Θέματα που Αναρτήθηκαν το 2013

Εδώ παρουσιάζονται οι σελίδες αυτού του δικτυακού τόπου που αναρτήθηκαν μέσα στο 2013 ταξινομημένες με βάση το μήνα που δημιουργήθηκαν ή τροποποιήθηκαν (για τα προηγούμενα και τα επόμενα έτη πατήστε εδώ). Πάνω-πάνω στη λίστα είναι οι πιο πρόσφατα δημιουργημένες ή τροποποιημένες σελίδες και πιο κάτω ακολουθούν οι λιγότερο πρόσφατες σελίδες.

Έτσι, δίνεται η δυνατότητα:

 • στους τακτικούς επισκέπτες (μηχανικούς, τεχνίτες, ιδιώτες κ.ά.) να εξοικονομούν χρόνο, καθώς μπορούν εύκολα να εντοπίζουν τα νέα θέματα που δεν έχουν δει σε παλαιότερες επισκέψεις τους επειδή δεν είχαν ακόμα αναρτηθεί,
 • στους αντιπροσώπους και τους franchisees της να ενημερώνονται τακτικά για τις νέες δραστηριότητές της, ώστε να προτείνουν τις αντίστοιχες τεχνικές λύσεις στους πελάτες τους.

Τα άρθρα του Blog

Στον πιο κάτω κατάλογο δεν συμπεριλαμβάνονται τα άρθρα που έχουν αναρτηθεί στο Ιστολόγιο (Blog) του δικτυακού τόπου.  Για να δείτε τα άρθρα του Blog ταξινομημένα με βάση τη χρονική σειρά ανάρτησής τους, πατήστε εδώ.

Τρέχον έτος

Για να δείτε τα θέματα που αναρτήθηκαν μέσα στο τρέχον έτος, επισκεφθείτε τη σελίδα Νέα Θέματα.

Ιανουάριος 2006 έως Δεκέμβριος 2013

Για παλαιότερες αναρτήσεις σελίδων δείτε τις σελίδες:

