλη αραίωση που επιδέχονται τα καθαριστικά FACTOR είναι ούτως ή άλλως πολύ πιο οικονομικά ακόμα και από τα πιο φθηνά – και συχνά επικίνδυνα – καθαριστικά της αγοράς. Εισακούσαμε το αίτημα αυτών των πελατών μας και δημιουργήσαμε μετά από έρευνα τη νέα σειρά οικολογικών καθαριστικών FACTOR 101, η οποία διατηρεί στο ακέραιο όλες τις μοναδικές ιδιότητες των υπερσυμπυκνωμένων καθαριστικών FACTOR, ενώ παράλληλα η τιμή τους είναι σχεδόν η μισή.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 • CRYSTAL CEANING SERVICES IKE – Αντιπρόσωπος FACTOR Εύβοιας και Βοιωτίας
  Η συνεργασία μας με την εταιρεία CRYSTAL CEANING SERVICES IKE ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2016, μετά από σύσταση της εληνικής πολυεθνικής εταιρείας GLOBE WILLIAMS HELLAS, που έχει την έδρα της στον Άλιμο Αττικής και την οποία είχαμε πρόσφατα γνωρίσει με αφορμή μία επιτυχή εφαρμογή που κάναμε σε έναν από τους μεγαλύτερους πελάτες της, την COLGATE-PALMOLIVE.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

 • Αναρτήθηκαν τα MSDS των κυριότερων από τα προϊόντα FACTOR. Από τα κείμενα αυτά προκύπτει ότι δεν απαιτείται κανένα απολύτως προστατευτικό μέσο για τη χρήση του (γυαλιά, μάσκα, γάντια κ.ά.), καθώς δεν ταξινομείται σε καμία από τις κατηγορίες επικινδυνότητας (ερεθιστικό, τοξικό, καυστικό κτλ.), σε αντίθεση με όλα σχεδόν τα καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα της αγοράς (ελληνικά και εισαγόμενα) που υποχρεούνται να αναφέρουν στην ετικέτα τους τους κινδύνους που υπάρχουν κατά τη χρήση τους. Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR είναι πολύ πιο δραστικά και αποτελεσματικά από πολλά επώνυμα καθαριστικά προϊόντα ελληνικών ή πολυεθνικών εταιρειών, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ πιο οικολογικά από εκείνα τα προϊόντα. Οικολογικά δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη αναποτελεσματικά. Αυτήν την αντίληψη την καταρρίπτουν οριστικά τα ελληνικά προϊόντα FACTOR, για τα οποία είμαστε υπερήφανοι. Περισσότερα

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

  • Προσφορά FACTOR Ιουλίου – Αυγούστου 2016: +20% Ποσότητα Δωρεάν
   Η παραγωγή των ελληνικών οικολογικών καθαριστικών FACTOR θα σταματήσει τον Αύγουστο λόγω θερινών διακοπών των εργαζομένων στο τμήμα παραγωγής. Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε αυτή η έκτακτη προσφορά, που θα βοηθήσει τους τακτικούς πελάτες μας να παραγγείλουν έγκαιρα αρκετά μεγάλη ποσότητα υλικών, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες καθαρισμού τους γι’ αυτούς τους δύο μήνες.
  • MOTOR OIL – Εφαρμογές των Καθαριστικών FACTOR
   Αναλυτική περιγραφή των εφαρμογών που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται με τα ελληνικά οικολογικά προϊόντα του συστήματος καθαρισμού FACTOR στις εγκαταστάσεις της MOTOR OIL.
   – Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο πελάτης και οι αρνητικές συνέπειές τους.
   – Οι τρόποι με τους οποίους λύσαμε αυτά τα προβλήματα.
   – Τι διαπίστωσε ο πελάτης μετά την εφαρμογή, τι μας είπε και ποια ήταν τα παράπλευρα οφέλη.
 • FACTOR – Συστατικές Επιστολές Πελατών
  Εμπειρίες και εντυπώσεις που μας έγραψαν πελάτες που έχουν ευεργετηθεί από την τακτική χρήση των οικολογικών προϊόντων του συστήματος καθαρισμού και απολύμανσης FACTOR στις εγκαταστάσεις τους και στον εξοπλισμό τους.

ΜΑΪΟΣ 2016

  • CARDECOAT, Καινοτόμο Σύστημα Χειροποίητης Διακόσμησης Εσωτερικών και Εξωτερικών Χώρων με Επένδυση από Χαρτόνι
   Πώς γεννήθηκε η ιδέα: Ο Θεμιστοκλής Λυκιαρδόπουλος, ιδρυτής και κύριος μέτοχος της Smart Technical Solutions, αποφάσισε τον Φεβρουάριο του 2015 να ανακαινίσει τα γραφεία της εταιρείας στην οδό Ορφανίδου 18, στα Άνω Πατήσια, στην Αθήνα. Οι ξύλινες κατασκευές που είχαν γίνει πριν από λίγα χρόνια για το χώρισμα του ενιαίου χώρου 150m² των γραφείων σε μικρότερες αίθουσες και για τη διαμόρφωση των ραφιών του εκθετηρίου δεν ικανοποιούσαν από αισθητική άποψη ούτε τον ίδιο ούτε τους συνεργάτες του…
 • Μονώστε Μόνοι σας την Ταράτσα σας, Οικονομικά και Οριστικά!
  Κόστος υλικών: Μόνο 3-4€/m²+ΦΠΑ. Εξαιρετική λύση για ιδιοκτήτες κτιρίων, αλλά και για συνεργεία μόνωσης. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να στεγανοποιήσετε την ταράτσα σας μόνοι σας ή με τη βοήθεια ενός ανειδίκευτου εργάτη, εφαρμόζοντας εξειδικευμένα διεισδυτικά στεγανωτικά υλικά που κάνουν βαθύ εμποτισμό, αδιαβροχοποιώντας έτσι σε βάθος όλα τα είδη επιφανειών (μπετόν, τσιμεντόπλακες, αρμούς πλακιδίων, μωσαϊκό, μάρμαρα κ.ά.).

