Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-2282212

Νέα Θέματα

Νέα Θέματα

Εδώ παρουσιάζονται οι σελίδες αυτού του δικτυακού τόπου ταξινομημένες με βάση το μήνα που δημιουργήθηκαν ή τροποποιήθηκαν. Πάνω-πάνω στη λίστα είναι οι πιο πρόσφατα δημιουργημένες ή τροποποιημένες σελίδες και πιο κάτω ακολουθούν οι λιγότερο πρόσφατες σελίδες (για τα προηγούμενα έτη δείτε το Αριστερό Μενού).

Έτσι, δίνεται η δυνατότητα:

 • στους τακτικούς επισκέπτες (μηχανικούς, τεχνίτες, ιδιώτες κ.ά.) να εξοικονομούν χρόνο, καθώς μπορούν εύκολα να εντοπίζουν τα νέα θέματα που δεν έχουν δει σε παλαιότερες επισκέψεις τους επειδή δεν είχαν ακόμα αναρτηθεί,
 • στους αντιπροσώπους και τους franchisees της να ενημερώνονται τακτικά για τις νέες δραστηριότητές της, ώστε να προτείνουν τις αντίστοιχες τεχνικές λύσεις στους πελάτες τους.

Τα άρθρα του Blog

Στον πιο κάτω κατάλογο δεν συμπεριλαμβάνονται τα άρθρα που έχουν αναρτηθεί στο Ιστολόγιο (Blog) του δικτυακού τόπου. Για να δείτε τα άρθρα του Blog ταξινομημένα με βάση τη χρονική σειρά ανάρτησής τους, πατήστε εδώ.

ΜΑΪΟΣ 2018

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018

 • FACTOR – Οι Ετικέτες των Συσκευασιών
  Τα καινούργια βελτιωμένα κείμενα που εμφανίζονται στις ετικέτες των συσκευασιών των προϊόντων του συστήματος FACTOR. Στα κείμενα αυτά παρουσιάζονται συνοπτικά τα κυριότερα οφέλη που προσφέρουν τα προϊόντα σε διάφορα είδη εφαρμογών. Επίσης, παρουσιάζονται οι βασικές οδηγίες χρήσης των προϊόντων.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018

 • Η σημασία της σχολαστικής καθαριότητας στα εμπορικά καταστήματα
  Τα κοινά καθαριστικά συχνά δεν είναι σε θέση να δώσουν στις επιφάνειες την αρχική τους λάμψη και την ξεκάθαρη απόχρωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αλλοιώνονται σταδιακά και να υποβαθμίζονται με τον καιρό οι αρχιτεκτονικές γραμμές και οι χρωματικές αντιθέσεις που συνθέτουν σε ένα εμπορικό κατάστημα τα δάπεδα σε συνδυασμό με τους πάγκους, τα ράφια, τις ψευδοροφές και τα άλλα αρχιτεκτονικά στοιχεία του χώρου.

ΣΕΠΤΕΜΜΒΡΙΟΣ 2017 – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018

Λόγω άλλων προτεραιοτήτων, αναστάλθηκε προσωρινά για αυτήν την χρονική περίοδο η ανάρτηση νέων θεμάτων στον δικτυακό τόπο της Smart Technical Solutions.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

