Μήπως …

… τα καθαριστικά που χρησιμοποιείτε δεν σας ικανοποιούν απόλυτα πάντα και παντού;
… ακόμα και όταν ο καθαρισμός γίνεται φαινομενικά τέλειος, μένουν δυσάρεστες οσμές;
… υποφέρουν τα μάτια, το δέρμα και το αναπνευστικό σας κάθε φορά που καθαρίζετε;

Πατήστε εδώ, για να δείτε έναν μακρύ κατάλογο με πολλά ακόμα σημαντικά ερωτήματα που θα σας θυμίσουν προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει και ανησυχίες που έχουν περάσει από το νου σας εξαιτίας των συμβατικών καθαριστικών και απολυμαντικών προϊόντων που χρησιμοποιείτε εδώ και χρόνια.

Αν διαπιστώσετε ότι υπάρχει έστω και ένα από αυτά τα ερωτήματα στο οποίο απαντάτε “ναι”, τότε αξίζει να ενημερωθείτε για τα ελληνικής τεχνολογίας πρωτοποριακά προϊόντα του ολοκληρωμένου συστήματος καθαρισμού, απολύμανσης και προστασίας επιφανειών FACTOR, που καλύπτει όλες τις ανάγκες καθαρισμού που μπορεί να έχει ένα μικρό διαμέρισμα ή ένα αυτοκίνητο μέχρι ένα μεγάλο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο ή μία βαριά βιομηχανία.

_____________________________________________________________________________


Ολοκληρωμένο Οικολογικό Σύστημα Καθαρισμού, Απολύμανσης* και Προστασίας Επιφανειών

Υπερσυμπυκνωμένα, οικολογικά και βιοδιασπώμενα προϊόντα,
μη τοξικά, μη ερεθιστικά, μη διαβρωτικά, με ήπια και ευχάριστη οσμή.
Ελεγμένα για αλλεργιογόνο και ερεθιστική δράση στο δέρμα.

3 σε 1
Καθαρίζουν, απολυμαίνουν* και προστατεύουν τις καθαρισμένες επιφάνειες.

Μία αμιγώς ελληνική τεχνολογία από Έλληνες ερευνητές.

Δείτε και τη σελίδα:
FACTOR 101: Η νέα σειρά των πανίσχυρων οικολογικών καθαριστικών FACTOR, σχεδόν στη μισή τιμή!

Καθαριστικά και απολυμαντικά* προϊόντα για κάθε χρήση

Θα μπορούσατε ποτέ να πιστέψετε ότι ένα καθαριστικό καλύπτει όλες τις ανάγκες καθαρισμού, από δάπεδα, τοίχους και τζάμια μέχρι μηχανές αυτοκινήτων, ρούχα, πιάτα, κουζίνες, φούρνους, χαλιά, μοκέτες, σαλόνια και μούχλα από τα ταβάνια, ενώ παράλληλα καταστέλλει την κακοσμία, απολυμαίνει και προστατεύει τις επιφάνειες από μελλοντικούς ρύπους;

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε πως θα έχετε την ευκολία να έχετε ΜΟΝΟ ΕΝΑ καθαριστικό για όλες αυτές τις χρήσεις και για πολλές ακόμα, όπως είναι η απόσμηση των αποχετεύσεων, ο καθαρισμός των βόθρων από τα λίπη που μειώνουν την απορροφητικότητά τους, η απομάκρυνση αλάτων και σκουριάς από βρύσες, σωληνώσεις, είδη υγιεινής, ασημικά κ.ά., η απόσμηση και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων, ο καθαρισμός φίλτρων και μηχανημάτων κλιματισμού και εξαερισμού και πολλές ακόμα χρήσεις;

Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR σάς προσφέρουν αυτήν την μοναδική ευκολία, όπως θα δείτε πιο κάτω.

