Ξενοδοχεία

Καινοτόμες & Οικολογικές Τεχνικές Προτάσεις

Ακολουθεί παρουσίαση των τεχνικών προτάσεων της Smart Technical Solutions για τα ξενοδοχεία.

Τονίζουμε ότι ο κλάδος των ξενοδοχείων κατέχει την πρώτη θέση στο πελατολόγιο της εταιρείας, όσο αφορά τη μεγάλη ποικιλία των τεχνικών προτάσεών της που απευθύνονται στα ξενοδοχεία σε σύγκριση με όλους τους άλλους κλάδους της αγοράς. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που κατά κανόνα τα ξενοδοχεία που γίνονται πελάτες μας αρχικά σε ένα μόνο αντικείμενο, συν τω χρόνω ανταποκρίνονται στις παραινέσεις μας και εφαρμόζουν δοκιμαστικά και άλλες τεχνικές λύσεις που τους προτείνουμε, για θέματα άσχετα από το αρχικό ενδιαφέρον τους. Αυτές οι δοκιμαστικές εφαρμογές τούς ικανοποιούν επίσης, επειδή τους προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων και απλούστευση διαδικασιών. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουν δημιουργηθεί μέσα από αυτή τη διαδικασία πολλές σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης της εταιρείας με ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, που παραγγέλνουν κάθε χρόνο διάφορα είδη από αυτά που παρουσιάζονται αμέσως πιο κάτω.