 • LUKOIL LAYER CLASSIC, ειδικό λιπαντικό για εύκολη αποκόλληση και διαχωρισμό του σκυροδέματος από καλούπια ξύλου, χάλυβα κ.ά. υλικών
  Το LUKOIL LAYER CLASSIC είναι ένα μη γαλακτωματοποιήσιμο λιπαντικό χύτευσης ειδικά σχεδιασμένο από το ερευνητικό τμήμα της ρώσικης πολυεθνικής εταιρείας πετρελαιοειδών LUKOIL για χρήση σε καλούπια ξύλου, χάλυβα, πλαστικού και άλλων υλικών. Προστατεύει τα ξύλινα καλούπια από τη σήψη. Δεν επιτρέπει την οξείδωση των χαλύβδινων καλουπιών. Αποτρέπει τη χημική αλλοίωση των πλαστικών καλουπιών. Εξασφαλίζει επιφάνειες σκυροδέματος χωρίς ατέλειες.
 • LUKOIL LAYER PROTECT, ειδικό λιπαντικό για την αποτροπή της επικόλλησης του σκυροδέματος σε μεταλλικές επιφάνειες
  Το LUKOIL LAYER PROTECT είναι ένα καινοτόμο λιπαντικό υλικό ειδικά σχεδιασμένο από το ερευνητικό τμήμα της ρώσικης πολυεθνικής εταιρείας πετρελαιοειδών LUKOIL για χρήση σε μπετονιέρες, βαρέλες, αντλίες σκυροδέματος και άλλες μεταλλικές επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με το σκυρόδεμα στις διάφορες φάσεις της παραγωγής και της διακίνησής του. Εξασφαλίζει ένα χημικό και φυσικό διαχωρισμό ανάμεσα στο σκυρόδεμα και τις μεταλλικές επιφάνειες, έτσι ώστε να αποτρέπει την επικόλληση του σκυροδέματος πάνω στις επιφάνειες. Έτσι, αποφεύγεται το πήξιμο και η στερεοποίηση των υπολειμμάτων σκυροδέματος και ο καθαρισμός των επιφανειών μετά τη χρήση γίνεται εύκολος.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

 • Η σημασία της σχολαστικής καθαριότητας στα εμπορικά καταστήματα
  Τα κοινά καθαριστικά δεν είναι σε θέση να δώσουν στις επιφάνειες την αρχική τους λάμψη και την ξεκάθαρη απόχρωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αλλοιώνονται σταδιακά και να υποβαθμίζονται με τον καιρό οι αρχιτεκτονικές γραμμές και οι χρωματικές αντιθέσεις που συνθέτουν σε ένα εμπορικό κατάστημα τα δάπεδα σε συνδυασμό με τους πάγκους, τα ράφια, τις ψευδοροφές και τα άλλα αρχιτεκτονικά στοιχεία του χώρου.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016 – ΜΑΪΟΣ 2017

Λόγω άλλων προτεραιοτήτων, αναστάλθηκε προσωρινά για αυτήν την χρονική περίοδο η ανάρτηση νέων θεμάτων στον δικτυακό τόπο της Smart Technical Solutions.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

 • FACTOR, Επαγγελματικά Οικολογικά Καθαριστικά – Μία Επιχειρηματική Ευκαιρία με Μοναδικά Πλεονεκτήματα
  Η διοίκηση της Smart Technical Solutions, συνεχίζοντας μία οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε το 1920, διαρκώς ερευνά, βρίσκει, δοκιμάζει, επιλέγει και προτείνει στους πελάτες της καινοτόμες και αξιόπιστες οικολογικές τεχνικές λύσεις, τόσο για ιδιωτικές όσο και για επαγγελματικές εφαρμογές. Τα κριτήρια επιλογής είναι πολλαπλά. Για να ενταχθεί ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, ή μία νέα ομάδα προϊόντων ή υπηρεσιών, στις δραστηριότητες της εταιρείας, υπάρχουν δύο βασικές προϋποθέσεις:
  1. Να λύνει τεχνικά προβλήματα των πελατών της με τρόπο αξιόπιστο και οικονομικό.
  2. Να είναι κερδοφόρος για την εταιρεία η συγκεκριμένη δραστηριότητα.
 • FACTOR 101: Η νέα σειρά των πανίσχυρων οικολογικών καθαριστικών FACTOR, σχεδόν στη μισή τιμή!
  Υπάρχουν μερικές κατηγορίες πελατών που για δικούς τους λόγους ενδιαφέρονται να είναι όσο γίνεται πιο χαμηλή η τιμή των καθαριστικών ανά λίτρο, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι με τη μεγάλη αραίωση που επιδέχονται τα καθαριστικά FACTOR είναι ούτως ή άλλως πολύ πιο οικονομικά ακόμα και από τα πιο φθηνά – και συχνά επικίνδυνα – καθαριστικά της αγοράς. Εισακούσαμε το αίτημα αυτών των πελατών μας και δημιουργήσαμε μετά από έρευνα τη νέα σειρά οικολογικών καθαριστικών FACTOR 101, η οποία διατηρεί στο ακέραιο όλες τις μοναδικές ιδιότητες των υπερσυμπυκνωμένων καθαριστικών FACTOR, ενώ παράλληλα η τιμή τους είναι σχεδόν η μισή.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 • CRYSTAL CEANING SERVICES IKE – Αντιπρόσωπος FACTOR Εύβοιας και Βοιωτίας
  Η συνεργασία μας με την εταιρεία CRYSTAL CEANING SERVICES IKE ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2016, μετά από σύσταση της εληνικής πολυεθνικής εταιρείας GLOBE WILLIAMS HELLAS, που έχει την έδρα της στον Άλιμο Αττικής και την οποία είχαμε πρόσφατα γνωρίσει με αφορμή μία επιτυχή εφαρμογή που κάναμε σε έναν από τους μεγαλύτερους πελάτες της, την COLGATE-PALMOLIVE.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