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

 • WHITEBEAR, Ανακλαστική Βαφή για Δροσιά το Καλοκαίρι και Ζέστη το Χειμώνα
  Η ανακλαστική βαφή WHITEBEAR είναι ένα πρωτοποριακό ελληνικό προϊόν που εξασφαλίζει δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη το χειμώνα με πολύ μικρό κόστος εφαρμογής είτε από εξειδικευμένο συνεργείο είτε από ιδιώτες, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία. Παράλληλα, μειώνει κατά πολύ τις ώρες λειτουργίας των κλιματιστικών το καλοκαίρι και της θέρμανσης τον χειμώνα, καθώς η θερμοκρασία παραμένει σταθερά μέσα στα επιθυμητά όρια, με αποτέλεσμα να μη δίνει εντολή ο θερμοστάτης να λειτουργήσει ο κλιματισμός ή η θέρμανση, αντίστοιχα. Έτσι, επιτυγχάνεται μεγάλη οικονομία ενέργειας και χρημάτων χειμώνα-καλοκαίρι.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

 • ICCP, Καθοδική Προστασία Συγκροτήματος Δεξαμενών και Αγωγού Πετρελαίου στο Ιράκ
  Ελληνική κατασκευαστική εταιρεία ανέλαβε την κατασκευή αγωγού και δεξαμενών πετρελαίου στο Ιράκ. Όπως σε όλα τα έργα αυτού του είδους, μέσα στις υποχρεώσεις του αναδόχου ήταν και η εκπόνηση μελέτης για την καθοδική προστασία και η προμήθεια και εγκατάσταση του αντίστοιχου εξοπλισμού, για την εξασφάλιση της προστασίας ολόκληρης της εγκατάστασης από τη διάβρωση εξαιτίας του φαινομένου της ηλεκτρόλυσης, που είναι ένα φυσικό φαινόμενο, το οποίο αναπόφευκτα λαμβάνει χώρα σε όλες τις μεταλλικές κατασκευές κάθε είδους. Η Smart Technical Solutions

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

  • Τα Αναλώσιμα Προϊόντα της Smart Technical Solutions
   Σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζουμε τα κυριότερα από τα αναλώσιμα προϊόντα της Smart Technical Solutions. Δηλαδή, εδώ δεν θα βρείτε προϊόντα μη αναλώσιμα που προωθεί η εταιρεία, τα οποία μπορεί να είναι κύριος εξοπλισμός, εξαρτήματα, αυτοματισμοί κτλ. Επίσης, σε αυτή τη σελίδα δεν παρουσιάζονται οι διάφορες τεχνικές υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία, οι οποίες αφορούν τη μελέτη, κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία δομικών και ηλεκτρομηχανολογικών έργων και εγκαταστάσεων. Τα αναλώσιμα είναι, ως επί το πλείστον, υλικά σε υγρή ή στέρεη μορφή ή σε σκόνη, τα οποία, καθώς καταναλώνονται, προσφέρουν στους χρήστες κάποια συγκεκριμένα οφέλη. Αυτά τα οφέλη συνήθως δεν είναι σε θέση να τα προσφέρουν τα αντίστοιχα συμβατικά υλικά της αγοράς.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

  • FACTOR – Σύγκριση με Άλλα Προϊόντα Καθαρισμού
   Βασική αρχή μας στην Smart Technical Solutions είναι ότι οι πελάτες μας θέλουμε να είναι συνειδητοί καταναλωτές. Με άλλα λόγια, δεν θέλουμε απλά να τους πείθουμε ότι τα προϊόντα μας είναι τα καλύτερα, τα πιο αποτελεσματικά, τα πιο οικονομικά, τα πιο οικολογικά κτλ. Θέλουμε να καταλήγουν μόνοι τους σε αυτό το συμπέρασμα μετά από έρευνα της αγοράς. Σε αυτή τη σελίδα επιχειρούμε ακριβώς αυτό: να βοηθήσουμε τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου μας που ενημερώθηκαν ήδη για το οικολογικό σύστημα καθαρισμού, απολύμανσης και προστασίας επιφανειών FACTOR να κάνουν την έρευνά τους στην αγορά, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι οι ισχυρισμοί μας αληθεύουν, διαφορετικά να προτιμήσουν άλλη λύση για τις ανάγκες καθαρισμού τους.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2006 έως ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Για παλαιότερες αναρτήσεις σελίδων δείτε το Αριστερό Μενού.

Μοιράσου το στα social media