 1. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΜΕ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΒΑΦΗ ΧΕΙΜΩΝΑ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
  Η ανακλαστική βαφή ANTITHERM, όταν εφαρμοστεί στην ταράτσα και στους εξωτερικούς τοίχους εξασφαλίζει δροσιά το καλοκαίρι. Παρατηρείται τότε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας λόγω της μείωσης των ωρών λειτουργίας των κλιματιστικών.
  Η ίδια βαφή, όταν εφαρμοστεί στα ταβάνια και στους εσωτερικούς τοίχους, εξοικονομεί θερμότητα το χειμώνα, επειδή δεν επιτρέπει τη διαφυγή της μέσα από τους τοίχους και το ταβάνι προς το περιβάλλον. Παρατηρείται τότε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας λόγω της μείωσης των ωρών λειτουργίας του καυστήρα για τη θέρμανση.
  Αυτή η οικονομική μέθοδος, πιστοποιημένη από τον Δημόκριτο, στις περισσότερες περιπτώσεις καταργεί εντελώς την ανάγκη για οποιαδήποτε άλλη ακριβή και περίπλοκη μέθοδο θερμομόνωσης, χωρίς να προσθέτει κανένα φορτίο στο κτίριο όπως οι παραδοσιακές μέθοδοι.
 2. ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ
  Οι ακρυλικές ρητίνες εμποτισμού της οικογένειας WINWET προσφέρουν πολλές και ενδιαφέρουσες λύσεις στα κτίρια. Για παράδειγμα, με το CONTRAQUA 7/50 τα ξενοδοχεία δεν χρειάζεται να βάφουν κάθε λίγα χρόνια όλους τους εξωτερικούς τοίχους τους, γιατί παραμένουν καθαροί, χωρίς ξεθώριασμα, ξεφλουδίσματα, ρηγματώσεις.
  Επίσης, το υλικό νανοτεχνολογίας STAINBLOCKER προστατεύει τοίχους, μάρμαρα και κάθε είδους επιφάνειες από γκράφιτι και λεκέδες από λάδια, κόλλες, χρώματα, πατημένα κουνούπια και άλλα έντομα κ.ά.
  Οι πέτρινοι τοίχοι ομορφαίνουν και στεγανοποιούνται με την υδρόφοβη ρητίνη AQUABLOCK.
  Τα υγρά υπόγεια στεγνώνουν και γίνονται κατοικήσιμα με μία απλή εφαρμογή της στεγανωτικής βαφής SMALTOFIX.
  Και πολλές άλλες πρωτότυπες, οικονομικές και πρακτικές εφαρμογές, που θα τις βρείτε όλες στη σελίδα Τα πεδία εφαρμογής της τεχνολογίας WINWET, καθώς επίσης και στη σελίδα Προστασία των Βαμμένων Τοίχων και Άλλων Επιφανειών στα Ξενοδοχεία.
 3. ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΤΗΣ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑΡΑΤΣΕΣ
  Δείτε τη σελίδα BETOSTAL SLN, για αδιαβροχοποίηση ταρατσών με επιφάνειες από σκυρόδεμα, μαλτεζόπλακες ή άλλα υλικά.
 4. ΑΣΤΑΡΙ-ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΤΗΣ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΟΒΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΜΠΕΤΟΝ
  Δείτε τη σελίδα BETOSTAL F/18.
 5. ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΑΦΛΕΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ:
  Δείτε τη σελίδα CONTRAQUA WS και τη σελίδα EKTOVIL Χ-250.
 6. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΑΠΕΔΩΝ ΑΠΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ, ΜΩΣΑΪΚΟ ΚΤΛ.
  Μϊα πολύ έξυπνη και απλή λύση είναι η διαφανής υδαρής ρητίνη εμποτισμού BETOSTAL 2/14, που χωρίς να αλλάζει την εμφάνιση της επιφάνειας δίνει συνοχή και σταματά την απότριψη και την παραγωγή σκόνης. Επίσης, υπάρχει και η λύση της βαφής SMALTOLACK. Και οι δύο αυτές λύσεις μπορούν να συνδυαστούν με τελική προστασία υδροφοβίας και ελαιοφοβίας με τα υλικά AQUABLOCK ή STAINBLOCKER.
 7. ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΜΙΚΤΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΔΕΣ, ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ, ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΚΤΛ.
  Δείτε τη σελίδα Πρόσμικτα επισκευαστικά & κατασκευαστικά.
 8. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
  Βιολογικοί καθαρισμοί τύπου compact, υλικά απόφραξης αποχετευτικών δικτύων από ρίζες, λίπη, τρίχες, πανιά, χαρτιά κτλ., αποφρακτικά μηχανήματα, υλικά αντιμετώπισης της δυσοσμίας σε αποχετεύσεις, βιολογικούς καθαρισμούς και κανάλια ομβρίων, καθώς και άλλα θέματα διαχείρισης υγρών αποβλήτων θα βρείτε στην ενότητα Διαχείριση Αποβλήτων & Αποχετευτικών Δικτύων.
 9. ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
  Στην ενότητα Καθαρισμός, Απολύμανση, Υγιεινή θα βρείτε τα καθαριστικά και απολυμαντικά υλικά μας για κάθε είδος εφαρμογής, καθώς επίσης και εξειδικευμένες μορφές παροχής υπηρεσιών καθαρισμού για τη συντήρηση του εξοπλισμού σας για πολλά χρόνια, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση, όπως για παράδειγμα οι ξαπλώστρες, τα έπιπλα κήπου και οι ομπρέλες της παραλίας και της πισίνας, που γίνονται ξανά σαν καινούργιεςμε καθαρισμό με υπερήχους, που πραγματοποιείται συνήθως πριν αρχίσει η καλοκαιρινή σεζόν με δικά μας συνεργεία σε ξενοδοχεία όλης της Ελλάδας.
  Εκτός, όμως, από τον εξοπλισμό παραλίας, , η τεχνολογία των υπερήχων έχει επίσης πολλές άλλες εφαρμογές στα ξενοδοχεία, όπως είναι για παράδειγμα οι περσίδες των παραθύρων, τα παραβολικά φώτα οροφής, τα στόμια των αεραγωγών, οι φτερωτές εξαερισμού, τα φίλτρα αέρα, οι λαμαρίνες ζαχαροπλαστικής, οι λαμπτήρες παγίδευσης εντόμων, διάφορα υδραυλικά εξαρτήματα, ντους και βρύσες με άλατα, κυκλοφορητές, κολλημένες βάνες και ηλεκτροβάνες, σκουριασμένα μεταλλικά αντικείμενα κάθε είδους, ασημικά, φωτιστικά δαπέδου, υπολογιστές, πληκτρολόγια, οθόνες και πολλά άλλα αντικείμενα που είναι πρακτικά αδύνατο ή οικονομικά ασύμφορο να καθαριστούν με οποιαδήποτε άλλη συμβατική μέθοδο.
  Για τις ομπρέλες και ξαπλώστρες, που είναι συνήθως το αντικείμενο που ενδιαφέρει περισσότερο τους ξενοδόχους λόγω του μεγάλου κόστους αντικατάστασης που είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν κάθε 3-4 χρόνια λόγω της φυσικής φθοράς τους, δίνεται συγκεκριμένη προφορά για συγκεκριμένο αριθμό τεμαχίων. Συνήθως το κόστος καθαρισμού κυμαίνεται στο 1/3 του κόστους αντικατάστασης, ενώ η παράταση ζωής του εξοπλισμού είναι ίση με τη ζωή του καινούργιου εξοπλισμού, αφού και ο παλιός γίνεται σαν καινούργιος.
 10. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
  Στην ενότητα Εξοικονόμηση Ενέργειας παρουσιάζονται τεχνολογίες φυσικού φωτισμού για τη μείωση του ηλεκτροφωτισμού, εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας καθώς επίσης και άλλες μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας, όπως είναι, για παράδειγμα, η οικονομική θέρμανση και ψύξη.
  Στην ενότητα Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός θα βρείτε ένα σύστημα προστασίας του εξοπλισμού από ζημιές που οφείλονται στην κακή ποιότητα ηλεκτροδότησης, προστασία του εξοπλισμού από τα τρωκτικά και άλλα θέματα.
 11. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ
  Η εταιρεία μας ασχολείται επίσης με φωτοβολταϊκά, τόσο στη μελέτη-κατασκευή νέων εγκαταστάσεων, όσο και στην προληπτική συντήρηση και βελτιώσεις σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις, για την αύξηση της απόδοσής τους και την επιμήκυνση του χρόνου ζωής της εγκατάστασης.
  Σχετικά με αυτά τα θέματα επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας στείλουμε αναλυτική ενημέρωση, να συζητήσουμε λεπτομερώς τις ανάγκες σας και να σας υποβάλουμε μελέτη και προσφορά.
 12. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΒΡΩΣΗ, ΑΛΑΤΑ, ΧΩΜΑΤΑ, ΠΑΓΕΤΟ
  Στην ενότητα Συντήρηση δικτύων διακίνησης υγρών θα βρείτε διάφορες λύσεις προληπτικής προστασίας αλλά και επιδιόρθωσης τέτοιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν συχνά από διάφορες αιτίες οι υδραυλικές εγκαταστάσεις και ο μηχανολογικός εξοπλισμός των ξενοδοχείων.
 13. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΙΣΙΝΕΣ
  Μία σειρά από οικολογικές προτάσεις, που, αν τις υιοθετήσετε και τις διαφημίσετε κατάλληλα, θα προσελκύσουν πολλούς πελάτες που έχουν ευαισθησία στο χλώριο και προτιμούν ξενοδοχεία με οικολογικές πισίνες. Δείτε τη σελίδα Επεξεργασία Νερού σε Πισίνες, Spa, Συντριβάνια όπου παρουσιάζονται αρκετά δημοσιεύματα σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα που προκαλεί το χλώριο στην υγεία παιδιών και ενηλίκων, καθώς και εναλλακτικές οικολογικές μέθοδοι που εξασφαλίζουν διαυγές νερό χωρίς τη χρήση των χημικών που βλάπτουν την υγεία και το περιβάλλον.
 14. Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΓΕΩΝΕΛΛΑΣ
  Η νόσος των λεγεωναρίων έχει γίνει ο εφιάλτης των περισσότερων ξενοδόχων, καθώς οι έλεγχοι των εποπτών δημόσιας υγείας γίνονται όλο και πιο συχνοί και αυστηροί. Επιπλέον, τα κρούσματα τουριστών που προσβάλλονται από τη νόσο δημοσιοποιούνται διεθνώς και το θέμα παίρνει μεγάλες διαστάσεις, που δυσφημίζουν ανεπανόρθωτα, όχι μόνο μεμονωμένα ξενοδοχεία, αλλά και τον τουρισμό της χώρας μας γενικότερα. Η πιο αξιόπιστη αλλά και η πιο οικονομική λύση σε αυτό το πρόβλημα στηρίζεται στην ελεγχόμενη προσθήκη ιόντων χαλκού και αργύρου μέσα στο νερό και είναι η εξής:
  LEGIONCARE, Συσκευή Ιονισμού του Νερού Ύδρευσης, Πύργων Ψύξης, Σιντριβανιών κτλ. για την Προστασία από τη Legionella κ.ά. Παθογόνους Μικροοργανισμούς.
  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΥΓΡΟ
  Μία οικονομική και εξαιρετικά αποτελεσματική λύση για το πρόβλημα της λεγεωνέλλας, με πολύ χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης, παρουσιάζεται σε αυτή τη σελίδα. Προτείνουμε να τη μελετήσετε και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εξετάσουμε μαζί ποια είναι η ιδανική λύση για τις δικές σας εγκαταστάσεις.