 • Αναρτήθηκαν τα MSDS των κυριότερων από τα προϊόντα FACTOR. Από τα κείμενα αυτά προκύπτει ότι δεν απαιτείται κανένα απολύτως προστατευτικό μέσο για τη χρήση του (γυαλιά, μάσκα, γάντια κ.ά.), καθώς δεν ταξινομείται σε καμία από τις κατηγορίες επικινδυνότητας (ερεθιστικό, τοξικό, καυστικό κτλ.), σε αντίθεση με όλα σχεδόν τα καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα της αγοράς (ελληνικά και εισαγόμενα) που υποχρεούνται να αναφέρουν στην ετικέτα τους τους κινδύνους που υπάρχουν κατά τη χρήση τους. Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR είναι πολύ πιο δραστικά και αποτελεσματικά από πολλά επώνυμα καθαριστικά προϊόντα ελληνικών ή πολυεθνικών εταιρειών, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ πιο οικολογικά από εκείνα τα προϊόντα. Οικολογικά δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη αναποτελεσματικά. Αυτήν την αντίληψη την καταρρίπτουν οριστικά τα ελληνικά προϊόντα FACTOR, για τα οποία είμαστε υπερήφανοι. Περισσότερα

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

 • Προσφορά FACTOR Ιουλίου – Αυγούστου 2016: +20% Ποσότητα Δωρεάν
  Η παραγωγή των ελληνικών οικολογικών καθαριστικών FACTOR θα σταματήσει τον Αύγουστο λόγω θερινών διακοπών των εργαζομένων στο τμήμα παραγωγής. Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε αυτή η έκτακτη προσφορά, που θα βοηθήσει τους τακτικούς πελάτες μας να παραγγείλουν έγκαιρα αρκετά μεγάλη ποσότητα υλικών, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες καθαρισμού τους γι’ αυτούς τους δύο μήνες.
 • MOTOR OIL – Εφαρμογές των Καθαριστικών FACTOR
  Αναλυτική περιγραφή των εφαρμογών που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται με τα ελληνικά οικολογικά προϊόντα του συστήματος καθαρισμού FACTOR στις εγκαταστάσεις της MOTOR OIL.
  – Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο πελάτης και οι αρνητικές συνέπειές τους.
  – Οι τρόποι με τους οποίους λύσαμε αυτά τα προβλήματα.
  – Τι διαπίστωσε ο πελάτης μετά την εφαρμογή, τι μας είπε και ποια ήταν τα παράπλευρα οφέλη.
 • FACTOR – Περιγραφές Εφαρμογών σε Πελάτες (Case Studies)
  Αναλυτικές περιγραφές εφαρμογών που έχουν γίνει σε εγκαταστάσεις πελατών μας με τα οικολογικά προϊόντα του συστήματος καθαρισμού και απολύμανσης FACTOR.
 • FACTOR – Συστατικές Επιστολές Πελατών
  Εμπειρίες και εντυπώσεις που μας έγραψαν πελάτες που έχουν ευεργετηθεί από την τακτική χρήση των οικολογικών προϊόντων του συστήματος καθαρισμού και απολύμανσης FACTOR στις εγκαταστάσεις τους και στον εξοπλισμό τους.