Αναλαμβάνουμε και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών μας

Η Smart Technical Solutions, σε περιπτώσεις δύσκολων ή εκτεταμένων εφαρμογών όπου απαιτούνται εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνει και την εφαρμογή των καθαριστικών υλικών που προμηθεύει στους πελάτες της. Έτσι, εξασφαλίζεται τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού με τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση υλικών. Επιπλέον, τα συνεργεία μας έχουν επίσης τη δυνατότητα, με ένα μικρό πρόσθετο κόστος, να κάνουν μία ειδική επεξεργασία για περαιτέρω προστασία των επιφανειών, έτσι ώστε να μη συγκρατούν ρύπους και να μη φθείρονται.

Ισχυρό πελατολόγιο

Πολλές μεγάλες εταιρείες και οργανισμοί εμπιστεύονται τα καθαριστικά προϊόντα FACTOR και τα χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση για τη διάσπαση πολύ δύσκολων ρύπων σε κτιριακές, ηλεκτρομηχανολογικές και άλλες εγκαταστάσεις.
Δείτε τη σελίδα: FACTOR – Ενεργό Πελατολόγιο

Δραστικότητα + Συμπύκνωση = Τέλειος Καθαρισμός

Η μεγάλη επιτυχία των προϊόντων του συστήματος FACTOR οφείλεται στην αποτελεσματική συνέργεια αυτών των δύο καθοριστικών παραγόντων.
Περισσότερα

Ο απόλυτος καθαρισμός ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις

Οι βασικές αρχές του συστήματος FACTOR, όσον αφορά την αποτελεσματικότητά τους, είναι οι εξής:

  • “Αν ένας ρύπος δεν διαλύεται ούτε με τα υλικά FACTOR, τότε δεν υπάρχει κανένα άλλο καθαριστικό προϊόν που θα μπορούσε να τον αφαιρέσει.”
  • “Αν ένας ρύπος δεν διαλύεται με κανένα άλλο καθαριστικό, τότε με το κατάλληλο υλικό του συστήματος FACTOR υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απομακρυνθεί.”
  • “Όταν καθαρίζουμε με ένα υλικό FACTOR μία επιφάνεια που έχει μόλις καθαριστεί με άλλο καθαριστικό, πάντα αφαιρούνται και άλλοι ρύποι.”

Οικολογικά, και όμως πανίσχυρα καθαριστικά υλικά

Συνήθως τα οικολογικά καθαριστικά, είτε ελληνικά είτε εισαγόμενα, έχουν μειωμένη αποτελεσματικότητα. Δεν μπορούν να απομακρύνουν τέλεια όλους τους ρύπους, επειδή δεν περιέχουν κάποια ισχυρά αλλά τοξικά, ερεθιστικά ή διαβρωτικά υλικά που περιέχουν τα συνήθη καθαριστικά της αγοράς. Αυτή η πραγματικότητα έχει οδηγήσει τους καταναλωτές σε μία δικαιολογημένη επιφυλακτικότητα, όταν ακούνε “οικολογικό καθαριστικό”. Το προτιμούν μεν, για λόγους υγείας και οικολογίας, όμως έχουν μία αβεβαιότητα αν θα κάνουν τη δουλειά τους, με αποτέλεσμα να καταλήγουν στην αγορά ενός συμβατικού υλικού χάριν ευκολίας, θυσιάζοντας έτσι την ανάγκη τους να φροντίσουν την υγεία τους και το περιβάλλον.
Περισσότερα

Εξαιρετικά οικονομικά, επειδή είναι υπερσυμπυκνωμένα

Παράδειγμα: Με ένα λίτρο ενός υλικού FACTOR και 100 λίτρα νερό παρασκευάζετε μόνοι σας 101 λίτρα  καθαριστικού υγρού για τα τζάμια. Αυτή η εκπληκτική δραστικότητα επιτυγχάνεται όχι μόνο χάρη στη μεγάλη συμπύκνωση, αλλά και χάρη στη μυστική συνταγή. Υπάρχουν παραδείγματα αραιώσεων, από τα οποία προκύπτει ότι το κόστος υλικού ανά χρήση είναι πραγματικά μηδαμινό. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης των υλικών σε αραιωμένη μορφή, ώστε να μη γίνεται σπατάλη από το προσωπικό σε επαγγελματικούς χώρους. Περισσότερα

