Γεμίσματα – Φινιρίσματα – Κατασκευές

Η ενότητα αυτή παρουσιάζει τη χρήση των πρόσμικτων ρητινών WINWET ως βελτιωτικά πρόσθετα μέσα στη μάζα είτε σε νέες κατασκευές είτε ολοκληρωμένες (εφόσον δεν πρόκειται για φέροντα οργανισμό της κατασκευής) είτε συμπληρωματικές (πάνω σε ήδη υπάρχουσες). Επίσης, παρουσιάζει τη συμμετοχή των ρητινών WINWET σε διαφόρων ειδών φινιρίσματα και γεμίσματα επιφανειών. Σε όλες τις εφαρμογές οι ρητίνες εξασφαλίζουν στις κατασκευές αφενός όμορφο φινίρισμα και αφετέρου προστασία από όλων των ειδών τις αιτίες φθορών, καθώς προσδίδουν στις επιφάνειες αδιαβροχία, υδροφοβία, ελαιοφοβία, ελαστικότητα, συνοχή, αντοχές σε συστολοδιαστολές, δονήσεις, φορτία, τριβές, συγκολλητικότητα, σκληρότητα και όποια άλλη ιδιότητα είναι απαραίτητη σε κάθε εφαρμογή.

Στο Αριστερό Μενού θα βρείτε τα θέματα αυτής της ενότητας.

Η εφαρμογή των υλικών:

Τα υλικά που αναφέρονται στις πιο πάνω εφαρμογές μπορούν να εφαρμοστούν είτε από τα εξειδικευμένα συνεργεία της Smart Technical Solutions σε όλη την Ελλάδα είτε από οποιονδήποτε τεχνίτη ή άλλο άτομο που έχει μία σχετική εξοικείωση με παρόμοιες εργασίες. Σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των υλικών, αν έχετε απορίες που δεν διευκρινίζονται από τις οδηγίες της συσκευασίας, επικοινωνήστε μαζί μας.

PENETRON, εναλλακτική πρόταση για τη στεγανοποίηση σκυροδέματος και τσιμεντοκονίας:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αμερικάνικη τεχνολογία χημικής δράσης PENETRON, που αναπτύσσει αδιάβροχους κρυστάλλους μέσα στους πόρους και στις τριχοειδείς ρωγμές του σκυροδέματος και της τσιμεντοκονίας, πατήστε εδώ. Αυτή η τεχνολογία απαιτεί για την εφαρμογή της εξειδικευμένο συνεργείο και δεν μπορεί να εφαρμοστεί από ανειδίκευτους. Σε αρκετές περιπτώσεις αποτελεί μονόδρομο, αν θέλουμε να έχουμε 100% στεγανοποίηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την πιο κατάλληλη από τις δύο τεχνολογίες ανάλογα με το ειδικό πεδίο εφαρμογής σας.

Μοιράσου το στα social media