ΜΑΪΟΣ 2016

 • CARDECOAT, Καινοτόμο Σύστημα Χειροποίητης Διακόσμησης Εσωτερικών και Εξωτερικών Χώρων με Επένδυση από Χαρτόνι
  Πώς γεννήθηκε η ιδέα: Ο Θεμιστοκλής Λυκιαρδόπουλος, ιδρυτής και κύριος μέτοχος της Smart Technical Solutions, αποφάσισε τον Φεβρουάριο του 2015 να ανακαινίσει τα γραφεία της εταιρείας στην οδό Ορφανίδου 18, στα Άνω Πατήσια, στην Αθήνα. Οι ξύλινες κατασκευές που είχαν γίνει πριν από λίγα χρόνια για το χώρισμα του ενιαίου χώρου 150m² των γραφείων σε μικρότερες αίθουσες και για τη διαμόρφωση των ραφιών του εκθετηρίου δεν ικανοποιούσαν από αισθητική άποψη ούτε τον ίδιο ούτε τους συνεργάτες του…
 • Μονώστε Μόνοι σας την Ταράτσα σας, Οικονομικά και Οριστικά!
  Κόστος υλικών: Μόνο 3-4€/m²+ΦΠΑ. Εξαιρετική λύση για ιδιοκτήτες κτιρίων, αλλά και για συνεργεία μόνωσης. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να στεγανοποιήσετε την ταράτσα σας μόνοι σας ή με τη βοήθεια ενός ανειδίκευτου εργάτη, εφαρμόζοντας εξειδικευμένα διεισδυτικά στεγανωτικά υλικά που κάνουν βαθύ εμποτισμό, αδιαβροχοποιώντας έτσι σε βάθος όλα τα είδη επιφανειών (μπετόν, τσιμεντόπλακες, αρμούς πλακιδίων, μωσαϊκό, μάρμαρα κ.ά.).

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

 • WHITEBEAR, Ανακλαστική Βαφή για Δροσιά το Καλοκαίρι και Ζέστη το Χειμώνα
  Η ανακλαστική βαφή WHITEBEAR είναι ένα πρωτοποριακό ελληνικό προϊόν που εξασφαλίζει δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη το χειμώνα με πολύ μικρό κόστος εφαρμογής είτε από εξειδικευμένο συνεργείο είτε από ιδιώτες, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία. Παράλληλα, μειώνει κατά πολύ τις ώρες λειτουργίας των κλιματιστικών το καλοκαίρι και της θέρμανσης τον χειμώνα, καθώς η θερμοκρασία παραμένει σταθερά μέσα στα επιθυμητά όρια, με αποτέλεσμα να μη δίνει εντολή ο θερμοστάτης να λειτουργήσει ο κλιματισμός ή η θέρμανση, αντίστοιχα. Έτσι, επιτυγχάνεται μεγάλη οικονομία ενέργειας και χρημάτων χειμώνα-καλοκαίρι.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

 • ICCP, Καθοδική Προστασία Συγκροτήματος Δεξαμενών και Αγωγού Πετρελαίου στο Ιράκ
  Ελληνική κατασκευαστική εταιρεία ανέλαβε την κατασκευή αγωγού και δεξαμενών πετρελαίου στο Ιράκ. Όπως σε όλα τα έργα αυτού του είδους, μέσα στις υποχρεώσεις του αναδόχου ήταν και η εκπόνηση μελέτης για την καθοδική προστασία και η προμήθεια και εγκατάσταση του αντίστοιχου εξοπλισμού, για την εξασφάλιση της προστασίας ολόκληρης της εγκατάστασης από τη διάβρωση εξαιτίας του φαινομένου της ηλεκτρόλυσης, που είναι ένα φυσικό φαινόμενο, το οποίο αναπόφευκτα λαμβάνει χώρα σε όλες τις μεταλλικές κατασκευές κάθε είδους. Η Smart Technical Solutions

