Επισκευές σε υπάρχουσες κατασκευές

Κατά την επισκευή σπασιμάτων, κοιλοτήτων, ρωγμών σε διάφορες κατασκευές είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ισχυρή πρόσφυση της επισκευαστικής μάζας πάνω στην υπάρχουσα επιφάνεια, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να αποκολληθεί εξαιτίας συστολοδιαστολών, τριβών, κρούσεων κτλ. Επίσης, πρέπει η επισκευαστική μάζα να έχει απόλυτη αδιαβροχία, για να μην επιτρέπει τη διείσδυση υγρασίας μέσα στην κατασκευή, και μεγάλη ελαστικότητα, για να αντέχει στις μετατοπίσεις λόγω δονήσεων και συστολοδιαστολών χωρίς να ρηγματώνει και να σπάει. Τέλος, πρέπει να έχει αντοχή σε εξωτερικές συνθήκες όπως είναι η ηλιακή ακτινοβολία, το χιόνι, ο πάγος, η αλμύρα, το κρύο, η ζέστη κτλ. Όλα αυτά εξασφαλίζονται με τα προϊόντα της οικογένειας WinWet, τα οποία εφαρμόζονται με διάφορους τρόπους, σκέτα ή με τσιμέντο και άμμο, ανάλογα με το είδος της κάθε εφαρμογής και το υλικό της κάθε επιφάνειας.

Στο Αριστερό Μενού θα βρείτε τα θέματα αυτής της ενότητας.

Η εφαρμογή των υλικών:

Τα υλικά που αναφέρονται στις πιο πάνω εφαρμογές μπορούν να εφαρμοστούν είτε από τα εξειδικευμένα συνεργεία της Smart Technical Solutions σε όλη την Ελλάδα είτε από οποιονδήποτε τεχνίτη ή άλλο άτομο που έχει μία σχετική εξοικείωση με παρόμοιες εργασίες. Σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των υλικών, αν έχετε απορίες που δεν διευκρινίζονται από τις οδηγίες της συσκευασίας, επικοινωνήστε μαζί μας.

PENETRON, εναλλακτική πρόταση για τη στεγανοποίηση σκυροδέματος και τσιμεντοκονίας:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αμερικάνικη τεχνολογία χημικής δράσης PENETRON, που αναπτύσσει αδιάβροχους κρυστάλλους μέσα στους πόρους και στις τριχοειδείς ρωγμές του σκυροδέματος και της τσιμεντοκονίας, πατήστε εδώ. Αυτή η τεχνολογία απαιτεί για την εφαρμογή της εξειδικευμένο συνεργείο και δεν μπορεί να εφαρμοστεί από ανειδίκευτους. Σε αρκετές περιπτώσεις αποτελεί μονόδρομο, αν θέλουμε να έχουμε 100% στεγανοποίηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την πιο κατάλληλη από τις δύο τεχνολογίες ανάλογα με το ειδικό πεδίο εφαρμογής σας.

Μοιράσου το στα social media