Κλάδοι Αγοράς

Στην αυτήν την ενότητα μπορείτε να δείτε ποια είναι τα συνηθισμένα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι ανήκουν στον ίδιο κλάδο της αγοράς με εσάς, καθώς επίσης και τις αντίστοιχες τεχνικές λύσεις που προτείνει η Smart Technical Solutions.

Όλοι οι κλάδοι της αγοράς είναι ταξινομημένοι μέσα στις εξής 6 μεγάλες ενότητες:

 1. Α = Αγροκτηνοτροφική Παραγωγή, Αλιεία & Ορυχεία
  Περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες παραγωγικών μονάδων απευθείας από τη φύση.
  (πρωτογενής τομέας της οικονομίας)
 2. Β = Βιομηχανία, Βιοτεχνία & Χειροτεχνία
  Περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες μεταποιητικών μονάδων.
  (δευτερογενής τομέας της οικονομίας)
 3. Ε = Εμπόριο
  Περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες εμπορικών επιχειρήσεων.
  (τριτογενής τομέας της οικονομίας, διακίνηση υλικών αγαθών)
 4. Υ = Υπηρεσίες
  Περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες εταιρειών παροχής υπηρεσιών.
  (τριτογενής τομέας της οικονομίας, παροχή άυλων υπηρεσιών)
 5. Δ = Δημόσιος Τομέας
  Περιλαμβάνει Δήμους, ΔΕΥΑ, Εκκλησία, Ένοπλες Δυνάμεις, υπουργεία, δημόσιους οργανισμούς κάθε είδους.
 6. Ι = Ιδιώτες
  Περιλαμβάνει φυσικά πρόσωπα, πολυκατοικίες, οικισμούς, σωματεία, ιδρύματα, ΜΚΟ και κάθε είδους οργανισμούς ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Δείτε στο Αριστερό Μενού τους κλάδους αγοράς που έχουν καταγραφεί ως τώρα. Σε περίπτωση που ο δικός σας κλάδος αγοράς δεν αναφέρεται, επικοινωνήστε μαζί μας για να τον προσθέσουμε μέσα σε 48 ώρες, ώστε να λάβετε πλήρη ενημέρωση για τις τεχνικές προτάσεις μας που μπορεί να σας αφορούν. Στόχος μας είναι να γίνεται σταδιακά όλο και πιο ολοκληρωμένη αυτή η ενότητα και να φτάσει κάποια στιγμή στο σημείο να μπορεί ο καθένας να εντοπίζει σε αυτήν τον κλάδο αγοράς στον οποίο ανήκει και να βρίσκει τις διάφορες τεχνικές προτάσεις που προτείνει η εταιρεία μας για το συγκεκριμένο κλάδο αγοράς.

__________________________________________

Σημείωση:
Επειδή αυτός ο δικτυακός τόπος ενημερώνεται καθημερινά με νέα τεχνικά θέματα και προστίθενται σε αυτόν συνεχώς νέες καινοτόμες και οικολογικές τεχνικές προτάσεις, είναι πολύ πιθανό η ενημέρωση που υπάρχει μέσα στις σελίδες του Αριστερού Μενού για τους επιμέρους κλάδους της αγοράς να μην είναι πλήρης. Γι’ αυτό το λόγο, για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας συνιστούμε να αναζητήσετε και άλλες ενδιαφέρουσες τεχνικές προτάσεις μέσα στις ενότητες προϊόντων & υπηρεσιών στις οποίες θα βρεθείτε καθώς θα κάνετε κλικ σε διάφορα σημεία του κειμένου που αφορά το δικό σας κλάδο αγοράς. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε εκεί κάποια πρόσφατα αναρτημένα θέματα που αφορούν τον κλάδο αγοράς σας αλλά δεν έχουν ακόμα καταχωρηθεί στο σχετικό κείμενο.
Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητήσετε στην ενότητα Νέα Θέματα καταχωρίσεις σχετικές με το δικό σας κλάδο αγοράς, οι οποίες είναι πιθανό να έχουν γίνει μετά το μήνα της τελευταίας ενημέρωσης της σελίδας που παρουσιάζει τις τεχνικές λύσεις που αφορούν το δικό σας κλάδο αγοράς. Ο μήνας της τελευταίας ενημέρωσης της κάθε σελίδας αναφέρεται στο κάτω μέρος της.

Μοιράσου το στα social media