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

 • Τα Αναλώσιμα Προϊόντα της Smart Technical Solutions
  Σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζουμε τα κυριότερα από τα αναλώσιμα προϊόντα της Smart Technical Solutions. Δηλαδή, εδώ δεν θα βρείτε προϊόντα μη αναλώσιμα που προωθεί η εταιρεία, τα οποία μπορεί να είναι κύριος εξοπλισμός, εξαρτήματα, αυτοματισμοί κτλ. Επίσης, σε αυτή τη σελίδα δεν παρουσιάζονται οι διάφορες τεχνικές υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία, οι οποίες αφορούν τη μελέτη, κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία δομικών και ηλεκτρομηχανολογικών έργων και εγκαταστάσεων. Τα αναλώσιμα είναι, ως επί το πλείστον, υλικά σε υγρή ή στέρεη μορφή ή σε σκόνη, τα οποία, καθώς καταναλώνονται, προσφέρουν στους χρήστες κάποια συγκεκριμένα οφέλη. Αυτά τα οφέλη συνήθως δεν είναι σε θέση να τα προσφέρουν τα αντίστοιχα συμβατικά υλικά της αγοράς.
 • Προσφορά Διαρκείας: 20% Έκπτωση για τους Πιστούς Πελάτες μας σε όλα τα Αναλώσιμα Προϊόντα μας
  Για αόριστο χρονικό διάστημα μπορούν όλοι οι πιστοί πελάτες μας να εκμεταλλεύονται αυτήν την προσφορά διαρκείας και να κάνουν με μειωμένο κόστος τις προμήθειές τους στα αναλώσιμά τους, αρκεί να δίνουν μία παραγγελία αξίας τουλάχιστον 150€ + ΦΠΑ κάθε μήνα. Από τον τρίτο μήνα και μετά ενεργοποιείται έκπτωση 20% σε όλα τα αναλώσιμα υλικά μας.
 • Προσφορά Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2016: Έκπτωση 20% σε όλα τα Αναλώσιμα Προϊόντα μας!
  Μέχρι το τέλος Μαρτίου μπορούν όλοι οι πελάτες μας να εκμεταλλευτούν αυτήν την έκτακτη προσφορά και να κάνουν με μειωμένο κόστος τις προμήθειές τους για ολόκληρο το χρόνο στα αναλώσιμά τους.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

 • FACTOR – Σύγκριση με Άλλα Προϊόντα Καθαρισμού
  Βασική αρχή μας στην Smart Technical Solutions είναι ότι οι πελάτες μας θέλουμε να είναι συνειδητοί καταναλωτές. Με άλλα λόγια, δεν θέλουμε απλά να τους πείθουμε ότι τα προϊόντα μας είναι τα καλύτερα, τα πιο αποτελεσματικά, τα πιο οικονομικά, τα πιο οικολογικά κτλ. Θέλουμε να καταλήγουν μόνοι τους σε αυτό το συμπέρασμα μετά από έρευνα της αγοράς. Σε αυτή τη σελίδα επιχειρούμε ακριβώς αυτό: να βοηθήσουμε τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου μας που ενημερώθηκαν ήδη για το οικολογικό σύστημα καθαρισμού, απολύμανσης και προστασίας επιφανειών FACTOR να κάνουν την έρευνά τους στην αγορά, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι οι ισχυρισμοί μας αληθεύουν, διαφορετικά να προτιμήσουν άλλη λύση για τις ανάγκες καθαρισμού τους.
 • Τηλεφωνικές Πωλήσεις προς Ιδιώτες, Εταιρείες και Οργανισμούς
  Ζητούνται Πωλητές για την Τηλεφωνική Πώληση Διαφόρων Τεχνικών Προϊόντων & Υπηρεσιών

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2006 έως ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Για παλαιότερες αναρτήσεις σελίδων δείτε το Αριστερό Μενού.