Διαρκής αντιρρυπαντική προστασία των επιφανειών μετά τον καθαρισμό

Αυτή είναι μία σημαντική καινοτομία την οποία προσφέρουν τα καθαριστικά προϊόντα του συστήματος FACTOR. Μετά τον καθαρισμό, ακόμα και οι πιο σκληρές ή γυαλιστερές επιφάνειες αποκτούν μία βελούδινη υφή, που τη νιώθουμε στο χέρι μας. Αυτή η υφή οφείλεται σε ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ που δεν επιτρέπει την επικάθιση νέων ρύπων επάνω στην επιφάνεια Περισσότερα

Τι σημαίνει η ονομασία FACTOR

Το σύστημα καθαρισμού FACTOR ονομάστηκε έτσι για τους εξής λόγους:

  1. Η αγγλική λέξη “factor” σημαίνει “παράγοντας”. Τα καθαριστικά, απολυμαντικά και προστατευτικά υλικά του συστήματος FACTOR αποτελούν τον καθοριστικό παράγοντα που κάνει τη διαφορά σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, σε μηχανήματα και χώρους παραγωγής, σε αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, σκάφη και οπουδήποτε αλλού εφαρμόζονται. Αποτελούν, με άλλα λόγια, έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την εμφάνιση, τη λειτουργικότητα την υγιεινή, τη συντήρηση και την οικονομία σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αυτός είναι ο λόγος που δώσαμε σε αυτή τη σειρά καθαριστικών την ονομασία FACTOR. Είναι ο παράγοντας που κάνει τη διαφορά από πολλές απόψεις.
  2. Η λατινική λέξη “factor” σημαίνει “αυτός που κάνει, δρα, ενεργεί, δημιουργεί” (από το ρήμα “facere”, που σημαίνει “κάνω, πράττω, δημιουργώ”). Τα καθαριστικά, απολυμαντικά και προστατευτικά υλικά του συστήματος FACTOR κάνουν αποτελεσματικά αυτό για το οποίο είναι σχεδιασμένα: καθαρίζουν επιφάνειες, ιματισμό, μηχανήματα, υδραυλικές εγκαταστάσεις και πολλά άλλα, χωρίς να τα φθείρουν ή να τα διαβρώνουν και προστατεύοντάς τα παράλληλα από ρύπους και φθορές, επιμηκύνοντας με αυτόν τον τρόπο τον χρόνο ζωής τους. Έτσι, η λέξη factor υποδηλώνει την αποτελεσματικότητα αυτών των υλικών και την αξιοπιστία τους.
  3. Η λέξη “factor” θυμίζει τη λέξη “factory”, που σημαίνει εργοστάσιο. Αυτό υποδηλώνει ότι τα υλικά του συστήματος καθαρισμού FACTOR είναι καταρχήν σχεδιασμένα για βαριά βιομηχανική χρήση, για τη διάσπαση πολύ δύσκολων ρύπων που συναντά κανείς κυρίως στη βιομηχανία και σε μεγάλα μηχανοστάσια, όπως π.χ. στη ναυτιλία. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι δεν είναι επίσης κατάλληλα για πιο ελαφριά επαγγελματική χρήση ή και για οικιακή χρήση ακόμα, αφού είναι εντελώς αβλαβή και φιλικά προς τον άνθρωπο.

