Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Μηχανολογικός Εξοπλισμός
Καθαρισμός, Απολύμανση & Προστασία με το Σύστημα FACTOR

Δείτε στο Αριστερό Μενού μερικές από τις πολλές εφαρμογές των υλικών του συστήματος FACTOR σε διάφορα κλωστοϋφαντουργικά είδη. Σε αυτές τις εφαρμογές παρουσιάζεται αναλυτικά η τριπλή δράση τους:

  1. Καθαρισμός
  2. Απολύμανση
  3. Προστασία επιφανειών

ώστε να γίνουν πιο κατανοητά τα προβλήματα που λύνουν αυτά τα καινοτόμα ελληνικά προϊόντα.

Γίνεται, επίσης, αναφορά και στα οικονομικά, τεχνικά, οικολογικά και άλλα οφέλη που προσφέρουν αυτά τα προϊόντα τόσο στους ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων όσο και σε αυτούς που καλούνται να τα εφαρμόσουν.

Παράλληλα, γίνεται και παρουσίαση των πλεονεκτημάτων τους σε σύγκριση με τα συμβατικά καθαριστικά της αγοράς στα διάφορα πεδία εφαρμογής.

Για άλλες εφαρμογές καθαρισμού, απολύμανσης, απόσμησης και προστασίας κωστοϋφαντουργικών ειδών που τυχόν σας ενδιαφέρουν και δεν συμπεριλαμβάνονται στις σελίδες αυτής της ενότητας, επικοινωνήστε μαζί μας, για να κάνουμε άμεσα ανάρτηση νέας σελίδας σχετικά με την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει ή να σας στείλουμε με email συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής και την αραίωση των υπερσυμπυκωμένων καθαριστικών υλικών FACTOR, καθώς επίσης μία πληροφόρηση για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που προσφέρουν αυτά τα πρωτοποριακά υλικά ελληνικής τεχνολογίας στις συγκεκριμένες εφαρμογές.

Για άλλου είδους εφαρμογές καθαρισμού, απολύμανσης, απόσμησης και προστασίας, οι οποίες ΔΕΝ αφορούν κλωστοϋφαντουργικά είδη, μπορείτε να δείτε μήπως υπάρχει κάποια σχετική σελίδα μέσα σε άλλο κεφάλαιο της ευρύτερης ενότητας Τα Πεδία Εφαρμογής του Συστήματος Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών FACTOR ή, αλλιώς, να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αναλαμβάνουμε και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών μας

Η Smart Technical Solutions, σε περιπτώσεις δύσκολων ή εκτεταμένων εφαρμογών όπου απαιτούνται εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνει και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών που προμηθεύει στους πελάτες της. Έτσι, εξασφαλίζεται τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση υλικών. Επιπλέον, τα συνεργεία μας έχουν επίσης τη δυνατότητα, με ένα μικρό πρόσθετο κόστος, να κάνουν μία ειδική επεξεργασία για περαιτέρω προστασία των επιφανειών, έτσι ώστε οι επιφάνειες να μη συγκρατούν ρύπους και να μη φθείρονται.

Μοιράσου το στα social media