Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Εφαρμογές Καθαρισμού σε Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας

ΣΙΛΟ ΑΛΕΥΡΩΝ

Ψεκάζουμε με αυτούσιο FACTOR HRCF εσωτερικά και εξωτερικά την επιφάνεια που θέλουμε να καθαρίσουμε. Αφήνουμε το υλικό λίγο να δράσει και μετά τρίβουμε με σκληρό σφουγγάρι. Αφαιρούμε με νωπό σφουγγάρι, μέχρι να απομακρύνουμε όλους τους ρύπους από τα σημεία όπου κάναμε την εφαρμογή. Τα σιλό θα καθαρίσουν εντελώς και θα είναι προστατευμένα από την επικόλληση νέων ρύπων. Παράλληλα, επιτυγχάνεται απολύμανση των επιφανειών.

ΨΥΓΕΙΑ & ΒΙΤΡΙΝΕΣ

Χρησιμοποιείτε FACTOR HRCF αραιωμένο 1:10 για τους εσωτερικούς χώρους του ψυγείου και 1:50 για τις γυάλινες επιφάνειες. Το υλικό απορρυπαίνει, απολυμαίνει, αφαιρεί οσμές και προστατεύει τις επιφάνειες από την επικάθιση νέων ρύπων και από τη διάβρωση.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΕΥΗ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ψεκάζουμε με FACTOR HRCF αυτούσιο ή αραιωμένο 1:1 έως 1:5 όλα τα σκεύη τυποποίησης, αποθήκευσης και επεξεργασίας. Τρίβουμε καλά όλες τις επιφάνειες. Αφαιρούμε με νερό ή νωπό πανί. Στεγνώνουμε με στεγνό πανί.
Συντήρηση: Η ίδια μέθοδος με αραίωση 1:20.

ΡΑΦΙΑ

Ψεκάζουμε με αναραίωτο FACTOR HRCF στις πολύ βρώμικες επιφάνειες. Αφαιρούμε με σκληρό σφουγγάρι. Ξεβγάζουμε με νερό. Σκουπίζουμε με στεγνό πανί. Για τις λιγότερο βρώμικες επιφάνειες ή για τη συντήρηση μετά τον καθαρισμό, η συνιστώμενη αραίωση είναι από 1:100 έως 1:30.

ΘΑΛΑΜΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Ψεκάζουμε με FACTOR HRCF χωρίς αραίωση. Αφαιρούμε με πράσινο σφουγγάρι, ξεπλένουμε με νερό ή νωπό πανί. Στεγνώνουμε με πανί.
Συντήρηση: Η προαναφερθείσα μέθοδος με διάλυμα 1:25.

ΘΑΛΑΜΟΙ ΨΥΞΗΣ

Ψεκάζουμε όλη την επιφάνεια, εσωτερικά του ψυγείου, με αυτούσιο FACTOR HRCF. Αφήνουμε λίγο το προϊόν να δράσει και αφαιρούμε με σκληρή επιφάνεια ή βούρτσα. Ξεπλένουμε με νερό και νωπό πανί.
Συντήρηση: Εφαρμόζουμε την προαναφερθείσα μέθοδο με διάλυμα 1:10.

ΞΥΛΙΝΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Εκεί όπου τοποθετούμε το ψωμί, ο χώρος πρέπει να είναι καθαρός και ευπρεπής. Ψεκάζετε με FACTOR HRCF αραιωμένο 1:10. Αφαιρείτε όλες τις βρωμιές με νερό. Ξεβγάζετε και σκουπίζετε με στεγνό πανί. Η επιφάνεια έχει καθαρίσει εντελώς και έχει απολυμανθεί.

ΠΑΓΚΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σε πολύ δύσκολους και παλιούς ρύπους ψεκάζουμε FACTOR HRCF χωρίς αραίωση. Αφήνουμε λίγο να δράσει. Τρίβουμε με σκληρό σφουγγάρι με πράσινη επιφάνεια και αφαιρούμε όλη τη βρωμιά με νωπό σφουγγάρι. Σκουπίζουμε με στεγνό πανί. Για τη συντήρηση η συνιστώμενη αραίωση είναι 1:25.

ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Ψεκάζουμε με 100% FACTOR HRCF και το αφήνουμε να δράσει. Στη συνέχεια τρίβουμε με σκληρή βούρτσα στα σημεία όπου υπάρχει πολύ βρωμιά (καμένα, ξεραμένα λίπη κλπ.) και ξεβγάζουμε με νερό. Σκουπίζουμε με στεγνό πανί. Περισσότερα
Σημείωση: Για τις λαμαρίνες και άλλα αποσπώμενα εξαρτήματα του εξοπλισμού σας προτείνουμε επίσης τη μέθοδο καθαρισμού με υπερήχους MORANTZ ULTRASONICS (είτε με παροχή υπηρεσιών από το συνεργείο μας είτε με αγορά μηχανήματος υπερήχων εκ μέρους σας).

ΤΟΙΧΟΙ

Όλοι οι βαμμένοι τοίχοι καθαρίζονται FACTOR HRCF αραιωμένο 1:100. Σε δύσκολους ρύπους η αραίωση μικραίνει. Σε πολύ δύσκολους ρύπους μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτούσιο. Τα ίδια ισχύουν και για κάθε άλλο είδος τοίχου (μεταλλικός, πλαστικός, γυψοσανίδα κτλ.).

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Προσόψεις φούρνου με κολλημένα, καμένα λίπη. Ψεκάζουμε FACTOR HRCF χωρίς αραίωση και το αφήνουμε να δράσει. Στη συνέχεια τρίβουμε με πράσινο σφουγγαράκι. Αφαιρούμε με νωπό σφουγγάρι. Σκουπίζουμε με στεγνό πανί. Επίσης, με τα υλικά FACTOR είναι απολύτως εφικτή η απομάκρυνση της σκουριάς από ανοξείδωτες επιφάνειες που έχουν σκουριάσει, ώστε να αποκτούν ξανά την αρχική τους λάμψη και παράλληλα να παραμένουν προστατευμένες έναντι νέας μελλοντικής οξείδωσης. Περισσότερα

ΤΖΑΜΙΑ

Καθαρίζετε όλες τις γυάλινες επιφάνειες FACTOR HRCF αραιωμένο 1:50 έως 1:100.

ΔΑΠΕΔΑ

Σε επιφάνειες όπως μάρμαρο, ξύλο ή τσιμέντο, καθαρίζουμε με FACTOR HRCF αραιωμένο από 1:20 έως 1:100, ανάλογα με την κατάσταση του δαπέδου. Στη συνέχεια με ένα σφουγγαράκι (για μικρές επιφάνειες) ή σφουγγαρίστρα (για μεγάλες επιφάνειες) καθαρίζουμε το χώρο. Σε περιπτώσεις δύσκολων ρύπων, ψεκάζουμε με αναραίωτο καθαριστικό και το αφήνουμε λίγο να δράσει. Αφαιρούμε με σκληρό πράσινο σφουγγάρι και σφουγγαρίζουμε με νερό.

Μοιράσου το στα social media