____________________________________________

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

 • Ενεργό Οξυγόνο OXONE D15 σε Δημόσιο Κολυμβητήριο της Αττικής
  Τον Νοέμβριο του 2013 ολοκληρώθηκε επιτυχώς ή δοκιμαστική εφαρμογή του απολυμαντικού – οξειδωτικού OXONE D15 σε κολυμβητήριο 3000 κυβικών, σε ίδρυμα της Αθήνας, το οποίο επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του. Επιτεύχθηκε πλήρης εξάλειψη της δυσάρεστης οσμής του χλωρίου, καθώς επίσης και δραστική μείωση του χλωρίου και των άλλων χημικών επεξεργασίας νερού που χρησιμοποιούνται στο κολυμβητήριο. Το δε σοκ χλωρίωσης καταργήθηκε εντελώς. Το κολυμβητήριο αυτό πλέον χαρακτηρίζεται ως απόλυτα οικολογικό.
 • Επεξεργασία Νερού σε Οικολογικό Αγροτικό Οικισμό στην Κορινθία
  Στην προσπάθειά τους να καταστήσουν το νερό της γεώτρησης του οικισμού τους πόσιμο, οι κάτοικοι αυτού του οικισμού αποφάσισαν να εγκαταστήσουν μικρές μονάδες αντίστροφης όσμωσης κάτω από τους πάγκους στις κουζίνες τους. Για την προστασία αυτών των συστημάτων από τα άλατα και το σίδηρο που περιέχει το νερό τους χρειάζονται ένα σύστημα επεξεργασίας νερού. Η πρότασή μας ήταν η εξής: …
 • Σύγκριση του LEGIONCARE με τα Συστήματα Παραγωγής Υποχλωριώδους Οξέως
  Το κείμενο που παρουσιάζουμε σε αυτή τη σελίδα εστάλη σε ξενοδόχο που έλαβε την προσφορά μας για το σύστημα LEGIONCARE για την καταπολέμηση της λεγεωνέλλας στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του, αλλά βρήκε στο διαδίκτυο μία αρκετά πιο φθηνή λύση που βασίζεται στην παραγωγή και έκλυση μέσα στο νερό υποχλωριώδους οξέως. Η προσπάθειά μας είναι να τον αποτρέψουμε από αυτήν την επιλογή, επειδή γνωρίζουμε ότι το χλώριο, σε οποιαδήποτε μορφή του, δεν αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες και είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχει.
 • Επικαθίσεις σε Σύστημα Αποσκλήρυνσης Νερού με Υδράσβεστο
  Σε μεγάλες εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται πολλές φορές συστήματα αποσκλήρυνσης νερού με υδράσβεστο, αντί των αποσκληρυντών με ιοντοεναλλακτικές ρητίνες. Τα προβλήματα επικαθίσεων ασβεστίου στις σωληνώσεις και γενικά στο σύστημα αποσκλήρυνσης σε τέτοια συστήματα είναι μεγάλα…
 • Προβλήματα Διαβρώσεων σε Παραθαλάσσιες Εγκαταστάσεις Διακίνησης Καυσίμων Εταιρείας Πετρελαιοειδών
  Η πιο κάτω πρόταση υποβλήθηκε στον υπεύθυνο συντήρησης των εγκαταστάσεων διακίνησης καυσίμων γνωστής εταιρείας πετρελαιοειδών, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα διάβρωσης σε πολλά σημεία των εγκαταστάσεών της:
  Κύριοι,
  Σε απάντηση της ζήτησής σας, σας παρουσιάζουμε τις λύσεις που προτείνουμε για την αντιδιαβρωτική προστασία σωληνώσεων και άλλων μεταλλικών επιφανειών εκτεθειμένων στην αλμύρα και τις καιρικές συνθήκες: …
 • Facility Management (Τεχνική Διαχείριση Εγκαταστάσεων)
  Το κείμενο αυτής της σελίδας αποτελεί πρόταση που απευθύναμε προς μία εταιρεία Facility Management που συμμετέχει στην τεχνική διαχείριση των κτιριακών και άλλων εγκαταστάσεων μίας από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
 • Εταιρείες Κινητής Τηλεφωνίας
  Τεχνολογίες που βρίσκουν εφαρμογή σε εγκαταστάσεις εταιρειών κινητής τηλεφωνίαςκαι προσφέρουν μεγάλες ευκολίες, οικονομία και ποιότητα υπηρεσιών.
 • Τεχνολογία MAX GROW – Η λύση για την τροφοπενία των φυτών
  Η λύση σε αυτό το πρόβλημα δεν είναι η αφαίρεση των αλάτων ή της αλμύρας από το νερό με περίπλοκα και πανάκριβα συστήματα αφαλάτωσης με αντίστροφη όσμωση ή άλλες μεθόδους. Η σωστή λύση είναι μία μέθοδος που θα διατηρεί τα πολύτιμα θρεπτικά μεταλλικά στοιχεία του σκληρού ή υφάλμυρου νερού και παράλληλα θα τους επιτρέπει να απορροφώνται από τα τριχοειδή ριζίδια των φυτών χωρίς να επικάθηνται μέσα σε αυτά και να τα φράζουν.
 • Υγροθερμομόνωση και Αντιρρυπαντική Προστασία σε Τροχόσπιτα
  Ακολουθεί τεχνική και οικονομική πρόταση που στείλαμε σε πελάτη που εντόπισε τη Smart Technical Solutions όταν αναζήτησε στο διαδίκτυο λύση για το τροχόσπιτό του, προκειμένου να μην υποστεί φθορές λόγω των καιρικών συνθηκών και να διατηρεί δροσερή θερμοκρασία στο εσωτερικό του το καλοκαίρι, ώστε η παραμονή σε αυτό να είναι ευχάριστη: …
 • STOPCOR, Σύστημα Καθοδικής Προστασίας – Κατόλογος Πελατών
  Ανάμεσα στους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας που έχουν εφαρμόσει στις  εγκαταστάσεις τους το σύστημα STOPCOR, αναφέρουμε ενδεικτικά τους εξής:
 • Αρχικός Καθαρισμός και Συνεχής Απολύμανση του Νερού σε Υδρομασάζ (Jacuzzi) & Spa
  Οι μπανιέρες υδρομασάζ και οι επαγγελματικές εγκαταστάσεις spa μπορεί να γίνουν επικίνδυνες με τη χρήση χλωρίου, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
 • Επιστολή προς τον Υπεύθυνο Περιβάλλοντος και Παραγωγής Νερού σε Βιομηχανία Παραγωγής Ενέργειας
  Τεχνικές προτάσεις για τη μείωση εξόδων λειτουργίας και συντήρησης, την αύξηση του χρόνου ζωής του εξοπλισμού, την καλύτερη λειτουργία του και την προστασία του περιβάλλοντος.
 • Η Βιολογία της Αγάπης
  Ο Δρ. Bruce Lipton κάθισε μαζί με την Δρα Deborah Sandella και αποκάλυχαν πώς τα κύτταρα κρατούν μέσα τους τα βαθιά μυστικά της καρδιάς.
  Πρόκειται για τη μετάφραση ενός πολύ ενδιαφέροντος άρθρου που βρήκαμε στο διαδίκτυο. Δεν αφορά κάποια τεχνική πρόταση όπως συμβαίνει με τις άλλες σελίδες αυτού του δικτυακού τόπου, όμως παρουσιάζει μερικές πολύ σημαντικές αλήθειες που μπορούν να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε το επίπεδο της ζωής μας. Συνεπώς, κατά μία έννοια συνάδει με το πνεύμα της Smart Technical Solutions, που αποσκοπεί ακριβώς σε αυτό.
 • Πρόταση σε Δημοτικό Κολυμβητήριο για Οικολογική Μέθοδο Καθαρισμού του Νερού
  Σας ενημερώνουμε για το ενεργό οξυγόνο σε σκόνη OXONE D15 (δείτε τη σχετική σελίδα), με το οποίο μπορείτε να καταργήσετε εντελώς το σοκ χλωρίωσης και να μειώσετε την τακτική χρήση χλωρίου κατά 25-30%…
 • Επιστολή προς Τεχνικό Πολυκατάστημα σε Τουριστικό Νησί του Αιγαίου
  Σε συνέχεια της σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, σας στέλνουμε μία σύντομη ενημέρωση για κάποιες καινοτόμες τεχνικές προτάσεις μας που σίγουρα θα ενδιαφέρουν τους πελάτες σας: …