____________________________________________________

Σημείωση:
Επειδή αυτός ο δικτυακός τόπος ενημερώνεται καθημερινά με νέα τεχνικά θέματα και προστίθενται σε αυτόν συνεχώς νέες καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις, είναι πολύ πιθανό η ενημέρωση που υπάρχει στο πιο πάνω κείμενο να μην είναι πλήρης. Γι’ αυτό το λόγο, για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας συνιστούμε να αναζητήσετε και άλλες ενδιαφέρουσες τεχνικές προτάσεις μέσα στις ενότητες προϊόντων & υπηρεσιών στις οποίες βρεθήκατε καθώς κάνατε κλικ στους διάφορους συνδέσμους (links) του πιο πάνω κειμένου. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε εκεί κάποια πρόσφατα αναρτημένα θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο κλάδο αγοράς αλλά δεν έχουν ακόμα καταχωρηθεί στο πιο πάνω κείμενο.
Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητήσετε στην ενότητα Νέα Θέματα καταχωρίσεις σχετικές με τον κλάδο αγοράς σας, οι οποίες είναι πιθανό να έχουν γίνει μετά τον Ιούνιο του 2011, που είναι ο μήνας της τελευταίας ενημέρωσης της παρούσας σελίδας.

 

Μοιράσου το στα social media