Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης και Προστασίας Επιφανειών

Καθαρισμός και Απολύμανση σε Τέντες
με το καθαριστικό υγρό FACTOR LAUNDRY

Περιγραφή του προβλήματος

Οι τέντες συσσωρεύουν, κυρίως στην επάνω επιφάνειά τους, πολλούς ρύπους: κουτσουλιές, καυσαέριο, χώμα από τη λασποβροχή κ.ά. Όλοι αυτοί οι συσσωρευμένοι ρύποι δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μυκήτων και μούχλας. Η μούχλα αναπτύσσεται σε βάθος μέσα στις ίνες της τέντας και αδυνατίζει την ύφανσή της. Σε συνδυασμό με τη συνεχή έκθεση της τέντας στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, η μούχλα είναι μία βασική αιτία για διάβρωση των ινών και σημαντική μείωση του χρόνου της τέντας, ενώ παράλληλα αποτελεί εστία μόλυνσης και οπτικής ρύπανσης.

Η λύση που προτείνουμε

Ψεκάστε την τέντα με FACTOR LAUNDRY αραιωμένο σε αναλογία 1:10 σε νερό. Σε περιοχές με πολλούς ρύπους μπορείτε να ψεκάστε τοπικά χωρίς αραίωση. Στη συνέχεια, αφήνετε το υλικό να δράσει. Μέσα σε 2-3 λεπτά θα δείτε να στάζουν μαύρα ζουμιά από την τέντα. Με νερό υπό πίεση ξεπλένετε καλά την τέντα. Αν χρειαστεί, επαναλάβετε. Συνιστούμε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία και για την κάτω επιφάνεια της τέντας.

Αποτέλεσμα και παράπλευρα οφέλη

Χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του, το FACTOR LAUNDRY καθαρίζει τέλεια τις τέντες και χάρη στην απολυμαντική δράση του τις απαλλάσσει από τους μύκητες που εμφανίζονται από την υγρασία. Κάνει τις τέντες σαν καινούργιες δίνοντάς τους παράταση ζωής τουλάχιστον για 5 χρόνια, καθώς προστατεύει το ύφασμα από νέους ρύπους, καυσαέριο, κουτσουλιές και άλλες ουσίες που διαβρώνουν σταδιακά το ύφασμα και το αδυνατίζουν.

Άλλα οφέλη

Μπορείτε να διαβάσετε τη σελίδα Οφέλη και Πλεονεκτήματα που αφορά γενικά όλα τα καθαριστικά προϊόντα του συστήματος FACTOR.

Αναλαμβάνουμε και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών μας

Η Smart Technical Solutions, σε περιπτώσεις δύσκολων ή εκτεταμένων εφαρμογών όπου απαιτούνται εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνει και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών που προμηθεύει στους πελάτες της. Έτσι, εξασφαλίζεται τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση υλικών. Επιπλέον, τα συνεργεία μας έχουν επίσης τη δυνατότητα, με ένα μικρό πρόσθετο κόστος, να κάνουν μία ειδική επεξεργασία για περαιτέρω προστασία των επιφανειών, έτσι ώστε οι επιφάνειες να μη συγκρατούν ρύπους και να μη φθείρονται.

Επιπρόσθετη προστασία από ρύπους

Μπορεί να γίνει συνδυασμένη εφαρμογή με το NANO4-FURNITURE για ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

Θερμομόνωση για περισσότερη δροσιά

Για την θερμομόνωση της τέντας σας χρησιμοποιήσετε την ανακλαστική βαφή ANTITHERM. Κάνει πολύ μεγάλη διαφορά. Η βεράντα παραμένει δροσερή ακόμα και με τον καύσωνα, καθώς η υπέρυθρη ακτινοβολία μένει έξω από τη βεράντα σας και σταματά να σας “ψήνει”. Η αντηλιά καταστέλλεται σχεδόν ολοκληρωτικά. Ακόμα και τις μεσημεριανές ώρες η βεράντα σας θα είναι ευχάριστη για να κάθεστε.

Μοιράσου το στα social media