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

ΙΟΥΛΙΟΣ 2013

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

ΜΑΪΟΣ 2013

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013

ΜΑΡΤΙΟΣ 2013

 • COVERLACK THERMO, χρώμα με υψηλή θερμοχωρητικότητα
  Ακρυλικό χρώμα, που έχει σχεδιαστεί κυρίως για το εσωτερικό των θερμαινόμενων μόνιμων κατοικιών, έτσι ώστε να διατηρείται όσο γίνεται περισσότερο η θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά τους ψυχρούς μήνες, μετά το κλείσιμο του συστήματος θέρμανσης.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013

 • AGROCARE, Πελατολόγιο
  Έγινε ενδεικτική καταγραφή 10 καλλιεργητών που χρησιμοποιούν το σύστημα ηλεκτροστατικού ψεκασμού AGROCARE στις καλλιέργειές του με εξαιρετικά αποτελέσματα όσο αφορά την ανάπτυξη των φυτών τους, την αύξηση της παραγωγής, την πρόληψη και εξάλειψη των ασθενειών, τη βελτίωση της ποιότητας, την εξοικονόμηση νερού, φυτοφαρμάκων και χρόνου κατά τους ψεκασμούς και πολλά άλλα οφέλη που τους προσφέρει το σύστημα.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013

Μοιράσου το στα social media