Ευρύ φάσμα εφαρμογών σε οργανικούς και σε ανόργανους ρύπους

Τα συμβατικά καθαριστικά διακρίνονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες:
– τα αλκαλικά, που διαλύουν λίπη, λάδια, γράσα και γενικά οργανικούς ρύπους,
– τα όξινα, που διαλύουν άλατα, σκουριά και γενικά ανόργανους ρύπους.
Τα προϊόντα FACTOR, αντίθετα, είναι αποτελεσματικά σε όλα τα είδη ρύπων, ακόμα και σε πολύ δύσκολες εφαρμογές με ρύπους πολλών ετών. Είναι μεν αλκαλικά, με βάση τη σόδα (pH = 10 έως 10,5), δηλαδή κατάλληλα για οργανικούς ρύπους, όμως απομακρύνουν άριστα και άλατα, σκουριές και άλλους ανόργανους ρύπους, που συνήθως προϋποθέτουν όξινα υλικά για να διαλυθούν. Περισσότερα

Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR

Όλα τα προϊόντα έχουν την ίδια χημική σύνθεση ως βάση, όμως διαφοροποιούνται σε μερικά σημεία, ανάλογα με τα είδη των ρύπων και των πεδίων εφαρμογής. Βασίζονται όλα στην ίδια ευρεσιτεχνία. Το καθένα είναι ειδικά σχεδιασμένο για συγκεκριμένες εφαρμογές, αλλά είναι κατάλληλο και για άλλες χρήσεις εκτός από αυτές που αναφέρονται στην ετικέτα. Περισσότερα

Υλικά καθαρισμού και όχι μόνο

Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR είναι πολλαπλής δράσης:

  1. Είναι οικολογικά καθαριστικά ευρέως φάσματος εφαρμογών.
  2. Απολυμαίνουν*, χωρίς να βλάπτουν τους βιολογικούς καθαρισμούς υγρών αποβλήτων, αφού είναι βιοδιασπώμενα.
  3. Προστατεύουν τις επιφάνειες και τις βαφές από φθορές λόγω ρύπων και οξείδωσης χάρη στον σχηματισμό ενός αόρατου φιλμ.

100% Εγγύηση Ικανοποίησης Πελάτη

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions που εμπιστεύονται τα προϊόντα του συστήματος FACTOR για τις ανάγκες του καθαρισμού τους απολαμβάνουν την εγγύηση ικανοποίησης πελάτη, οι οποία περιλαμβάνει τους εξής όρους: Περισσότερα

Δωρεάν Δοκιμή στο Χώρο σας ή Παράδοση Δειγμάτων Δωρεάν

Οι πελάτες της Smart Technical Solutions έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα προϊόντα του συστήματος FACTOR πριν τα αγοράσουν για προσωπική ή επαγγελματική χρήση ή, αν πρόκειται για εμπορική επιχείρηση, πριν αποφασίσουν να τα βάλουν στο μαγαζί τους για μεταπώληση: Περισσότερα

Δίκτυο Αντιπροσώπων και Συνεργείων Καθαρισμού στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Smart Technical Solutions συνεργάζεται με εξουσιοδοτημένους εμπορικούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο, καθώς επίσης και με συμβεβλημένα συνεργεία καθαρισμού. Και οι μεν και οι δε έχουν λάβει πλήρη εκπαίδευση στα προϊόντα του συστήματος FACTOR, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται στα πολλά διαφορετικά είδη εφαρμογών τους, ανάλογα με τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό που θέλει να καθαρίσει, να απολυμάνει, να προστατεύσει και να συντηρήσει ο κάθε πελάτης. Περισσότερα

Τιμές, Συσκευασίες, αραιώσεις, πληροφορίες κατανάλωσης

Πατήστε εδώ για να διαπιστώσετε πόσο οικονομικά είναι τα προϊόντα FACTOR, όταν χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις προτεινόμενες οδηγίες αραίωσης.

Παραγγελίες

Για να παραγγείλετε προϊόντα FACTOR, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή στο email: [email protected]

_____________________________________________________

* Η απολυμαντική δράση των προϊόντων του συστήματος FACTOR

Τα προϊόντα του συστήματος FACTOR είναι καθαριστικά προϊόντα που, λόγω της σύνθεσής τους, έχουν και απολυμαντικές ιδιότητες. Δεν είναι όπως άλλα απολυμαντικά προϊόντα της αγοράς, που η βασική τους ιδιότητα είναι η απολύμανση και όχι ο καθαρισμός και διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ ως απολυμαντικά υλικά. Περισσότερα

Μοιράσου το στα social media